local-stats-pixel fb-conv-api

5 paši vecākie cilvēki pasaulē, piedzīvojuši 3 simtgades41

Sveiki, spocēni. Gan jau, ja ne katrs, tad vismaz liela daļa no jums vismaz reizi, ja ne nedēļā vai mēnesī, tad mūža ir izmetis salīdzinoši populāru frāzi „Es esmu vecs”.. un visticamāk jūs to teicāt vēl pat nesasniedzot 20 vai 30 gadus. Tad nu jāsaka, ka nu tas nu galīgi nav daudz, salīdzinoši ar šiem pieciem cilvēkiem, par kuriem jums tūlīt pastāstīšu.

Tātad, cilvēkiem vienmēr ir bijusi interesanti zināt ilgdzīvošanas noslēpumus, jo ir taču jābūt kādiem noteiktiem iemesliem, kāpēc dažiem cilvēkiem tomēr izdomas nodzīvot līdz savam 100 gadu vecumam. Starp citu, es pati ik pa laikam mēdzu izgrūst frāzi „Es taču ceturtdaļu sava mūža vēl neesmu nodzīvojusi!” .. bet, atgriežoties pie raksta – šī raksta piecas galvenās varones ir ne tikai vecākie cilvēki uz zemes, bet viņas arī ir pagadījušās noķert trīs gadsimtus. Tiem, kuri piedzimuši 1999.gadā, arī ir tāda iespēja, ja nodzīvos vien nieka 102 gadus!

661 2 41 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 41

0/2000

 tāda tīri lietojama tik zolīdā vecumā. 

tā norēcosemotion

44 0 atbildēt

Bet es esmu dzīvojis divās tūkstošgadēs emotion

28 0 atbildēt

", tāda tīri lietojama tik zolīdā vecumā. "  - Es nevēlos pat iedziļinaties tajā, Ko tu ar to biji domājis/usi!

20 0 atbildēt
meh, negribētu tik ilgi dzīvot.
13 1 atbildēt
Viņas vismaz var teikt: "Simtu gadu neesmu tevi redzējusi!" emotion
12 0 atbildēt

Grūti spriest par to ilgdzīvošanu. Nebūtu jau slikti nodzīvot līdz tādam labam vecumam (tie paši 90,100,105 gadi), bet tikai tādā gadījumā, ja esmu pie pilna saprāta (cik nu pie pilna saprāta tādā vecumā var būt) un spēju izdarīt elementārākās lietas. Bet, ja atrodos situācijā, kad pats neko īsti nespēju, tad gan labāk atvadīties un aiziet, nevis radiem uz kakla sēdēt. 

9 0 atbildēt

Varbūt ar mūsdienu tehnoloģijām, medicīgu un visiem citiem labumiem tā būs realitāte. Tajā pašā laikā - nekāda medusmaize neizskatās. Sažūt kā rozīnei un gaidīt, kad ciemos nāks kaulainā... Svarīgākais, lai saprāts nepazūd, citādi ar opīšiem/omītēm pie vecuma gadās visādi :/

8 0 atbildēt

Un nav jau arī nekāda garantija, ka 116 gadus vecā nemaz nav tik veca, varbūt 95 tikai. Jo ir ļoti daudz cilvēki, kas saka, ka nav nekādu dokumentu, un tiem notic tikai no stāstītā par vecumu. Tā teikt- viltvārži, lai paspīdētu.

Bet nu jā, gan jau, ja vispār kāda samelojusies, tad ne visas. emotion Tīri solīds vecums.

5 0 atbildēt

aptaujai: tas ir dzīves pamats - dzīvot maksimāli ilgi. jo tu nekad nevari zināt, kas labs var notikt rīt.

4 0 atbildēt

Vairāk kā 100 gadus? Tas ir cik? 150, 200? Ja tam visam bonusā klāt nāk ar vecumu saistīti simptomi, sliktākā gadījumā pamešana veco ļaužu pansionātā, kur tu guli savos 100 gados nevienam nevajadzīgs, apčurājies sūdos un pats par sevi nespējīgs rūpēties, tad paldies par kūkām, bet labāk nošaujiet mani. Ir jābūt tupam, lai ko tādu vēlētos. Bet, ja mēs nedaudz piemetam klāt žanru no fantastikas, tad es gribētu dzīvot simtiem gadu, nenovecojot. Kad apnīk, nolec no klints.

3 0 atbildēt

vienīgais ko es gribētu piedzīvot ir kārtīgas nākotnes tehneloģijas roboti.. lidojošās mašīnas... ganjau ka pēc 50 gadiem cilvēkiem vidējais mūžs atkal palielināsies...un 115 būs normāli.

3 0 atbildēt

Pēdējā sieviete....pēc bildes vismaz skatoties nekad nepateiktu ka viņai tik daudz gadi! emotion

2 0 atbildēt
Par pēdējo ,nepateiksi ,kad viņai tik daudz gadu! O_o
2 0 atbildēt

Negribu visas tās vecuma slimības kas uzrodas ap 65-70.gadiem. Labāk nodzīvot spilgti (ar to es nedomāju narkotikas un alkoholu)un līdz 60 nekā nīkt dzīvoklī pie televizora 100.gadus.

2 0 atbildēt

Vai spokos neviena 100 -  gadnieka nav?

1 0 atbildēt

120 - mans mērķis emotion

1 0 atbildēt

Visiem tāds (tsk mani) - Tīri lietojama emotion emotion

0 0 atbildēt

Skatoties kā es tajos 100 gados jutīšos, viss atkarīgs no dzīves.

0 0 atbildēt

Nemūžām nevēlētos dzīvot tik ilgi,tās būtu tīrās mocības... Bet diemžēl jau esmu  senāks par 100 gadiem

0 0 atbildēt

19.gadsimtam tik ļoti futūristisku lietu kā Internets.

Nja internets izveidots pirms datora emotion

0 0 atbildēt