local-stats-pixel fb-conv-api

8 iemesli kapēc jabūt seksam..:)7

Ir labi iemesli, lai dzīvē nebūtu seksa, bet arī daudzi par labu seksam, raksta Vācijas sieviešu žurnāls “Brigitte”, kurš apkopojis astoņus iemeslus pārsteidzošus iemeslus, kāpēc būtu vairāk jāmīlējas.

1. (Gandrīz) jebkurai sievietei ir vēlme pēc seksa
Jūs tam neticat? Ikdienas stress, kaisle, kas pēc vairākiem gadiem attiecībās ir mazinājusies, atvases, kas pie tam slikti guļ…Jā, tas neveicina vēlmi pēc seksa. Taču tikai neliels skaits sieviešu cieš no “nevēlēšanās” nodarboties ar seksu. Seksa terapeite Zuzanna Sitari Rescio atklājusi žurnālam atziņas par sieviešu seksuālajām vēlmēm. “Kad sekss vairs nedod prieku, ir loģiski, ka sievietes vairs savas tieksmes neattīsta un kaut kad vairs nevēlas seksu”. Viņa uzskata, ka sievietes maz zina par savu pašu uzbudinājumu. Un tādēļ nevar izrādīt savam partnerim, kas viņai ir prātā. Ceļš uz seksuālo atbrīvošanas vispirms ved pie sevis paša. Terapeite iedrošina sievietes izzināt sevis, pieņemt nopietni savas fantāzijas, lai pēc tam tās pārliecinoši izdzīvotu. “No sieviešu stāstiem uzzinu, ka daudzas sievietes seksā vienkārši spēlē līdzi,” saka terapeite.

2. Sekss ļauj sievietei starot
86 gadus vecā seksa terapeite Rūta Vestheimere vienreiz ir teikusi, ka, skatoties uz cilvēkiem uz ielas, viņa var pateikt, vai viņiem ir pilnvērtīga seksuālā dzīve. Un Lielā Seksa Dāmai to zina. Viņa ir uzrakstījusi 31 grāmatu par seksu. Viņa nevēlas ar šādiem izteikumiem izdarīt spiedienu, bet gan uzsvērt, ka sekss stiprina pašapziņu.

3. Tas ir nožēlojami, ja nav seksa
Tā saka rakstniece Eva Marija Cūrhorsta. Viņa skaidro, ka attiecībām sekss ir nepieciešams, lai tās funkcionētu. “Mēs piedzīvojam mīlestību caur mūsu ķermeni, nevis caur galvu.” Svarīgi ir arī atbrīvoties no domāšanas par sniegumu. Runa ir par pieskāriniem, par tuvību, par tuvības atjaunošanu. Savā grāmatā “Soulsex” autore parāda, kā pēc daudziem gadiem bez seksa iespējams atkal satuvināties.

4. Sekss ir veselīgs
Sekss stiprina tieši stiprina imūnsistēmu, samazina stresa līmeni, atņem sāpes, uzlabo miegu, ir labs priekš sirds un stimulē nervu sistēmu…Šis uzskaitījums varētu vēl ilgi turpināties. Mūsu ķermenim un dvēselei patīk sekss, iespējams, vairāk nekā mēs apzināmies. Kam ir sekss, tas labi rūpējas par sevi.

5. Sekss padara ķermeni slaidu
Retais nodarbosies ar seksu tikai sportisku iemeslu dēļ, taču fakts, ka ik reizi mīlēšanās laikā zaudējam 350 kaloriju, iepriecina papildus.

6. Ar seksu var nodarboties arī vienatnē
Sekss vienatnē arī ir sekss – to nedrīkst aizmirst. Jo sevišķi tāpēc, ka tas dod iespēju pavisam drīz izpausties jūsu vēlmēm. Ja jums tajā nepieciešamas izmaiņas, pamēģiniet dažādus vibratorus – galu galā šie mazie “mīļākie” var arī iedvesmot.

7. Sekss stiprina jūsu attiecības
Sekss ne tikai pāri “sakausē” kopā, jo tas (ideālajā gadījumā) abus apmierina, bet arī tādēļ, ka seksa laikā izdalās hormons oksitocīns. Tas rada par uzticības un drošības sajūtu.

