local-stats-pixel fb-conv-api

Aplikācija palīdzēs atmest smēķēšanu?9

60 0

Eiropas Komisijas pretsmēķēšanas kampaņas “Beidz smēķēt, sāc augstāk mērķēt!” neatņemama sastāvdaļa ir veselības rīks iCoach, kas tagad pieejams esošajiem un bijušajiem smēķētājiem mobilās aplikācijas veidā. Aplikācija ir pieejama gan iPhone, gan Android tālruņiem, un to bez maksas var lejupielādēt aplikāciju veikalos – App Store un Google Play.

Jaunajai aplikācijai piemīt tās pašas vērtīgās īpašības kā tiešsaistes iCoach rīkam, ieskaitot ikdienas padomus, smēķēšanas atmešanas dienasgrāmatu, progresa testus un bibliotēku ar noderīgu informāciju par veselību. Aplikācija piedāvā jaunajiem un esošajiem lietotājiem vieglu pieeju šim vērtīgajam digitālajam rīkam, lietotājam esot ceļā. Aplikācija papildināta arī ar tādām funkcijām kā:

“Atrašanās vietas noteicējs”, kas, izmantojot Foursquare servisu, ļauj lietotājiem pārveidot savas ierastās smēķēšanas vietas par vietām, „brīvām no tabakas dūmiem”; Inovatīva un praktiska “Trauksmes poga”, kas piedāvā tūlītēju uzmundrinošu padomu par smēķēšanas atmešanu, lai palīdzētu lietotājiem pārvarēt vēlmi uzsmēķēt, kad tas ir visvairāk nepieciešams.


60 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Es jau gribu aplikāciju, kas palīdz atmest fapošanu emotion emotion

11 2 atbildēt

Nepaķeks sākšu domāt par kūku un atmetīšu,pff muļķības emotion

2 0 atbildēt

kam tas vajadzīgs?

0 3 atbildēt