local-stats-pixel fb-conv-api

7 iemesli, kāpēc labāk šķirties nevis palikt sliktā laulībā13

266 10

Kad divi cilvēki precas, viņi parasti domā, ka tas būs uz mūžu, bet ne vienmēr tā notiek. Bieži vien pēc precībām laika gaitā cilvēki saprot, ka kaut kas īsti nav kārtībā. Viņi saprot, ka cilvēks, kuru mīl, nav tāds, kādu savā galvā iztēlojās. Laika gaitā cilvēks, kuru tik ļoti mīlēji, var regulāri sākt krist uz nerviem, kas laulību pārvērš par reālām mocībām.

Kādreiz šķirties bija baigais grēks, tāpēc daudzi nemaz neuzdrošinās spert to soli, jo nevēlas sabiedrības acīs atrādīties kā tas cilvēks, kurš nejēdz izvēlēties sev partneri uz mūžu, tomēr mūsdienās tas jau sāk mainīties. Visi saprot, ka nav vērts palikt un mocīt sevi, ja nejūties laimīgs. Un šie 7 iemesli ir tikai kā pierādījums tam, ka tā tiešām arī ir!

266 10 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Tipiska šī laikmeta problēma - apnika, metam laukā, pērkam jaunu. un tā pat ar attiecībām un laulību, apnika - mainam partneri. Nav iespējams atrast "īsto mīlestību" pašam/pašai nekļūstot par īsto mīlestību kādam/kādai. Un tad tik maini partnerus kamēr attopies vientuļa un tuvu pie 40 gadiem lēkājot Koijotos ar kilogramu špakteles uz sejas un joprojām cerot atrast "īsto mīlestību". Lielākā daļa argumentu liekas pilnīgs sviests, tava pakaļa tievāka no šķiršanās jau nu točna nepaliks.

72 1 atbildēt

" Laika gaitā cilvēks, kuru tik ļoti mīlēji, var regulāri sākt krist uz nerviem, kas laulību pārvērš par reālām mocībām. " Bet vai tu vari teikt, ka pats vienmēr esi bijis mīļš, pacietīgs, saprotošs, balts un pūkains, ar spārniņiem un nimbu, jeb tu tikai gaidi, lai tas otrs tāds būtu???

40 0 atbildēt

Tagad neta baigi aktuālas tēmas - #metoo, laimīga dzīve pēc šķiršanās, sieviešu tiesības un vienlīdzība. Man liekas, ka vīrieši pēc šķiršanās iegūst vēl vairāk pozitīvu punktu nekā te aprakstīts.  emotion 

37 0 atbildēt

sorosa fonda apmaksāts rakstelis

19 0 atbildēt

Neatceros konkrēti vārdu runātājam, bet kaut kad šī gada sākumā viens čalis deva ļoti 'iespaidīgu' runu par to kapēc vajg šķirties un meklēt 'labāku'. Uz šo runu saņēma ļoti pozitīvas atsauksmes un kā cilvēki beidzot saņēmās izšķirties.  T.I. Ja kādreiz šīs motivējošās runas bija par darba meklēšanu un kā nevajg strādāt darbu, kas nepatīk; kuras noveda cilvēkus domāt, ka kāds cits darbs ir daudz vieglāks, tad tagad šis pats ir ar attiecībām.  Vienkāršs padoms, tiem kuri uzskata, ka 'otra puse' ir tā kas maisās pa kājām dzīvot laimīgu dzīvi - šķiraties, bet nemeklējat nākamo upuri. 

14 0 atbildēt

Šodienas sabiedrībā ir būtiski atzīt, ka tradicionālā ģimene nav nepieciešama ne vīrietim, ne sievietei. Ģimene vairs nav izdzīvošanas pamatā, mājas darbus veic tehnika, bērni nav nepieciešami, lai palīdzētu saimniecībā un nodrošinātu vecumdienas - daudz drošāk par bērniem, kuri izaugs un aizies, ir investēt dažādos uzkrājumos, fondos, trastos, lai vecumdienas baudītu pansionātos ar labu aprūpi. Attiecības kļuvušas par izklaides un tirgus vietu - lieto un izmet. Tas nav ne labi, ne slikti - tā ir mūsu laikmeta zīme. Ja pēkšņi sāktos karš, un būtu jādomā par izdzīvošanu, atjaunotos stipras ģimenes un dzimtas, kur viens otru sargātu un rūpētos. Runājot par mīlestību - tai nav nepieciešamas attiecības, mīlēt var arī cilvēku, kurš dzīvo citā kontinentā, mīlestībai nav robežu ne laikā, ne telpā.

5 0 atbildēt
Šķirieties aitas vien, kamēr būsiet uz viļņa es jūs izpurināšu, pēc tam nosēdīsieties uz zemes un atpakaļ pie ofisa galda un savas pelēkās huiņas..
5 1 atbildēt

Tam ir ļoti vienkāršs skaidrojums:-"No zīdītājiem ir tikai 0,2% monogāni,cilvēks NAV! tajā skaitā..."++++

4 0 atbildēt

modernais feminisms sit augstu vilni

4 1 atbildēt

😇

0 0 atbildēt