local-stats-pixel fb-conv-api

Aktuāli par finansēm Latvijā2

4 2

Sveiki!

Tātad šis jautājums ir diez gan aktuāls Latvijā. Visi cilvēki kuriem kautkas interesē par tēvzemi zin ka Latvījai nav īpaši labi ar finansēm kā arī aizņēmumiem ,kuri tāpat būs jātmaksā un kas arī mūs ievedīs aiz vien lielākā krīzē. Manuprāt galvenais jautājums valdībai un tām personām kuras atbild par finansēm ir tāds ,kādēļ (jau esot krīzē) viņi īsteno jaunus projektus par māju būvi vēl ko nevajadzīgu kuru finanses aiziet milijonos, bet gan necenšas mainīt savu finansiālo stāvokli. Jo būtu tikai loģiski šo naudu novirzīt kautkam noderīgākam un nozīmigākam piemēram kā algu palielināšanai vai nodokļu samazināšanai vai māmiņu pabalstu un alimentu palielināšanu jo runājot par māmiņu pabalstu tā summa ir smieklīga emotion 11 eiro māmiņu pabalsts???? Tur knapi kārtīgas vakariņas sanāk. Cik man zināms Austrālījas galvenais ienākumu avots ir aitas vilnas pārdošana un ekspors ,kādēļ Latvīja nevar atrst galveno ienākumu avotu kas nav nodokļi ,manuprāt nodokļi vēl tikai nav uzlikti gaisam (gan jau ne uz ilgu emotionsmi: Šie visi mūžīgie jautājumi kādam ir jāatbild un jāatrod atrisinājums. Manuprāt tas tikai prasa gudrus un ne egoistiskus deputātus jo prezidentam īpaši liela vara nav. Varbūt tomēr ir kāds variants? Es labprāt vēlētos dzirdēt jūsu domas par šo. Ja kādam ir kāda ideja rakstat komentāros!

Paldies!

4 2 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000
Minimālo algu paceļot cilvēki zaudēs darbu. Ja es kā darba devējs esmu maksājis darbiniekam 400€ un minimālā aga paceļās līdz 500€(manuprāt tas ir tas, kā tu to izēlojies), tad man nav interesanti pārmaksāt, prātīgāk ir vienu atlaist un palikušajam maksāt 6/700€. Par māju celšanu ļoti līdzīgi. Kas cits izvilks no ekonomiskās krīzes, ja ne algots darbs? Stroika=darbs=nauda.
0 0 atbildēt

Tad jau labāk uzsākt pašam savu biznesu. Un no otras puses skatoties, ja uzsāktu visi savus biznesus nebūtu neviena strādnieka kas strādātu pie šī biznesa. Jo arī lai ielas uzkoptu vajag darba spēku. Tāpēc katram sava vieta. Taču pamēģināt vajag ik vienam.

http://www.confiduss.com/en/banks/account-opening/

0 0 atbildēt