8. Jūs tāpat domājat par seksu
Vienalga, cik daudz seksa jums ir, jums vienmēr parādās ilgas pēc tā. To ir parādījusi erotiskā romāna “Greja piecdesmit nokrāsas” veiksme. Ja kāds sapņo par mīlēšanos, tad kāpēc gan ar to vienkārši nenodarboties?

51 10 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000
Aizmirsi pieminēt, kad sekss sievieti padarot skaistāku, itka. Ta vismaz lasiju citā arzemju saitā. Un sekss itka ari palielina sievietes krūtis. Bet ir labi, plusiņš tev emotion
2 0 atbildēt

 

Par tiem nosauktajiem punktiem nekas nav jāpierāda ,piemēram , par ceturto. Tas ir pašsaprotami ,ka sekss ir veselīgs. Sirds , asinsrite, sadedzinātās kalorijas. Nemaz nerunāsim par to ,ka regulārs sekss samazina saslimšanu ar dzimumorgānu slimībām ,gan vīriešiem ,gan sievietēm,ja nespēj piekrist šiem apgalvojumiem tad vai nu esi pumpaina tīne ,kas no dzīves neko nesaprot un nēesi pat nodarbojusies ar to,vai nav tas vecums , vai esi izglītojusies pagrabā , vai vienkārši troļo .  Tādēļ par pirmajiem diviem punktiem pat nav vērts runāt. Neuztraucies ar melnie gūlbji atīstas un ar Tev iespējams pienāks tavs vecums ,vai izredzētais.

0 0 atbildēt

 

Tu tak pati saproti ,ka vienkārši troļo ,vai esi vienkārši tīne ,kas nekad nav bijusi pie Ginekologa. Paprasi jebkuram sertificētam ginekologam vismaz par 4. punktu. Mhhhh laikam tagad sarksti ne ?

Studēju medecīnu , takā varu apgalvot ,ka 99 procenti ārsti Tev atbildēs par 4. punktu.

2. Punkts ,ja sekss ir pilnvērtīgs un sieviete spēj sasniegt orgassmu tad arī tur viss ir kārtībā ,un Tev to pateiks jebkura draudzene , radiniece ,un nekautrējies uzdot jautājumu ,bet par cik aizvien esi pumpaina tīne, tad visticamāk tas aizvien Tev ir tabu jautājums . 

1. Par šo ........ šķiet seksa industrija Tevis dēļ noteikti piedzīvos zaudējums ,bet pagaidām uz pasaules ir tīukstošiem terapeitu , psihologu , un saucamā porno industrija ,kas visur plaukst un zeļ un nevis tāpēc ,ka cilvēkiem patiktu skatīties ,bet viņiem patīk nodarboties ar to ,it sevišķi sievietēm ,ja atiecībās viss ir kārtībā un tās ir pilnvērtīgas . 

Vēl ir variants ,ka esi ļoti dievticīga un vecāki un baznīca ir atstājusi neglābjamu iespaidu uz Tevi ,kas nozīmē tikai to ,ka līdz laulībai nekas ,un pēc tam tikai dēļ bērniem. Man Tevi jāpbēdina ,ka dzimumorgāni ir jāstimulē, lai pēc tam cilvēks spētu veidot pilnvērtīgas atiecības ,un bieži vien tas ir par vainu ,ka sievietes vairs nespēj noteiktā vecumā sasniegt orgasmu ,jo pumpainajos un pēc tam šis "aizliegtais auglis"" kā sekss, masturbēšana ir bijusi tabu.......

Es jau aizrunājos , varbūt būšu izglābis Tevi , varbūt nē ,jo šeit runā topošais ginekolgs emotion , tas lai pēc pāris  gadiem nenenāktu ar sūdzībām .

0 0 atbildēt

varu izpalīldzēt kādai...

0 0 atbildēt

 1.

2.

4. 

Ir tīrākā patiesība to var pierādīt neskaitāmos avotos , gan pēc zinātniskajiem un socialo'ģiskajiem pētijumiem.

0 1 atbildēt