local-stats-pixel fb-conv-api

7 lietas, ko sapratīs tikai tie, kas liek rakstus spoki.lv52

639 9

Čau. Šodien jauns raksts. Šoreiz raksts būs `7 lietas, ko sapratīs tikai tie, kas liek rakstus spoki.lv`. Domāts itkā par originālrakstiem un rakstu no savas pieredzes šeit. Izbaudiet! emotion emotion

639 9 52 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 52

0/2000

Tas ir tikai loģiski. Raksti jāliek tādi lai lasītāji būtu ieinteresēti un viņiem tas patiktu, nevis tāds raksts pie kura tu esi sēdējis nez cik stundas sarakstījīs pārāk daudz lasāmvielu kuru jau paliek garlaicīgi lasīt, ja tu spēj ieinteresēt cilvēkus tavu gara darbu lasīt un viņiem tas liksies interesanti tad arī nopelnīsi savu balvu. 

26 1 atbildēt

Ja vienam raksts nav paticis un to pavēsta komentārā, tad palielinās iespējamība, ka tas otrs arī ieliks mīnusu, lai gan lasot rakstu viņam šis raksts ir paticis.

20 0 atbildēt

Es nezināju ka ir grūti iegūt žurnālista amatu, es nezinu kāpēc man to iedeva!emotion

18 2 atbildēt
Grūti spriest, es neteiktu, ka baigi personīgi esmu ar šo visu saskāries. Biju lietotājs manus rakstus ātri apstiprināja. Galvenais likt pareizajas kategorijās un noteikumiem atbilstošus tad jau nemaz nav tik grūti to žurnālistu dabūt. Heiteri būs vienmēr. Man pat bija vienreiz, ka raksts bija ar 670 plusiem un neviens mīnus, bet tad pēc kādas nedēļas uzradās arī pirmais mīnus, kaut rakstu vairs nebiju pacēlies. Ā un jā, cik esmu novērojies, tiešām labi autori kuru rakstus ir baudāmi lasīt tevi nekad neheitos vai nemīnusos, ja būsi ieguldījis lielu darbu un viņi to uzreiz redz un novērtè. Heito tie, kas paši neko nedara! Ir bijis tā ka raksts ir oriģinàlraksts es izlasu vienu trešo daļu, ielieku jau plusus, pievienoju lasāmrakstiem un izlasu kad man ir laiks. Jo kvalitāti jūti uzreiz. Ak Dievs cik gari uzdrukāju. Autori nenokariet degunus ja jums ieliek mīnusus ir tadi, kas to dara prieka pēc, kas no tā gūst baudu. Ur tādi tirliņi arī mums....
11 0 atbildēt

Savādi, man žurnālistu nenācās grūti dabūt, bet ok.

11 0 atbildēt

Tātad tev trūkst uzmanības.

Meh.. nu labi, man jau nav žēl: 

"uāu, ekselents raksts! Bravo! Bravissimo! Cik pārdomāti, cik saturīgi! Dabas dots talants! Laikam ilgi pūlējies, ne? Droši vien. Var taču redzēt. Ņem tūkstoš plusus, esi godam nopelnījis!  Kā kāds vispār var teikt ko sliktu par šo rakstu? Eu, admini, dodiet viņam gada raksta medaļu! Kas par kvalitāti, mmmm.. bauda manām acīm! Raksti vēl, lūdzu, nekad neapstājies!"

Nu? Jūties labāk?

15 5 atbildēt

Un vēl sūdzies par grūti iegūtiem plusiņiem.45 min.laikā 74 plusiņi un neviena mīnusa  emotion 

9 0 atbildēt
1-2 stundas ir ilgs laiks?
8 0 atbildēt

Tikai viena lieta, ko es gribētu piebilst rakstu licējiem. BEIDZIET TAISĪT CLICKBAIT VIRSRAKSTUS!!!

Jeb "Viņš izdarīja to, Tu nespēsi noticēt kas notika tālāk..."

8 0 atbildēt
Man arī atńēma žurnaalistu emotion gribu vinju atpakal. Gramatika saada jo es no telefona emotion
6 0 atbildēt

Meh, nejūtu nevienu no tiem.

