local-stats-pixel fb-conv-api

5G - ir jābūt pilnīgam idiotam, lai nesaprastu, ka tas viss skars mūs un bērnus!128

371 86

Ja interneta pārklājuma 5G ieviesēji, caur publikācijām presē man saka, ka panikai un bažām par veselību nav pamata, tad mana pieredze rāda, ka pamats ir un ļoti nopietns.

Kā tad tur īsti ir ar to 5G !? Vienkāršā valodā!

Par to, ka lielās telekomunikāciju organizācijas darīs visu, lai gūtu peļņu, tai skaitā uzpirks ”godājamus” zinātniekus, „cienījamus” žurnālistus un „nedārgus” ārstus, lai tie mums stāstītu un pārliecinātu par 5G nekaitīgumu, domāju šaubu nevienam nav. To var novērot pilnīgi visās nozarēs un šķiet, ka nav pārsteigums vairs nevienam, kurš lasa šo rakstu. Tas jau ilgstoši ir vērojams gan medicīnā, gan pārtikas rūpniecībā, lauksaimniecībā, arī runājot par globālās sasilšanas ietekmi uz planētas klimatu un cilvēka dzīves kvalitāti.

Neizplūdīšu garos, tehniski sarežģītos un nesaprotamos 5G tehnoloģijas darbības principu aprakstos, taču centīšos pateikt vienkārši un saprotami.

Iedziļinoties, vērojot un pētot materiālus, kā arī uzklausot cienījamu cilvēku, tai skaitā zinātnieku viedokļus, man nācās secināt – 5G interneta tehnoloģija ir pret cilvēku (un visu dzīvo dabu) vērsts iznīcinošs ierocis!

Jā, noteikti tagad kāds pie sevis domā, nu nevajag tā pārspīlēt Kaspar. Un ziniet, protams, ka nevajag! Vajag vienkārši ignorēt un mierīgi ļaut sevi indēt caur pārtiku, caur bezjēdzīgām tabletēm un apstarot mūs ikdienā ar radiāciju.

Viņi pat neslēpj, ka tas ir kaitīgi! Un es Jūs lūdzu, nesmīdiniet mani sakot, ka „Veselības Dienests” mūs pasargās. Neceriet , ka Aizsardzības ministrija mūs pasargās. Nē, tā nebūs – Iespējams, ka Aizsardzības ministrijas galvenais uzdevums ir pazemīgi pakļauties ASV specdienestiem, nu un protams, par Mercedess cenu pirkt sarūsējušus Žigulīšus. Taču, ne jau tādēļ, lai pasargātu mūs.

No 5G starojuma nevarēs paslēpties nekur. Pat Ja Jūs nelietosiet internetu un dzīvosiet dziļi mežā. Tas ir skumji!? Jā ir! Pilnīgi visa planēta tiks ieskauta radiācijas burbulī.

Zemes orbītā, papildus jau esošajiem (kas tik tajā miskastē nav par satelītiem), tiks palaisti 20,000 5G atbalstošie satelīti, ieskaujot visu planētu biezā elektromagnētisko starojumu laukā. Zinātnieki raksta, ka tas ir bezprecedenta eksperiments ar cilvēci, dažs labs salīdzina to ar masveida holokaustu. Cilvēki un viss dzīvais vnk tiks "izcepts".

(Mobīlie telefoni, GPS, gudrās mājas, gudrie ledusskapji, infrastruktūras apkalpošana, , mašīnas, internets utt. – viss jau ir ļoti skaisti – man gan šķiet, ka mūsu veselība, tā ir pārāk augsta cena, kas mums būs par to jāsamaksā!).

Šo telekomunikāciju kompāniju zinātniekiem nav zināms, kāds būs efekts, kad tas viss tiks ieslēgts un sāks darboties uz pilnu jaudu. Kas notiks un cik ilgā laika periodā. Tāda sajūta, ka viņi cer – gan jau būs labi. Dolāri acu un sirds vietā. (Tā saka uzpirktie!)

Tie zinātnieki, kuriem vēl ir sirdsapziņa saka tā – Mēs pat iedomāties nevaram, kādas sekas radīs šis noziegums pret cilvēci. Gaisa temperatūras celšanās, ūdens temperatūras celšanās un tam sekojošās klimata katastrofālās izmaiņas. Jau tagad ir reģioni, kurus cilvēki vairs nevar apdzīvot, reģioni, kur nav vairs dzeramā ūdens, reģioni, kur neaug vairs pat zāle, nekas neaug. Masveida putnu, kukaiņu bojāejas, masveida jūras un okeāna zīdītāju mešanās krastā uz drosu nāvi – lūk izskaidrojums cilvēka mīlestībai pret dabu.

Par ietekmi uz cilvēku veselību – Lai organisma darbība būtu līdzsvarā un pielāgotos apkārtējās vides iedarbības enerģijas plūsmām un vibrācijām, svarīgi ir arī līdzsvarot enerģijas plūsmu darbību.Šo līdzsvaru var izjaukt vai traucēt ārējās vides ietekme, piemēram, augstsprieguma elektrības līnijas, mikroviļņi, datori, mobilie telefoni, pat elektrības vadi mūsu mājās u.c. Kā rezultātā mūsu enerģijas kanāli var darboties nepietiekami, vai būt pārāk aktīvi, līdz ar to jūtamies nomākti, agresīvi, pārlieku emocionāli, satraukti, noslēgti, nepārtraukti dusmīgi, ir ilgstoša depresija u.tml.

Zinātniekiem jau tagad ir pieejami neapgāžami pierādījumi par to , ka 2G, 3G un 4G veicina vēzi un apdraud pilnīgi visu dzīvo uz šīs pasaules. Par to šaubu vairs nav. Bet mēs to negribam redzet un dzirdēt!

Taču 5G starojuma radītās sekas būs vēl graujošākas – mēs tās sajūtam jau tagad caur 2G, 3G un 4G, taču , ja pat fiziski mums rīt neizaugs ragi, tad tas neapšaubāmi skars nākošās paaudzes. Izmaiņas DNS struktūrā, neauglība, autisms, daunisms, psihiskas saslimšanas, kroplības, vēzis, alerģijas utt.

5G izmanto milimetru viļnu frekvences, tās pēc būtības ir tās pašas, kuras izmanto militārām vajadzībām tā sauktajos ne letālajos ieročos, kuri paredzēti pūļa izgaiņāšanai. 5G frekvences izsauc mitohondriālās DNS sistēmas izmaiņas, kuras tiek nodotas paaudzēm tālāk. Tas ir, 5G ne tikai ir mutagēns, bet tas izsauc tādas mutācijas, kuras tiks nodotas ģenētiski. Tas ir ļoti bīstami nākotnes ģenētikai. Vai daudzi par to domā, kad ieurbušies savā ātrajā internetā viedtālrunī? Šajā avotā uzskaitīti pētījumi, kuri demonstrē mitohondriju bojājumus elektromagnētiskā starojuma ietekmē. https://mdsafetech.org/mitochondrial...Mutaģenēzei parasti seko kanceroģenēze. Ja starojums ir tik spēcīgs, ka tas ietekmē DNS, tad liela ir iespēja, ka tas spēj izraisīt arī vēzi. Marks Stīls apgalvo, ka 5G ir pirmās bīstamības klases kancerogēns, kaut arī pasaules veselības aizsardzības organizācija klasificē mobilo sakaru torņus tikai kā B2 klases kancerogēnu. Taču tā kā PVO ir ANO institūcija, kuru savukārt radīja Rokfelleri, tad viss pasākums ir vērsts uz globālās kontroles izveidi.

Pati lielākā bīstamība ir tajā, ka NAV veikti pētījumi par 5G starojuma ietekmi uz cilvēka veselību. Un tas ir saprotams, jo , lai veiktu šādus pētījumus, būtu jaatrod brīvprātīgie, kuri divu vai pat trīs paaudžu ilgumā ļautu sevi apstarot. Bet vismaz 70 gadus veikt klīniskos petījumus, mūsdienu – man vajag šodien un tagad! – tas ir nereāli.

Doktors Martin Pall, kurš pēta elektromagnētiskā lauka darbību, ir veicis revolucionāru pētījumu, kurā paskaidro, kā tieši šī lauka iedarbība izsauc priekšlaicīgu novecošanos, pazemina auglību, izjauc normālu sirds un galvas smadzeņu darbību un pat ietekmē DNS. Viņš pirmais veica pētījumus, kuros parādīts, kā elektromagnētiskais starojums aktivizē pārlieku kalcija jonu veidošanos šūnā. Tas noved pie slāpekļa oksīda veidošanās, kas savukārt izkropļo DNS sistēmu. Dr. Palls ir skaidri izteicies par 5G tīkla ieviešanu kā neprātu.www.globalresearch.ca/dr-martin-pal...

Es neesmu vienīgais, kurš ceļ trauksmi par šo jautājumu. Arguments, ka nebūs jāgaida 3 sekundes, lai lejupieladētu bildi telefonā ir murgs. Varētu pat padomāt, ka 6G būs tik ātrs, ka bilde telefonā tiks lejupielādēta bez tavas ziņas, vēl pirms Tu par to aizdomāsies. Tā teikt, visu izdarīs manā vietā. Totāla kontrole pār indivīdu!

Jau tagad ir ļoti nepatīkami un pat biedējoši redzēt cilvēkus staigājam ar nodurtām galvām , pilnīgi iegrimušus telefonos. Ja gaidot autobusu pieturā, Tu neesi online un nebaksti telefonu, laikam kaut kas ar Tevi nav kārtībā!

Pieaugot informācijas izplatībai par šīs tehnoloģijas kaitīgo ietekmi uz veselību, kā arī konfidencialitātes draudu dēļ daudz kur tiek ieviests moratorijs vai aizliegums šo tehnoloģiju uzstādīt. Piemērs tam ir Brisele, kur tas apturēts, jo neatbilst radiācijas normatīviem - pasaules pārvaldes varenie taču sevi nevēlas sabojāt, tā kā Eiropas pārvaldes struktūras atrodas tieši Briselē, tāpat arī Bo pilsēta Šveicē un Sanfancisko ASV. Radioviļnu starojums un elektromagnētiskie lauki aizvien biežāk tiek atzīti kā jauns apkārtējās vides piesārņojuma veids. Iemesli, kuri atklāj 5G bīstamību, kas var pāraugt globālās briesmās, ja pietiekošs cilvēku skaits neapvienosies, lai to apturētu. 5G tīkls izmanto frekvences, kuras ietekmē sviedru dziedzerus, kuru darbības princips ir līdzīgs antenu darbībai. Citiem vārdiem sakot, tas spēj ietekmēt cilvēka lielāko orgānu- ādu. Izraēlas fizikas doktors Ben-Ishai izskaidro saikni starp 5G un cilvēka sviedru dziedzeriem. "5G frekvences piepilda mūs ar noteikta garuma viļņiem, kuri mijiedarbojas ar ādas ģeometrisko struktūru. Mēs atklājām, ka šie dziedzeri darbojas kā spirālveida antenas. Sviedru kanāli ir neatņemama elektromagnētisko viļņu uztveršanas mehānisma sastāvdaļa 75-100 Ghz diapazonā"https://ehtrust.org/internet-thin...

Ko mēs varam darīt lietas labā?

Palūgt, lai LMT, TELE2, BITE u.c. uzņēmumu īpašnieki un direktori, tās 5G antenas uzstāda uz savu māju jumtiem!

Lasiet, meklējiet informāciju, analizējiet un domājiet ar savu galvu!

Esiet veseli un laimīgi!

Ar cieņu,

Kaspars Pudniks

p.s.

Lūdzu, padalieties ar šo rakstu un noteikti ierakstiet komentārā savu pieredzi, pārdomas un novērojumus.

https://www.youtube.com/watch?v=pxXgGauTdy0

Avoti:
1. 247 zinātnieku apelācija no 42 valstīm: www.emfscientist.org/
2. 247 zinātnieku uzvārdi un amati, kuri parakstījuši petīciju: www.5gappeal.eu/signatories-t...
3. Emiretētais Vašingtonas štata universitātes profesors Martin L. Paul - Eksperimentēt ar 5G uzcilvēkiem ir stulbākā ideja pasaules vēsturē: www.theepochtimes.com/5g-is-the-stu......
4. Nurenbergas kodekss, kurš nosaka eksperimentēšanas kārtību uz cilvēkiem:https://history.nih.gov/research/down...
5. Apjomīgākais 25 miljonu dolāru vērtais radiofrekvenču elektromeagnētiskā starojuma pētījums, kurš veikts ASV Nacionālās toksikoloģijas programmas ietvaros:https://ntp.niehs.nih.gov/res.../areas/...
6. Simtiem recenzēti zinātniskie pētījumi, kuri arī apstiprina radiofrekvenču elektromeagnētiskā starojuma negatīvu ietekmi uz cilvēka veselību: https://bioinitiative.org/table-of-cont...
7. Eiropas zinātnieki ceļ trauksmi par 5G: www.jrseco.com/european-unio...
8. Ženēva arī bloķē 5G ieviešanu: https://lenews.ch/.../geneva-bl...
9. 5G ieviešana apturēta Briselē: www.brusselstimes.com/.../radiation...
10. Documentary by Sacha Stone (https://en.wikipedia.org/wiki/Sasha_St...) exposing the 5G existential threat to humanity:

371 86 128 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 128

0/2000

Вредное излучение от мобильных сетей 5G может постепенно вызвать гибель пчел на всей планете. Об этом сообщает«Новости планеты» со ссылкой на исследование швейцарскойорганизации «Pro Natur».

Ученые организации выяснили, что мобильные волны оказывают вредное воздействие на температуру тела этих насекомых. Например, сети от 2 до 4G работают на частоте от 900 до 2,6 тысячи мегагерц (по другим данным - до шести гигагерц), а 2,45 тысячи уже является опасной для насекомых. Такая мощность рекомендуется для установки оборудования по защите от вредных амбарных вредителей. 5G, по разным данным, имеет мощность до 120 гигагерц.

Первой на проблему обратила внимание британская благотворительная организация Buglife, которая обнаружила вредное воздействие передатчиков этого нового поколения на окружающую среду. Например, при их установке на уличных светодиодных фонарях резко гибли насекомые, которые слетались на свет. Также около ста исследований других ученых, проводимых в течение нескольких десятков лет, подтвердили, что радиоволны подобной частоты могут уничтожать так называемый «магнитный компас», используемый для ориентирования некоторых мигрирующих птиц и насекомых и даже нарушать обмен веществ в растениях.

При этом сети 5G вредят не только насекомым. Ранее портал также писал о массовой гибели от их радиоволн в ноябре прошлого года скворцов в Нидерландах. В сутки от излучения умирало более 40 этих птиц. Также голландские фермеры сообщали, что при включении базовых станций 5G у многих из них коровы начали бушевать, пытаясь выбить двери амбаров, а после выключения станций эти проблемы прекратились.

В связи с этим ученые просят власти стран, где действует или будет внедряться такая технология, соблюдать осторожность.

2 1 atbildēt
5G Wireless: A Dangerous ‘Experiment on Humanity’

https://www.youtube.com/watch?v=H_f9gpg4t6c ;

2 1 atbildēt

Nopietni? emotion Kārtējais dunduks, kas nepārzina elementārus fizikas pamatus.

Šādas fake ziņas vajadzētu dzēst ar steigu!

3 2 atbildēt
2 1 atbildēt

Visi tā sakomentējuši, it kā visu dienu ceptos tiešos saules staros un nekas nenotiktu. Pastāvat vēl kādu laiku un tad parunāsim par ādas vēzi.

1 0 atbildēt
Lohi kas nejēdz fiziku un nemaz nepainteresējas vairāk par šo tēmu bet tikai bļauj ka kaitīgs. A jūs vēl neeaat nosprāguši savās mašīnās radio klausoties? Kāpēc.to jūs nebaidāties?
2 1 atbildēt
tā jau ir - gudrie telefoni in stulbie cilvēki
1 0 atbildēt

Es par to pilnīgi nemaz nesatraucos. Tāpat kādreiz jau kaulainā atnāks...

1 0 atbildēt
Ir tagad izveidojušās divas frontes. "Pro 5g" un "anti 5g", abiem ir viedoklis, bet pierādījumu nav ne vienam ne otram. Lai arī kā tur patiesībā tur būtu, mums-endjūzeriem, neviens jau nejautās. Tas tik ievieats vienalga
1 0 atbildēt

5g nav domāts, lai kādu nogalinatu utt. Tas domāts lai katru, kas lieto komunikācijas varētu kontrolēt. Perfekts plāns ... bet vai strādās. Tur dziļāka jēga ar to 5g un 6g uttt. Bet nu laiks rādīs...

0 0 atbildēt

Cepjās tikai tas, kam ir iemesls par kaut ko cepties. Dieva Kunga dzirnavas maļ lēni un pamatīgi.

0 0 atbildēt
Total Bullshit tas 5G.Augstais starojuma līmenis cilvēkus padarīs par zombijiem.
0 0 atbildēt
Atkal tā radiācija!!! Būs jādzīvo svina kolbā!!!
0 0 atbildēt
Žel ka nav 2012 gads, tad vēl būtu lielāks pamats histērijai emotion vēl viens neapgāžams pamatojums būtu, ka senie cilvēki jau paredzēja mūsu bojāeju emotion emotion vecais labais 5G bubulis emotion
0 0 atbildēt

Te var palīdzēt tikai MU-metāla ekranējums (77% niķelis, 16% dzelzs, 5% vaŗš, 2% molibdēns vai hroms).

Ir ārkārtīgi reta alerģiska reakcija uz elektromagnētisko starojumu (karoče, pi*dec ņe ļečitsa), tad dzīvojamā istaba jāizbūvē ar šādu jaunmodīgu lietu.

0 0 atbildēt
Wireless wake-up call | Jeromy Johnson | TEDxBerkeley 

https://www.youtube.com/watch?v=F0NEaPTu9oI  

0 0 atbildēt

Teikšu vienkāršī raksts ir demogogija balstīta uz pseidozinātniskām muļķībām! Nožēloju laiku, ko nositu lasot šīs glupības!👹☠🤮🤮🤮

0 1 atbildēt
URGENT WARNING ~ Media Release: Ontario Doctors Warn of Rising Health Care Costs after 5G Roll Out

https://www.youtube.com/watch?v=pxXgGauTdy0  

0 2 atbildēt
5G - globālās elites cilvēces iznīcināšanas projekts. 5G jeb piektā mobilo sakaru paaudze šobrīd aktīvi tiek ieviesta daudzos planētas nostūros. Pieaugot informācijas izplatībai par šīs tehnoloģijas kaitīgo ietekmi uz veselību, kā arī konfidencialitātes draudu dēļ daudz kur tiek ieviests moratorijs vai aizliegums šo tehnoloģiju uzstādīt. Piemērs tam ir Brisele, kur tas apturēts, jo neatbilst radiācijas normatīviem - pasaules pārvaldes varenie taču sevi nevēlas sabojāt, tā kā Eiropas pārvaldes struktūras atrodas tieši Briselē, tāpat arī Bo pilsēta Šveicē un Sanfancisko ASV. Radioviļnu starojums un elektromagnētiskie lauki aizvien biežāk tiek atzīti kā jauns apkārtējās vides piesārņojuma veids. Iemesli, kuri atklāj 5G bīstamību, kas var pāraugt globālās briesmās, ja pietiekošs cilvēku skaits neapvienosies, lai to apturētu. 5G tīkls izmanto frekvences, kuras ietekmē sviedru dziedzerus, kuru darbības princips ir līdzīgs antenu darbībai. Citiem vārdiem sakot, tas spēj ietekmēt cilvēka lielāko orgānu- ādu. Izraēlas fizikas doktors Ben-Ishai izskaidro saikni starp 5G un cilvēka sviedru dziedzeriem. "5G frekvences piepilda mūs ar noteikta garuma viļņiem, kuri mijiedarbojas ar ādas ģeometrisko struktūru. Mēs atklājām, ka šie dziedzeri darbojas kā spirālveida antenas. Sviedru kanāli ir neatņemama elektromagnētisko viļņu uztveršanas mehānisma sastāvdaļa 75-100 Ghz diapazonā" https://ehtrust.org/internet-things-poses-human-health-risks-scientists-question-safety-untested-5g-technology-international-conference/ Doktors Martin Pall, kurš pēta elektromagnētiskā lauka darbību, ir veicis revolucionāru pētījumu, kurā paskaidro, kā tieši šī lauka iedarbība izsauc priekšlaicīgu novecošanos, pazemina auglību, izjauc normālu sirds un galvas smadzeņu darbību un pat ietekmē DNS. Viņš pirmais veica pētījumus, kuros parādīts, kā elektromagnētiskais starojums aktivizē pārlieku kalcija jonu veidošanos šūnā. Tas noved pie slāpekļa oksīda veidošanās, kas savukārt izkropļo DNS sistēmu. Dr. Palls ir skaidri izteicies par 5G tīkla ieviešanu kā neprātu. https://www.globalresearch.ca/dr-martin-pall-5g-rollout-absolutely-insane/5680544 Svarīga intelektuālo skaitītāju īpatnība ir tā, ka tie izstaro viļņus impulsa veidā, nevis vienmērīgi. Citiem vārdiem sakot, tie darbojas starts-stop režīmā, rada impulsu un tad brītiņu ir neaktīvi. Komunālo korporāciju tiesvedības dati no Pacific Gas un Electric Company parāda, ka ‘gudrie skaitītāji’ sūta šādus impulus no 9600 līdz 19.000 reizēm dienas laikā. http://emfsafetynetwork.org/wp-content//uploads/2011/11/PGERFDataOpt-outalternatives_11-1-11-3pm.pdf Doktors Palls stāsta arī par to, ka eksistē jau 13 pētījumi, kuri pierāda šādu impulsu kaitīgo ietekmi uz veselību. http://s3.amazonaws.com/nghl-ntge/pall-to-eu-on-5g-harm-march-2018.pdf Galvenais iemesls, kāpēc mobilie tālruņi ir bīstamāki bērniem, nekā pieaugušajiem, ir saistīta ar elektromagnētiskā lauka iedarbību cilvēka organismā. Dr. Palls: "Industrija stāsta, ka parasto mikroviļņu elektromagnētiskais starojums iekļūst ķermenī tikai 1 cm dziļumā. Mēs zinām, ka tā nav patiesība, jo šie viļņi dziļi iedarbojas uz smadzenēm, sirdi un hormonālo sistēmu. Svarīgākais pētījums, kurš demonstrē šo dziļo iedarbību uz organismu ir profesora Hessiga Šveicē veiktais pētījums par kataraktas veidošanos jaundzimušiem telēniem. Tas skaidri parāda, ka tām govīm, kuras grūtniecības laikā ganījušās mobilo sakaru torņu tuvumā, dzimst telēni, kuriem ir ļoti paaugstināta tendence saslimstībai ar kataraktu" Savā 2009. gada pētījumā Hessigs raksta – no 253 telēniem 79 jeb 32% piemita dažādas kataraktas stadijas. Rezultāti demonstrē saikni starp to un atrašanos sakaru torņu tuvumā grūtniecības laikā. Tika uzrādīta saikne starp antenu skaitu un oksidatīvā stresa veidošanos. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19780007 5G anti kampaņas viens no aktīvistiem, tehnisko zinātņu eksperts Mark Steele ir atklāti izteicies par 5G kā par ieroču tehnoloģiju. Kaut arī tehniskajās atskaitēs tiek apgalvots, ka 5G darbojas 24-100Ghz diapazonā, faktiski tas strādā frekvencē zem 1Ghz un tiek mērīts Mhz. Tā ir ieroču sistēma, tāda pati, kā tālas darbības radiolokators, radars ar fāzes režģa antenu vai vadāmās enerģijas ierocis. Pie šī aprīkojuma izpētes atklājās, ka tam ir dielektriskā linza, kas pierāda to, ka tā ir ieroču sistēma. Autonomi transporta līdzekļi var izmantot 5G, lai gaismotu citu transporta līdzekļu spoguļus, tāpat tā ir pietiekoši spēcīga, lai nogalinātu bērnus vēl mātes dzemdē. Sistēma nepieciešama transporta līdzekļu sakariem savā starpā. https://everydayconcerned.net/2019/02/15/5g-is-a-weapons-system-nothing-more-nothing-less-technical-weapons-expert-mark-steele-issues-wake-up-call-to-all-uk-residents-on-5g-led-street-lights-rollout-in-gateshead/ 5G izmanto milimetru viļnu frekvences, tās pēc būtības ir tās pašas, kuras izmanto militārām vajadzībām tā sauktajos ne letālajos ieročos, kuri paredzēti pūļa izgaiņāšanai. 5G frekvences izsauc mitohondriālās DNS sistēmas izmaiņas, kuras tiek nodotas paaudzēm tālāk. Tas ir, 5G ne tikai ir mutagēns, bet tas izsauc tādas mutācijas, kuras tiks nodotas ģenētiski. Tas ir ļoti bīstami nākotnes ģenētikai. Vai daudzi par to domā, kad ieurbušies savā ātrajā internetā viedtālrunī? Šajā avotā uzskaitīti pētījumi, kuri demonstrē mitohondriju bojājumus elektromagnētiskā starojuma ietekmē. https://mdsafetech.org/mitochondrial-effects/ Mutaģenēzei parasti seko kanceroģenēze. Ja starojums ir tik spēcīgs, ka tas ietekmē DNS, tad liela ir iespēja, ka tas spēj izraisīt arī vēzi. Marks Stīls apgalvo, ka 5G ir pirmās bīstamības klases kancerogēns, kaut arī pasaules veselības aizsardzības organizācija klasificē mobilo sakaru torņus tikai kā B2 klases kancerogēnu. Taču tā kā PVO ir ANO institūcija, kuru savukārt radīja Rokfelleri, tad viss pasākums ir vērsts uz globālās kontroles izveidi. Tāpēc šo sistēmu steidz ieviest bez pienācīgas testēšanas- jau tagad ir pietiekoši daudz datu par to, ka arī 2G, 3G un 4G ir saistīti ar lielu daļu onkoloģisko saslimšanu. Bet 5G daudzkārt pārspēj 4G starojuma jaudas ziņā. 5G prasa daudz vairāk pārraides aprīkojuma, kā iepriekšējās paaudzes. Tas noved pie milzīgas infrastruktūras izveidošanas, kur stacijas un torņi tiks izvietoti faktiski visur, tai skaitā dzīvojamo kvartālu vidū. Šāds sablīvējums var kļūt katastrofisks. 5G tehnoloģija ir ar pietiekošu jaudu, lai varētu radīt 3D kartes, kurās attēlots dzīvojamo ēku iekšējais plānojums. Marks Stīls īpaši atzīmē frekvenci 868 Mhz, kuru izmantoja pratināšanas laikā un kura spēj viegli iziet cauri betonam un ķieģeļu sienām. Viņš apgalvo, ka šī frekvence spēj izvēlēt pat konkrētu cilvēku. 5G infrastruktūra sastāvēs no nelielām fazētām režģu antenām, kuras raidīs starojumu uz konkrētu mērķi, līdzīgi lodei. Mikroviļņu starojums, ko tās rada, ir pietiekoši jaudīgs, lai izkļūtu cauri sienām un cilvēka ķermenim. Mēs atradīsimies šādā starojumā 24/7. Tiek plānots beidzot šajā tīklojumā iekļaut katru Zemes kvadrātcentimetru. Kukaiņi, dzīvnieki, putni un bērni ir visneaizsargātākie pret šo starojumu savu nelielo ķermeņa izmēru dēļ. Klēra Edvardsa, bijusī ANO štata redaktore, kura šo 5G problēmu darīja zināmu ANO ģenerālsekretāram, mītiņā pret 5G Stokholmā teica – Interesanti atzīmēt, ka 20 gadu laikā mēs esam zaudējuši jau 80% kukaiņu. 5G darbības rezultātā zaudēsim visus 100%. Un tad pienāks arī mūsu kārta. 5G starojums palielina to ķermeņa temperatūru, kas netika novērots 4G un WIFI. http://emrabc.ca/?p=15174 Tiek plānots, ka 5G kļūs par vienotu tīklojumu, kurš virzīs kosmosa starojumu uz Zemi. Vismaz 5 kompānijas piedāvā izvietot orbītā 20,000 satelītus, kuri pārklās Zemi ar fokusētiem un vadāmiem stariem. Katrs no tiem izstaros mm viļņus līdz 5 miljoniem vatu no tūkstošiem antenu. Šeit ir jāsaprot kopējo pasaules sazvērestības ainu. Visas šīs iznīcinošās tehnoloģijas, 5G, WiFi, bezvadu starojums, HAARP jonosfēras sildīšana, gēnu inženierija, ĢMO un citas tiks apvienotas vienotā, gigantiskā kontroles un vadības sistēmā. Piemēram, ķīmisko trašu izkaisītās metāla daļiņas var izmantot 5G sistēmā. Vēl 2002. gadā pētnieks Arturs Firstenbergs publicēja savu 5G analīzi, ilgi pirms tam, kad šī tehnoloģija tika apstiprināta. Viņš skaidroja, ka šo viļņu ārkārtīgais īsums un biežums atgādina ložmetēja kārtu, kura atstarojas ķermeņa iekšpusē un izveido mikroskopiskas 5G anteniņas pašā ķermenī. Kad ķermenī iekļūst īsviļņu magnētiskie impulsi, tad atšķirībā no parastā elektromagnētiskā starojuma notiek kas cits –šie impulsi paši kļūst par mazām antenām, kuri tālāk izstarojas vēl dziļāk ķermenī. https://www.cellphonetaskforce.org/5g-from-blankets-to-bullets/ Viss tas vēl vairāk apliecina 5G ārkārtīgo bīstamību. Vairākas apdrošināšanas kompānijas, pazīstamākā no tām – Lloyd’s of London nonāca avīžu slejās, jo atteicās apdrošināt telekomunikāciju konglomerāta Big Wireless atbildību gadījumā, ja tiks iesniegtas prasības par kaitējuma nodarīšanu veselībai saistībā ar 5G un WIFI https://principia-scientific.org/lloyds-insurers-refuse-to-cover-5g-wi-fi-illnesses/ Kompānijas riska grupas atskaite jau 2010. gadā atklāj ievērības cienīgu argumentu – tajā šīs tehnoloģijas tiek salīdzinātas ar.. azbestu. Tā kā laika gaitā ir pierādījies, ka azbests izraisa vēzi, tad šī nu jau pirms 9 gadiem dotā analīze parāda, ka jau tad riska grupas analītiķi bija pietiekoši gudri, lai saprastu to, ka tieši tāpat parādīsies pierādījumi bezvadu un mikroviļņu tehnoloģiju kaitējumam. 5G ir daudz lielāka, globāla projekta sastāvdaļa, kura ietvaros paredzēta totāla kontrole, vadāmā ietekme un mākslīgā intelekta ieviešana vēl straujākos tempos. 5G salīdzinot ar 4G nav tikai nākošais solis- tā izstarotā jauda būs desmitkārt un simtkārt jaudīgāka, bet milimetru viļņu ieviešana nozīmē vēl jaunas, nebijušas briesmas. Vēsture atkārtojas un zinātnei vajadzēja gana ilgu laiku, lai saprastu alkohola un tabakas kaitīgumu, šobrīd notiek atjēgšanās ĢMO sakarā, bet nu jau priekšā 5G. Šī projekta īstenošanai tiks pielietota visa iespējamā ‘miskastes’ zinātne, uzmanības novēršana un labumu solīšana. Taču sausais atlikums ir tas, ka beigu beigās 5G ir nekas cits, kā Jaunās Pasaules kārtības programmas daļa, kura ļaus novērot burtiski katru planētas iedzīvotāju. Nav piemērotāka brīža saprātīgiem cilvēkiem, kā sākt cīnīties par savu brīvību un tiesībām kā tagad!
2 5 atbildēt

