local-stats-pixel fb-conv-api

7 glupas lietas, ko meitenes dara, lai iepatiktos puišiem127

2931 20

Bet, pirms sākat lasīt, ikvienam, kuram ir problēma uztvert kritiku, ko izsaku savos rakstos, labajā augšējā stūrītī ir tāds krustiņš, kuru varat jebkurā laikā uzspiest.

Ā, un tā kā šīs ir manas domas, mans viedoklis no mana skatu punkta un netiek vērsts uz nevienu personīgi (cilvēki ir dažādi), tad, lūdzu, neapvainojieties par neko zemāk minēto.

2931 20 127 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 127

0/2000

Nu...vismaz zinu ka esmu normāla. emotion

1 0 atbildēt

Par 3šo es tev peikritīšu, man vienmēr ar visām tā ir. No sākuma visām patīk, tas kas man, vienmēr vienas prāts ar mani, visām interesē tas pats, kas man, bet beigās, ja saej kopā, tad pēkšni atklājas, ka viņai gandrīz nekas nepatīk no tā, kas man patīk. Ļoti daudz melo lai tikai iegūtu kāroto. Stulbi, šitādā veidā esmu daudzas reizes ieberzies. -_- 

1 0 atbildēt

Nu vnk kāda jēga to darīt? Ja zēnam meitene patiks, tad viņš neskatīsies uz šitajām glupajām lietām!

1 0 atbildēt

1, 2, 4 (itseviški 2,4) meiteņu glupums, bet savā veidā džeku, jo tas ir vnk. no dzīvnieku instinktiem, 1. izskatīties labi potenciālā tēviņa priekšā,(protams, ka tas ir pārspīlēti nereti,bet) Smiešanās, kā rakstīj , pārspīlēta ķiķināšana džeka klātbūtnē, kad čalis stāsta joku, kas nemaz nav tik smieklīgs ir tīrākais SST-Slepenie seksuālie signāli ir tīrākā zīme, ka tu meitenei vnk patīc, protams,  jāskatās citi pavadošie signāli, jo to nevar raut ārā no konteksta, ja seko populārākie-kā matu glāstīšana, paplašinātas acu zīlītes, padušu atkailināšana u.c. , tad zini-iemesls, kāpēc meitene tēlo nedaudz "pamuļķīti" ir tas, ka tu viņai patīc. Saprotu, ka to ir grūti pamanīt, bet nu principā lielākā daļa punkti ir ar domu-izpatikt vīrietiem , lai arī daži , kā piem. badošanās ir sabiedrības steriotopu uzspiesti.

1 0 atbildēt

Bet ja jau meitenes šos tikumus piekopj, tātad tie nostrādā uz puišiem....... ja nostrādā, tad kāpēc neturpināt tā darīt.. Viss labi un pareizi tātad.

1 0 atbildēt

Pār to badošanos mana meitene to visu laiku dara un tad dažreiz pasaka ka grib ēst un neiet un tad vēl saka ka nav ēdusi vairākas dienas.. Kāds nevar ieteikt kā ar to cīnīties? emotion

1 0 atbildēt

pasaules valdniecesir pelnījušas sitienu ar krēslu pa seju.. :D man patīk. :)

1 0 atbildēt
No offense, WTF, bet es zinu pietiekami par šīm slimībām. Bet acīmredzot to nezini, ka ir meitenes, kuras tik tiešām puišu klātbūtnē neēd(vai ēd ļoti maz) par ko es arī rakstīju šajā rakstā. Man žēl par tavu māsīcu un daudzām citām pasaules sievietēm, kuras cīnās ar šīm slimībām, tomēr ne mirkli neapgalvoju, ka meitenes speciāli saslimst ar anoreksiju/bulīmiju, lai iepatiktos puišiem.
1 0 atbildēt

Man ar mūsdienu cačas liekas reti stulbas.Ne izglītības ne prāta,nekā viņām nav,bet džeku viņas sev grib gudru un bagātu.Godīgi sakot paskatoties uz to iedomīgo purnu,kurai nekā cita nav kā pupi un pakaļa nāk smiekli,no viņu augstajām latiņām.Un slimi,ka sīkās no pamatskolas ,jau šitām durām māžojās līdzi.Bet paldies dievam,ka ir arī daudzas ļoti normālas meitenes :)

1 0 atbildēt

ar krēslu pa galvu emotion

1 0 atbildēt

Bļad jā! emotion

1 0 atbildēt
:DDD
1 0 atbildēt

Pilnigi visas siis lietas ir ok un darbojas. AR MEERU! tam visam jaabuut neuzkriitosi, nevis sausmiigi jaaparspiilee. tad tiesaam izskatiisies peec ..khem..

par piemeeru panjem preteejo. kaadam patiks meitene, kas 1. Sevi vispar nekopj, 2. Vislaik gudrojas, 3. Nekas neinteresee, 4. pat nesmaida, 5. Rij kaa cuuka, 6. gjeerbjas palagaa, 7. uzskata, ka nav nekas.?

Pavisam vienkaarsi. meitenei - esi forsa, tieva, skaista. Dzekam, esi forss, stiprs, labi izskaties, vai ari bagaats. Viss :D

1 0 atbildēt

Ne velti man nepatīk meitenes! :D

2 2 atbildēt

Liels +. Visvairāk kaitina piedauzība un badošanās. No tādām es labāk pa gabalu turos. Mazums jau kāda slimība iemetusies.

1 1 atbildēt

Iedvesmošos no komentāriem un rakstīšu vēlvienu rakstu par stulbībām ko čikas dara vienkārši tpc ka ir stulbas :D  

0 0 atbildēt

Speciāli ielogojos lai šim rakstam ieliktu plusu emotion

0 0 atbildēt

par raxtu +

0 0 atbildēt

piedauzība draudzenei kura ir tikai tev - best thing ewaa..!! emotion

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »