local-stats-pixel fb-conv-api

9 ikdienišķas sieviešu problēmas, ar kurām viņas NEVAR lepoties16

198 1

Būsim godīgas, dāmas, dažreiz sanāk paslinkot ilgāk un biežāk nekā vajadzētu. Tas smirdīgais zeķu (piedod, aizmirsu, ka sievietēm zeķes nesmird) kalns pats neizmazgās. Un tie mati? Ko Tu ar tiem matiem iesāksi, kad žagata izveidos tur savu ligzdu?

198 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Sauso šampūnu es vienkārsi neizprotu. Ok, kā ekstrēmu glābēju pārreiz gadā vēl tā, bet ir sievietes, kas viņu lieto regulāri. Nu, kādas 3 dienas no vietas. Jo, lūk "man mati jāmazgā tikai reizi-divreiz nedēļā".. Nu wtf, tiešām ir tāds slinkums izmagāt matus, nevis piepūst pilnus ar pūderi?

Kāju skūšana "pa reģioniem"  arī ir smieklīga. 

20 0 atbildēt
Sauso šampūnu mēģināju,bet nesapratu un nepatīk. Gadās ka pēc miega ir pamatīgi izsvīsts. Uz krēsla nekrāju netīro veļu un tīro nesastūķēju skapī. Toties tīro mēdzu kaudzē salikt uz krēsla!
9 0 atbildēt

Ui, kādi te tīreļi komentē! Tikai nevajag! Kāju skūšana pa reģioniem ir štelle! Pat manas viscacīgākās draudzenes ir atzinušās, ka tā dara! Un tās, kas saka, ka nekad nav aizgājušas gulēt ar nenotīrītu kosmētiku vienkārši nav bijušas episkās ballītēs!

9 0 atbildēt

Ja saplīst zeķubikses, tās ir jāizmet. Pat ja caurums tikai vienā pēdā. Bet ja ir vairāki vienādu garo zeķu pāri, var izmest tikai vienu saplēsto zeķi. Ekonomija. Turklāt garajām zeķēm nepiesvīst dupša daļa.

9 2 atbildēt
Actually tās visas problēmas ir tikai slinkām un nekārtīgām sievietēm, kuras nevīžo pat sevi sakopt.
8 1 atbildēt
Pilnīgi garām, vsp neviens punkts nav raksturīgs. Iespējāms vīrieša paradumus mēģināja piedēvēt!
6 0 atbildēt
Man nav “tā” krēsla un es nemeloju. Man ir gultas gals.😂
2 0 atbildēt
Pat galīgā pālī pirmais, ko izdarīšu- nomazgāšu ģīmi, lai no rīta acīm veselīgāks skats, zeķes tā pat- otro reizi nekad neuzvilkšu- uzreiz veļas kastē, bet par krēslim- jebkuru izdresēšu- drēbēm ir skaipis vai atkal tā pati veļas kaste!!!
2 0 atbildēt

Cik labi būt vīrietim emotion 

2 0 atbildēt

ha ..cūkas

1 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Kaut kāda slinka pacane tiek attēlota.
0 1 atbildēt