local-stats-pixel fb-conv-api

Amerikā pa TV pirmā legālā marihuānas reklāma3

42 2

Marihuānas Patērētājiem Amerikā kļūst arvien vieglāk un vienkāršāk. Lielāka kabeļ televīzijas kompānija ASV palaida pirmo oficiālo zālītes reklāmu. Reklāma uzņemta par Marijuana Doctors līdzekļiem, un tos, kuri grib zālīti nosūta tur, kur var dabūt atļauju tās (zālītes) izmantošanai medicīniskajos nolūkos.

Amerikāņu kabeļtelevīzijas operators Comcast piekrita translēt medicīniskās marihuānas reklāmu vairākos štatos ( pagaidām tie ir New Jersey, Illinois , Massachusetts). Video tiek reklamēts servis, kurš kas organize cilvēku satikšanos, kas atrodas legālo narkotiku meklējumos, ar ārstiem, kuriem ir tiesības parakstīt marihuānas izmantošanu medicīniskajos nolūkos.

Kaut gan vairākos štatos ir atļauta marihuānas izmantošana, bet likums ierobežo tās reklamēšanu. Jurists Comcast paskaidroja avīzei USA Today, ka tāda reklāma nepārkāpj štata likumus, kur viņa tiks translēta no 10 vakarā līdz 5 rītā, tādos kanālos kā CNN, History, Comedy Central.

Marihuānas pretinieki apspriež narkotiku reklāmu, bet ne ko nevar izdarīt. Pēc viņu vārdiem, tagad visi spēki jāpieliek bērnu aizsargāšanai no legālās vai medicīniskās narkotikas.

Reklāma sākas ar to, ka zālītes vietā ielu pārdevējs piedāvā nopirkt apšaubāmas izcelsmes suši

-Hei, vēlies suši? Man ir suši. Labākais suši, - runā kamerā pārdevējs mēģinot piedāvāt preci.

Pārdevēja monologu pārtrauc sieviete aiz kadra:

-Tu nekad nepirktu suši pie šī vīrieša, tad kāpēc tu pērc pie viņa zālīti?

Komentātors piedāvā apmeklēt saitu, kur tiek organizēta ārsta tikšanās ar pacientu.



42 2 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Kā man besī vārds ''zālīte'' Labāk būtu teikt - gandža , stafs , zaļais , spridzeklis , ahūns , zemene , raķeš degviela u.c.

(Mans subjektīvais viedoklis.)

1 4 atbildēt