local-stats-pixel fb-conv-api

8 visu laiku episkākie 1. aprīļa joki7

1. aprīļa joki mēdz būt dažādi. Kāds izjoko ar tādiem veciem jokiem, kā netīras bikses, caurums kreklā vai izkritis mutautiņš, vel kāds apmainīs cepumu pildījumu ar zobu pastu vai pielīmēs taurīti pie sienas, lai atverot durvis, tevi sagaidītu skaļš pārsteigums. Bet ir cilvēki, kas iet vēl tālāk. Izlasi šo rakstu un varēsi iepazīties ar 8 iespējams visu laiku episkākajiem 1. aprīļa jokiem.

1. Spagetī koki

1957. gadā britu ziņu šovs "panorama" veica ziņojumu par steigas pilnu spagetī koku ražas novākšanu Šveicē un Itālijā siltās ziemas un pēkšņas "spagetī tārpa" pazušanas ietekmē. Tika pat izveidots video, kurā redzama ģimene, kas novāc spagetī makaronus no koka un atstāj saulē izžūt. Šis joks ir iekļuvis vairākās rekordu grāmatās, jo joks bija tik izdevies, ka BBC saņema zvanus no vairākiem simtiem britu ar jautājumiem par to, kā izaudzēt savu spagetī koku uz ko BBC atbildēja ģeniāli "ielieciet gabaliņu spagetī makarona tomātu mērces bundžā un cceriet uz to labāko."

2. Sids Finčs

1985. gadā laikraksts "Sports Illustrated" publicēja aprakstu par beisbolistu Sidu Finču, kurš šķita pārāk labs, lai tam ticētu. Kad žurnāla galvenais redaktors Marks Malojs saprata, žurnāla jaunākais numurs iznāks 1. aprīlī, viņs uzdeva rakstniekam Džordžam Plimptonam izdomāt kaut kādu rakstu, kurā būtu sportā bāzēts aprīļa joks. Rezultātā 1. aprīlī žurnāla lasītāji iepazinās ar jauna sportista aprakstu. Heidenu Sidārtu "Sidu" Finču, kurš bija jauniņais pičers Ņujorkas "Mets", uz laukuma nēsāja tikai vienu kurpi (alpīnista zābaku) spēja mest ātro bumbu ar 270km/h lielu ātrumu (vecais rekords bija tikai 165 km/h), pirms tam nekad nav spēlējis beisbolu un atradās pārdomās spelēt beisbolu vai spēlēt mežragu. Tāpat tika ziņots, ka Sids Finčs uzauga angļu bērnunamā, ir mācījies Hārvardā un tad devies uz Tibetu iegū "jogas spējas kontrolēt ķermeni, mācoties pie varenā svētā dzejnieka Lamas Milraspas", ko Finčs norāda kā iemeslu lieliskajām sporta spējām. Pēc nedēļas "Finčs" preses konferencē paziņoja, ka met mieru karjerai. 15. aprīlī "Sports Illustrated" visiem atklāja, ka ir sarīkojuši izjokošanu.

3. G-mail motion

Arī Google nereti ir izjokojusi cilvēkus. Viens no zināmākajiem jokiem ir veikts 2011. gadā - Google paziņoja, ka no šī brīža Gmail ir vadāms ar ķermeņa kustībām. Vai arī tu bijis viens no tūkstošiem vai pat miljoniem cilvēku, kas centās datora priekšā māt ar roku un smaidīt, cerot, ka dators to pārstrādās tekstā?

4. 26 dienu maratons

1981. gadā Daily Mail veica rakstu par gandrīz mēnesi garām sacensībām. Japanis Kimo Nakadžimī itkā kļūdas dēļ esot skrējis 26 dienas no vietas 26 jūdžu vietā. 2013. gadā gan jāsaka, ka joks daļēji kļuva par īstenību, jo skriešanas entuziasts Džeisons Blaks noskrēja 26 maratonus 26 dienās kā labdarības akciju.

5. Smakovīzija

Otrais BBC joks šajā rakstā ir par 1965. gada Smakovīzijas joku. BBC tika pārraidīta intervija ar profesoru no Londonas Universitātes, kurš mēģināja pastāstīt par viņa jauno atklājumu - Smakovīziju, kas ļautu cilvēkiem saostīt smakas un smaržas caur tv ekrānu. Interesantākais ir tas, ka šada tehnoloģija nosacīti bet eksistēja jau joka laikā, jo 3 kinoteātros tika izmantotas smaržas kā daļa no šova pārraidot 1960. gada filmu "Scent Of Mystery."

6. Kāpēc Amerika vairs nelasa?

2014. gadā NPR veica joku, kas lieliski izjokotu ne tika maerikāņus, bet lielu daļu spoku un citu Latvijas portālu lietotājus. ŠĪ organizācija savā Facebook lapā ielika rakstu ar virsrakstu, "Why doesn't America read anymore?" (kāpēc Amerika vairs nelasa) Protams, ka pēc tam komentāros amerikāņi metās aizstāvēties un lielīties, ka lasa katru dienu. Tie, kas to izdarīja uzreiz pierādīja, ka nelasa gan, jo nav iepazinušies ar tekstu rakstā zem šī virsraksta, kas latviski tulkotos šādi:" Aosveicam īstos lasītājus un jautru 1. Aprīļa muļķu dienu! Mēs dažreiz jūtamies tā itkā daži cilvēki komentē NPR stāstus, kurus nemaz nav lasījuši. Ja jūs šo lasāt lūdzu ielaikojiet šo rakstu bet nerakstiet komentāros. Un tad paskatīsimies, kas cilvēkiem sakāms par šo "stāstu" Vislabākie vēlējumi un, lai jums jauka diena. Jūsu draugi no NPR."

7. Bigbens kļūst digitāls

Un jau 3. reizē, kad šajā rakstā jāpiemin BBC. 1980. gadā tika ziņots, ka Bigbens tiks digitalizēts, lai turētos līdzi laikam. Jokā tika iets pat tik tālu, ka ziņās tika nolasīts, ka pirmie 4 cilvēki, kas piezvanīs varēs iegūt savā īpašumā pulksteņa rādītājus.

8. Burgeris kreiļiem

1998. gadā "Burger King" ziņoja, ka no 1. aprīļa viņu ēdienkartē parādīsies kreiļiem paredzēts Whopper burgeris, kurš būs tāds pats, kā parastā versija, bet visi ingredienti tiks salikti apgriezti par 180 grādiem, lai kreiļiem būtu vieglāk tos turēt. Burgeru ķēdei bija nepieciešama diena, lai izplatītu paziņojumu par to, ka tas bija tikai joks, bet ne pirms pašas ēstuves sāka ziņot, ka tūkstošiem klientu pieprasījuši ne tikai "kreiļu burgeri" bet arī "labroču versiju".

306 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Spokos uzspiežot uz komentāra like pogas tā iekrāsojas sarkana, pārbaudiet..
20 1 atbildēt

 emotion Lieliski.

16 0 atbildēt

 emotion 

7 0 atbildēt
Next level emotion
6 0 atbildēt

Ha-ha-ha!

4 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

4 1 atbildēt

pēdējais ir labs.

amerikā tas bulšits noteikti dotu papildus peļņu.

2 0 atbildēt