local-stats-pixel fb-conv-api

Akcija! Kas tevi nogalinās?16

421 1

Gribi iedzīt sevi kapā? Zini teicienu skopais maksā divreiz, es ticu, ka zini! Gribi zināt, kas par lietu? Tad lasi tālāk...

Šodien uz darbu nebiju paņēmis lūdzi ēdienu, kā daru parasti, līdz ar to nekas cits neatlika, kā iet uz vienu no metāla konteineriem un iegādāties ko pusdienveidīgu.

Divi tuvāki konteineri ir Mego un Maxima, šoreiz par favorītu izvēlējos Maximu, jo mego īpaši nekā nav.


Aizgāju un nopirku grillētus vistu šķiņķīšus.
Zini tās reizes, ka zini ka tūlīt izdarīsi ko stulbu, bet tā pat izdari?

Tā sanāca man, kur gadījies kur ne šķiņķīšiem bija atlaide, zinu, ka tikai sliktām precēm liek atlaidi,bet nodomāju, cik slikti tad var būt?

Bija sliktāk nekā domāju, sāku ēst vistiņu un apjēdzu cik lielas auzas tomēr ir, nepietiek ar to ka vistiņa nav galīgi svaiga, (pēc aromāta var noteikt ) tad izcepta ir knapi knapi, 2 min mazāk un jēla būtu. 3 gadi nestrādāju par pavāru, zinu kāda ir normāla vista.


Protams par to ir bezjēdzīgi cepties, jo pats vainīgs esmu, bet gribēju ar savu pieredzi un zināšanām padalīties.

421 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Tīra taisnība, uz Latviju tiešām sūta kaut kādus draņķus, jo visi tiek cauri sveikā ar to. Piemērs - Lofbergs Lila zviedru kafija. Tie, kas bijuši Zviedrijā, zin, ka, nopērkot pat vislētāko kafiju, tā būs aromātiska un dzerama, pārējais ir gaumes lieta. Nu tad Latvijā arī viņu tirgo, iepakojums identisks, pat tulkojumu līmē virsū, uz paciņas nav, bet kvalitāte... Neaizmirstam, ka Latvijā tā paciņa maksā arī krietni vairāk (bet tur drusku var pateikties valdībai, kas izlēma, ka būtu derīgi kafijai uzlikt akcīzi). Mana māte darbā uztaisīja degustāciju - neviens nezināja, kurš produkts kurā krūzītē , Latvijā tirgotais vai zviedru. Visi 10 cilvēki 100% nekļūdīgi noteica, kurš ir draņķis un kurš labs produkts. Pateica, ka latviešiem nopērkamā kafija garšo pēc grauzdētas kūdras. Un tā nav tikai ar kafiju, ar visu, visu. Tā, ka visus produktus, kas nebojājas, mātei piegādāju no šejienes, lai nav Latvijā jāiztērē divreiz vairāk naudas par mēslu. Vnk piekrauj koferi un reizi trijos mēnešos brauc apsveicināties.

Un īstenībā nevajag teikt, cik citiem slikti. No tā, ka citiem slikti, man labāk nepaliek. Par savu relatīvo pārticību ir iznācis smagi un ilgi cīnīties, maksājot ar veselību.

29 0 atbildēt
Ēdienu veikalā uz vietas gatavotu nevar pirkt, daļa būs parfasēta vai jau ar beigušos termiņu.
9 0 atbildēt

Piekrītu, par apģērbu esmu ievērojis, ka labāk iepirkties Vācijā/Polijā, kur apģērbam ir labāka kvalitāte.

Par kafiju esmu ievērojis, ka ārzemēs tiešām ir lētāk, un pati kafija garšo daudz labāk.

Pārtika arī ārzemēs liekas kvalitatīvāka. 

7 0 atbildēt

Citiem pat tā vecā vista nesanāk, pārtikušam cilvēkam nekad nav labi...

5 0 atbildēt

Tiklīdz pereces nonāk Latvijā, tām dubulto cenu tikai tāepēc ka LAtvijā pārdod tikai īpašas preces emotion vai tad nezināji? Un augsta likme ir tikai tāpēc lai varētu ievest vēl "īpašās preces"

5 0 atbildēt
Nu ko jūs.. Latvija taču ekskluzīva valsts, šeit tikai biezie dzīvo, kas neies par kapeikām pirkt nekvalitatīvu preci. Labāk pārmaksās un jutīsies bagāti. Un kāda jēga Latvijā iepirkt labas kvalitātes preces, ja šeit ir ar cilvēkiem kā ir un labās kvalitātes preces kalpos ilgāk? Kā nodokļos naudiņu valsts dabūs, ja mēs nepirksim tos dārgos brāķus? Un jā, par to kafiju, kas šeit izskanēja komentāros- lavazza espresso kafijas pupiņas Rimčikā nepērciet, NEKAD. 25 eiro lieki izmesti. Labāk atrast facebook sludinājumus, kur cilvēki ved no Vācijas to pašu kafiju un tirgo pa 18 eiro(Vācijā cena 13 eiro). Jo to dranķi ko Rimčikā nopirku atdevu mazajam brālim, lai var šaudīties ar no pudeles augšas un balona uztaisīto šaujamo. Vismaz kādam prieks.
5 0 atbildēt

Plus man patīk parastā cena, tas ir kā pērc vienu maksā par diviem, bet tad kad ir akcija tad tu pērc vienu un maksā par vienu , bet tas precem kuram nav noiets vai termiņš iet uz beigām, kopumā par visu padomāts emotion 

4 0 atbildēt

Par paiku varētu tā būt, ka viss, kas vecs, aiziet salātos, ne velti maxima vairs nepiemin salātus, jo ir tā garšviela supersvaigums, kas sastāv no nātrija glutamāta, pannā palikušās eļļas piedegumiem (daudzi pat nespēj iedomāties, kādu garšu tie spēj dot, ja neticat, uzcepiet kartupeļus pannā, kurā cepāt kotletes), un putriņā sasmalcinātus diļļu kātus, protams, ka sāls un pipari, nepārdotie citroni un etiķis, un ja vajag baltus, tad viss iepakots majonēzē.

jau vairākus gadus pas visu taisu, man paziņa rukā saldētu produktu izplatītājfirmā, tur pērku optom restorānu kvalitāti - saldētus vistas šķiņķus, zivis (bez vai ar max5% ūdens glazūru), zivju izstrādājumus, ir svaigas zivis, daudz kas. Un pats taisu salātus, rasolus, pats taisu majonēzi no olīveļļas, olu dzeltenumiem, sinepēm, šaslikus, pat buljonu zupai vāru no gaļām, tomātiem, paprikas, selerijas, puraviem, utt, kuru pēc tam izmantoju zupām. Kaimiņos mednieki, ir mājas cūkas pa 3eirām kg, jaunlopi, 500 litru saldētava un leduskapjiem saldētavas gandrīz vienmēr ir pilnas ar nelielām rezervēm.   

3 0 atbildēt

Skatos kad kādam garšo vistiņa emotion 

3 0 atbildēt

Ja cilvēki sāktu uztaisītu profilus un nekomentēt anonīmi, tad arī atbildētu uz komentāru.  emotion 

3 0 atbildēt

Es par sevi nerunāju, klusē vien pats.

0 0 atbildēt

Neuztraucies, pupsik. Ziemassvētki tuvojas, būs Tev vistiņa. emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt