local-stats-pixel fb-conv-api

5 ēdamās lietas, kuras, iespējams, glābj tavu dzīvību [Otrā daļa]22

663 4

Sveiki spoki.

Apsveicu Latviju ar prezidentu 'rāvēju' emotion

Kā jau iepriekšējā rakstā minēju ka ja būs pietiekami + tad būs nākamā daļa
Šeit nu viņa ir.

Gribēju jūs pabrīdināt ja šis raksts dabūs pietiekami +
Tad būs neliels pārsteigums.

Tweet - Share - Ieteikt

emotion

663 4 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Brokoļi, mandeles, olīveļļa, auzu pārslas, medus. unn atcerieties ka brūnie produkti pārsvarā ir labāki par gaišajiem - tumšā šokolāde, brūnie rīsi, rupjmaize, brūnais cukurs, pilngraudu milti (no kuriem es taisu pankūkas)

15 0 atbildēt

Saldie kartupeļi ir batātes. Lielākoties veikalā nopērkamais lasītis nebūt nav tik veselīgs, kādam viņam vajadzētu būt, jo lašus pārsvarā audzē audzētavās, kur tos baro ar visādiem mēsliem. Kaut kur lasīju, ka rozīgi oranžās krāsas iegūšanai laši tiek baroti ar kaut kādām krāsvielām. Īsts savvaļas lasītis, lūk, tā ir manta. 

Kas attiecas uz jūraszālēm jebšu lamināriju, tad tā tiešām ir ņamma, bet es atzīstu tikai Rimi nopērkamos sveramos bez visādiem piejaukumiem (burkāni, sīpoli, majonēze utt). Citur, kur esmu pirkusi, ir negaršīgi. Neļaujiet laminārijas izskatam maldināt...lai arī izskatās, ka kāds to jau ir ēdis, patiesībā garšo baigi labi. 

Pašu audzēts kāpostiņš nav salīdzināms ar veikalā nopērkamo (ja nu vienīgi īstās sezonas laikā mēdz būt baigi labi arī veikalā)...saldeni, kraukšķīgi, sulīgi. 

14 0 atbildēt

Jūras zāles gan es nevarētu dabūt iekšā emotionun ir pie kājas par viņu vesalīgumu emotion

13 0 atbildēt

Pilnigas mulkibas.Latvijas iedzivotajiem nav bijis nekada sakara ar saldajiem kartupeliem(batatem,nevis apsalusajiem,kas ari saldi) ,palmu elju un ari juras zales ne tik sen dabujamas.Tatad uz musu veselibu ietekme nieciga,(ne nu vel dzivibas glabsana).Kapostus daudzi pat need un lasi ari diezko nevar atlauties,tatad skalais virsraksts nav isti vieta.... Latvijai butu japiemin pavisam citi partikas produkti, autors atradis,ja gribes....

9 0 atbildēt

100 g termiski pagatavotu kartupeļu pat nesaturēs 1 % no C vitamīna ieteicamās diennakts devas.

6 1 atbildēt
Lasis dajebkādā veidā mmm emotion
4 0 atbildēt
Saldie kartupeļi = batātes NAV auglis...
2 0 atbildēt

fermās audzētas zivis ir kaitīgs ēdiens jo fermu ūdens ir ļoti netīrs un tās zivis ir piebarotas ar sūdiem lai ātrāk izaugtu. 

2 0 atbildēt

Par jūras zālēm nezinu,bet viss pārējais gan ir garšīgs emotion

2 0 atbildēt

Es esmu Latvietis,tāpēc neredzu vajadzību grauzt kokosriekstus,šmorēt iekšā saldos kartupeļus. Kā vecs stagnāts atzīstu rukša taukos ceptus mūsu zemītē audzētus kartupeļus,iztieku arī bez jūras zālēm,bet par pašmāju lasi,un pašu kāpostiem pretenziju nav. 

2 0 atbildēt

Man piemēram jūras zāles nedrīkst, atstiepšu ķepas emotion

2 0 atbildēt

Patiesība jau ir tāda, ka organismu uztur un stiprina nevis paši ēdieni, bet tajā atrodamās uzturvielas, vitamīni utt..  Ja neēdīsi kāpostu, tas nenozīmē, ka neuzņemsi tos A, C utt. vitamīnus.  Kas nozīmē to, ka nejau kāposts glābj Tavu dzīvību. Un tas nozīmē arī to, ka produktiem ir milzum daudz alternatīvas. 

1 0 atbildēt
4. Es agrāk ēdu jūraszāles. Un tikai tāpēc, ka man patika zivis un gribēju būt kā zivs. Bet man viņas negaršoja.
2 1 atbildēt

Ir. Un? emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

ej ārstēties

0 0 atbildēt

Ja kas, tad lasis, kas bildē, ir kaitīgs jo ir resnas baltās strīpas(tauki). Tik daudz tauki ir tikai mākslīgi audzētām zivīm, kuras ir barotas ar augšanas hormoniem!

0 0 atbildēt