local-stats-pixel fb-conv-api

Amerika, šaujamieroči un masu slaktiņi.86

Pēdējā laikā Amerikā ir bijuši vairāki gadijumi kad cilvēki ir izdarijuši slaktiņus ar šaujamieročiem. Daudzi grib aizliegt dažādus ieročus kuri ir tikuši izmantoti slaktiņos.

Tas man liekas tik pat dumji kā tad kad Ikeā, Zviedrija vīrietis nodūra kādu ar nazi un veikals parstāja tos pārdot.

Ierocis nav problēma problēma ir cilvēks .Tas ka tu atņem ieroci nenozīmē ka tu tiec vaļā no vardarbības un psihopātiem.



368 2 86 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 86

0/2000

Iemesls šī raksta pacelšanai kā noprotiet ir vīrietis kas nošāva 2 žurnālistus un intervēto un tad nogalināja pats sevi. Protams, tas arī atiecas uz visu pārējo kas ir noticis pēdējā laikā.

0 0 atbildēt

Tas, kas nospiež mēlīti emotion

0 0 atbildēt

Liels paldies.

0 0 atbildēt
kadel ta tev ir sapiga tema?
0 0 atbildēt

Pfff, zeme tik un tā ir pārapdzīvota.emotion

0 0 atbildēt

Vispār sāksim ar to "kakova čorta"aisardzībai vajadzīgs/a automāts/automātiskās kaujas saistēmas,te jau vien ir "ašibačka"(ne jau rakstā,bet likumā/os).Pilnībā pietiek ar parastāko pistolīti.Tur es domāju ,kur šitāds bardaks,ir kaut kāds cits iemesls,tā vien izklausās kaut kādas mafijas pašlikumi.Tik pat labi es pēc šitiem likumiem,ja labi gribu,varu iemontēt savā busiņā(grabažā) ātombumbu...++

0 0 atbildēt

Nez mani neviens nepārliecinās, ka ieroču nēsāšanas atļauja padarīs mūsu valsti drošāku....

Jā jāatļauj med'ibu ieroči ( LAI GAN PĒDĒJĀ LAIKĀ ARĪ TAS TIEK KRIETNI VIEN LIBERALIZĒTS, ar visādiem nakts tēmekļiem un klusinātājiem).. Bet nu nekādā gadījumā kaujas ieroči..

0 0 atbildēt

Valdībai ir tiesības atņemt ieročus, kas neatbilst konkrētam standartam un nav droši. 

1 1 atbildēt

Problēmu mazināt var ieroču ierobežošana, tajā ziņā amerikāņi ir pilnīgi nojūgušies, ja katram sētniekam var būt ierocis. Ar nazi tomēr masu slaktiņu pastrādāt ir krietni grūtāk. Paldies dievam dzīvoju valstī kur ieroči nav brīvi pieejami.  

0 1 atbildēt