local-stats-pixel fb-conv-api

8 iemesli, kāpēc mēs izskatāmies jaunāki nekā mūsu vecāki tādā pašā vecumā9

193 0

Tā ir mūsdienu tendence, ka mēs izskatāmies jaunāki. Paskatieties savus ģimenes albūmus un jūs sapratīsiet, par ko ir runa. Mēs izskatāmies krietni svaigāki, kamēr vecāki tādā pašā vecumā bija krietni nopietnāki.

193 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Kas tā pa huinu? Fakti no kādas dirsas izvilkti? Psc...

14 2 atbildēt

Nu tā viš i.

8 0 atbildēt

Daudz zinu jauniešus, kuri jau īrē dzīvokli atsevišķi no vecākiem, nevis sēž uz vecāku kakla. Smēķē. No manas bijušās klases jau visiem ir bērni savos 18,19,20 gados. Noslogojums arī ir liels, īpaši tiem, kuri mācās un strādā, laika, līdzekļu baigām izklaidēm nepietiek. Nezinu kā citur Latvijā, bet šie punkti īsti neatbilst tam, ko es redzu un esmu redzējusi. Varbūt vienīgi fiziskais darbs tagad ir daudz mazāks.

8 0 atbildēt

Agrāk jaunas sievietes bija dabiskas, nešpaktelētas un nekrāsotas. Tagad pat īstās uzacis izravē un uzzīmē kaut kādu pļecku. Un tāda indīgas ķīmijas čupiņa ar mākslīgiem matiem, nagiem un skropstām izskatās labi ? Viņas pat vairs nesmaržo pēc sievietēm.

5 1 atbildēt

Es varu teikt tas ir atkarīgs no valsts. Dienvidāfrikā daudzi jaunieši neizskatās tik labi, jo daudzi kā amerikāņi ēd neveselīgu ēdienu. Te daudzi vairs negatavo mājās ēdienus. Varu pieminēt, ka šeit daudzi jaunieši slikti ģērbjas un ir nereti apaļīgi.

Latvijā cilvēki kaut kā vairāk pievērš uzmanību izskatam.

4 0 atbildēt

👍👍👍

0 0 atbildēt