6 0 atbildēt

Esmu spokos jau gadu, bet savu pirmo rakst uzrakstīju tikai aizvakar. Ta kā tāds antiņš nevarēju saprast kāpēc mans raksts ir neaktīvs. Domāju, ka kādu nebūt noteikumu pārkāpu vai kā  emotion , bet izrādās ka kāds tos rakstus pārlasa un tas aizņem laiku. Nemaz nerunājot, ka rakstīju vēlu vakarā... 

Raksts par tādu nepopulāru tēmu, bez tam kā atbilde uz citu rakstu, bet 22 plusiņi, bez mīnusiem un to vismaz apskatījuši 189 cilvēki. Nav slikti priekš pirmās reizes  emotion 

Neuztver visu tik nopietni. Galvenais, ka pašam patīk! Pasmaidi, viss ir OK  emotion 

6 0 atbildēt

Dzīve jāuzņem tāda kāda tā ir.Personīgi es lieku rakstiņus sava prieka pēc.Jauki ka kādam patīk)) Bieži neizprotu mīnusu licējus,bet viņi laikam jāuzņem,kā iesnas-gan jau pāries.Pats lieku mīnusus tikai lai atkostos.Ja raksts man nepatīk,tad vienkārši neturpinu lasīt(citam varbūt tas ir kā debesu manna)))

Par žurnālistu bija pārsteigums.Parasti raksti tiek apstiprināti dažu minūšu laikā.Tagad paskatijos-izrādās esmu žurnālists))

Galvenais visu uztvert ar humoru un nenokārt snuķi  emotion  

5 0 atbildēt

Kā liecina mani personīgie novērojumi - jo vairāk laika jāiegulda rakstā, jo mazāks tam būs vērtējums. Šitas visvairāk attiecas uz vēsturiskajiem rakstiem, kur daudz informācijas jāsalīdzina no dažādiem avotiem.

Un 3 stundas uz oriģinālrakstu, tas tiešām nav daudz emotion Ar superariģinālajiem rakstiem ir vienkāršāk, tikai dari, knipsē, saliec bildes, aprakstu un gatavs.

4 0 atbildēt

''Bildes jāmeklē'' - wtf? tas noteikti ir tik grūti! es rakstus lieku, lai izklaidētu lasītājus, nevis lai dabūtu plusus/skatījumus, ko tie dod? esmu pat neesmu žurnālists un maniem rakstiem ir ļoti labas atsauksmes, protams ir daži kas pasaka kaut ko riebīgu. Ja tev ir labs saturs, tad arī tevi pienācīgi novērtēs. tas, ka tu katrā rakstā lūdzies plusus, cilvēkiem iedod vairāk motivāciju ielikt mīnusu, lai cik labs būtu tavs raksts. Esi sveicināts spoki.lv

4 0 atbildēt

Kautkā negribās piekrist.Heita maniem rakstiem nav daudz,reti,kad.Ja heits skaitās ielikts mīnusiņš,tad varbūt,katram otrajam rakstam tiek heits,ja indīgi komentāri,tad vēl retāk.Kamēr,nebija žurnālista statusa,rakstus apstiprināja samērā ātri,turklāt,tajā laika (no offence tagadējiem) bija krietni piekasīgāki redi un moderi un arī par raksta kvalitāti vismaz šķietami rūpējās vairāk.Arī tēmas nav grūti izdomāt-jāraksta par to,kas pašam patīk. A par to vilšanos- ja tu raksti par to,kas patīk tad vilšanai nevajadzētu būt, a ja esi like/plusiņu vergs,nu tad jā vilšanās var sanākt.

5 1 atbildēt

dari kā visi, uzraksti hu*ņu, saliec kaut kādas debīlas bildes un publicē, tā izdari 50 reizes katru dienu un būsi populārs un kruts. Normālus rakstus nemaz nav jēga likt jo te visi meklē un priecājas tikai par sūdiem.

4 0 atbildēt

es žurnālista amatu dabūju 2.diena(nu vrbt 3.dienā!), kad sāku likt rakstus  emotion !!!

3 0 atbildēt

Nu nezinu, es regulāri lieku rakstus un reti ar ko tādu nākas sastapties. Hu*zin kur tu to esi izrāvis ...

5 2 atbildēt

Jaunie lietotaji bez rakstiem, pievienojaties man un parejiem rakstu nelicejiem. Ietaupisiet sev galvassapes un problemas no administracijas puses.

2 0 atbildēt