local-stats-pixel fb-conv-api

Alternatīvā roka grupa Back Lane laiž klajā fantastisku dziesmu - ''185''4

Šī gada 7.decembrī, ar jaunu singlu klajā nāca alternatīvā roka grupa Back Lane. Viņu jaunākā dziesma, kuru sauc ''185'', ir pieejama visās mūzikas strīmošanas platformās.

Mūzikas grupa Back Lane mūzikas industrijā parādījās šī gada 11.aprīlī, kad nāca klajā ar debijas dziesmu ''Frío Rayo de Luna''. Dziesma startēja statistikas un atsauksmju ziņā labi un līdz ar to, mūziķi savu karjeru turpināja. Nu viņi sniedz saviem klausītājiem otro dziesmu šogad - ''185''.

Dziesma ir ļoti interesanta un būtu jādzird katram pašam. Jaunajiem censoņiem ir īpaša pieeja mūzikas radīšanai un tam kā tā izklausās. Viņu dziesmas ir jādzird katram pašam un vairākas reizes, lai saprastu viņu mūziku un izprastu viņu pašu dvēseles.

Mūziķiem ir spilgta nākotne un tiešām izteikts potenciāls. Jācer, ka viņi spēs to izmantot pareizi un ar laiku iekaros festivālu lielās skatuves un mūzikas topu virsotnes. Gaidīsim jaunus darbus no jaunās grupas un cerēsim, ka nebūs ilgi jāgaida līdz viņi atkal laidīs klajā jaunas dziesmas.

Piedāvājam noklausīties grupas Back Lane jaunāko dziesmu ''185'' un aicinām piesekot Back Lane grupas sociālo mediju kontiem. Atsaucē esam pievienojuši arī linku uz kuru uzspiežot, nonāksi grupas Instagram profilā, kuram droši vari piesekot!

Grupas Back Lane oficiālais mūzikas videoklips dziesmai ''185''.

13 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

👍

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Jumprava?

0 0 atbildēt