247 zinātnieki no 42 valstīm brīdina pasauli (www.emfscientist.org/) par to, ka pirms nopietnas izpētes nevar uzsākt 5G ieviešanu. Sākumā ir jāveic izpēte, vai tas neietekmēs cilvēku veselību, jo pirmsšķietami ir lielas aizdomas, ka tomēr ir negatīva ietekme uz veselību. Tas ko zinātnieki prasa nav aizliegšana, bet moratorijs – ieviešanas atlikšana! Svarīgi uzsvērt, ka visi zinātnieki, kuri parakstījuši petīciju ir ar vismaz 1 recenzētu zinātnisko publikāciju šajā jomā. Šeit ir viņu uzvārdi un amati: www.5gappeal.eu/signatories-t... Simtiem recenzēti zinātniskie pētījumi, kuri arī apstiprina radiofrekvenču elektromeagnētiskā starojuma negatīvu ietekmi uz cilvēka veselību: https://bioinitiative.org/table-of-cont... The WHO adopted the International Agency for Research on Cancer (IARC) classification of extremely low frequency magnetic fields (ELF EMF) in 2002 and radiofrequency radiation (RFR) in 2011 . This classification states that EMF is a possible human carcinogen (Group 2B). Despite both IARC findings, the WHO continues to maintain that there is insufficient evidence to justify lowering these quantitative exposure limits (www.emfscientist.org/index.php/emf...) . [Lūdzu šo iztulkojiet] Tas vēlreiz apliecina kā jātulko augstākminētais citāts, kurš ir izņemts no konteksta. Arī Latvijā vēža pacientu skaits kopš 2000. gada ir gandrīz dubultojies, turklāt neviens īsti nesaprot, kas tad ir šīs epidēmijas īstie cēloņi! Apjomīgākais 25 miljonu dolāru vērtais radiofrekvenču elektromeagnētiskā starojuma pētījums, kurš veikts ASV Nacionālās toksikoloģijas programmas ietvaros: https://ntp.niehs.nih.gov/res.../areas/.... Šis ir lielākais pētījums šobrīd un tas tieši pamato bažas, ka 5G ir nevēlama veselības ietekme, jo laboratorijas dzīvniekiem palielinājās vēža saslimšanu skaits. Nedrīkstam ignorēt, ka Eiropas ietekmīgākajās pilsētās Ženēvā un Briselē 5G ieviešana ir apturēta. Briselē atrodas ietekmīgākās Eiropas pārvaldes institūcijas, bet Ženēvā atrodas Pasaules Veselības organizācija un Starptautiskā telekomunikāciju apvienība, kurām ir pasaules mērogā liela ietekme 5G jautājumā. 

4 7 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »