local-stats-pixel fb-conv-api

7 populāri tūristu apskates objekti, kuri mūsdienās vairs nav tik skaisti16

432 1

Pavisam nesen no uguns cieta viens no tūristu iecienītākajiem apskates objektiem - Parīzes Dievmātes katedrāle. Attēli un video, kuros redzams kā pāris minūšu laikā liesmas aprij un iznīcina katedrāles daļu, izplatījās internetā vēja ātrumā. Tas kļuva par emocionālu pārdzīvojumu lielākajai daļai pasaules iedzīvotāju. Pat tiem, kuri ar reliģiju nav tuvās saiknēs, sāpēja sirds, ka uguns 21. gadsimtā posta celtni, kas varonīgi pārcieta vairākus karus un revolūcijas.

Tas ir skumji, bet katedrāle nav vienīgais vēsturiskais objekts, kas zaudējusi savu vēsturisko skaistumu pēdējo piecu gadu laikā.

432 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000
Nu cilvēks pēc būtības ir cūka un vandālis. Ko padarīs, žēl ka par to nepjemēro lielus naudas sodus vai pat cietumu.
35 0 atbildēt
Vandāļi ir kropļi, kurus vajadzētu sašaut celī!
28 0 atbildēt

Lielās arkas gadījumā vandāļi nav pie vainas.

17 0 atbildēt
Nāriņa šodien ir lieliskā izskatā, speciāli nogāju garām. Ik pa laikam kāds nodara viņai pāri,bet tas ir stundu jautājums,kad atkal savesta kārtībā- nav jau Deglava tilts emotion
15 0 atbildēt

a kas to akmeni nevar uzstutēt atpakaļ?

Un Nāriņu - sen jau viņa notīrīta.. 

Tā arka - Latvijā arī ir sagruvuši daudzi unikāli dabas objekti - tas ir parasts dabas cikls.. tur neko nepadarīsi..

8 0 atbildēt

Vai tad paši līdzcilvēki nedrīkst(!) nodrošināt kārtību?

2017.g. Jaunā gada seksuālo uzbrukumu laikā Ķelnē vīrieši drosmīgi aizstāvēja savas sievietes, palīdzot policijai, nevis cerot uz policiju. Citādi policija būtu bezspēcīga un vīrieši visādi censtos šos noziegumus slēpt…

Tāpat arī "Džošua koku nacionālais parks Kalifornijā"… Ne jau tikai reindžeri un sliktais Tramps ir vainīgi, ka cilvēki nopostīja parku - tajā vidē dzīvo cilvēki, kuriem uzticot daļu pienākumu, varētu saglabāt kārtību. Jā, varbūt ciestu vandaļi, nebūtu tik daudz prieka, toties tā būtu ilgspējīgāka stratēģija.

Mazā Nāriņa Kopenhāgenā. Ja jau vandāļi ir tik bieži sastopami, arī varētu pašai sabiedrībai uzticēt kārtības nodrošināšanu. Atrastos kāds ar gaisa šauteni, kaķeni, ūdens spaini, kas traucētu tiem vandāļiem realizēt savas fantāzijas.

…ja vīriešu spēju būt agresīviem īstajā vietā un laikā izmantot kā sabiedrības imūnsistēmu, tad labums būtu acīmredzams. Arī sievietēm patīk vīrišķīgi vīrieši, kas atspoguļo savu gudro vīrišķību (nevis neīstenojamu, tīri teorētisku potenciālu).

7 0 atbildēt
Sanāk ka mūsdienas sākās 2015. Vai 2016.g kad sabruka Marokas arka ? NogrūSt akmeni... gan dabas gan valodas barbarus sadedzināt uz sārta
4 0 atbildēt

Jā, ir cilvēki, kas ir dzimuši kā cūkas un viņiem pierastākā vide ir sūdu kaudze. Tur neko nevar mainīt.

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Paldies jums cilvēki!🤬

0 0 atbildēt

Es vienmer esmu teicis ka liela dala cilveku neko citu neprot ka visu iznicinat. Cilveku ego ir pari visam.

0 0 atbildēt