local-stats-pixel fb-conv-api

Absurdākās konspirācijas teorijas, kurām cilvēki tiešām tic!!!7

Plakanā zeme, illuminati un izdomātā nolaišanās uz Mēness - šie ir tikai daži no piemēriem, kas lielai daļai cilvēku nāk prātā, izdzirdot vārdu savienojumu "konsprācijas teorija". Šīs arī ir vispopulārākās no teorijām, kurām tic ļoti daudz cilvēku (jā... tas varētu likties dīvaini, bet tā tas ir), bet ir arī citas teorijas, kuras, kamēr daudzi sauc par patiesām, citi dēvē par lielāko cilvēces muļķību.

Protams, daudziem autoriem ir līdzīgas teorijas, tomēr tās var atšķirties ar dažiem vārdiem, kas maina visu kontekstu, kas ļauj apgalvot, ka tā ir jauna teorija.

Lai cik absurdas būtu šīs teorijas, ir cilvēki, kas tām patiešām tic - vai esi viņu vidū?

243 3 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

"...popularitāti ieguva Gruzijā, kur pēc divu pēdu biezas sniega pēdas uzsnigšanas Atantā..." - nudien nav gadījies dzirdēt, ka Gruzijā būtu pilsēta Atlanta.  emotion  ASV, Džordžijas štatā gan.

Un esi tik laipns - turplāk vismaz pārlasi to savu google tulkojumu pirms publicēšanas. emotion

17 0 atbildēt

2- Avril, nevis Arvil! emotion

12 0 atbildēt

Par sniegu viss ir skaidrs- uz sniega pikas uzlej mazliet spirta un aizdedzina- brīnums gatavs. Protams, vēl vajag traģiski nopietnā balsī paskaidrot ka tā ir reptiloīdu sazvērestība. emotion 

12 0 atbildēt
9/11 nozīmē 11padsmitais septembris,nevis kā rakstā raksta(ne pārāk apdāvinātais ar loģisko domāšanu)autors-9tā septembra notikumi!
6 0 atbildēt
Kas tik neticams par klonēšanu?
0 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt