local-stats-pixel fb-conv-api

25 mums pašsaprotamas ikdienas lietas, kuras ir aizliegtas Ziemeļkorejā59

Ja atceramies PSRS, tad tur bija aizliegtas lietas, kas šobrīd šķiet pašsaprotamas. Ideoloģiski viena no (ja ne vistuvākā) valsts PSRS mūsdienās ir Ziemeļkoreja. Šajā rakstā iepazīstināšu tevi ar 25 lietām, kas mums sastāda ikdienu, bet Ziemeļkorejā ir aizliegtas ar likumu.

Ņemot vērā, ka tas ir rietumos veikts apkopojums, 100% kredibilitāti tam nepiešķirtu, jo propaganda pastāv visur, taču, zinot briesmu stāstus par to, kas notiek Ziemeļkorejā, reizēm šķiet pat ļoti ticami. Domāju, ka ir interesanti ar to iepazīties.

564 1 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 59

0/2000

Omg, this is what I was talking about. Tev nav nekādu zināšanu par Ziemeļkorejas situāciju, tu neizproti šīs valsts vēsturi un sistēmu, tu izplati ''komunisms ir ļauns'' propagandu, jo tu esi iemācīts baidīties no komunisma, etc. Neviens no taviem pieņēmumiem nav balstīts uz faktiem, viss, uz ko tu balsties ir ''Padomju Savienība bija ļauna''.

Yeah, tu vari saukt mani kā gribi, idgaf, at the end of the day, vismaz es savu viedokli balstu uz faktiem, bet tu tikai pārpublicē vairākas dekādes vecu propagandu. Tu pat neatbildēji uz manu komentāru, jo tu saproti, ka tev nav reālu faktu. Tiklīdz kādam ir vairāk pierādījumu nekā tev, tu beidz ''diskusiju'' (šī pat nav diskusija, ar tevi nevar neko diskutēt, jo tev pat nav nekādu faktu, tikai pieņēmumi). Tu probably ticēji arī pasakām par masu iznīcināšanas ieročiem Irākā, vai, ka Osama bin Ladens izdarīja vienu no lielākajiem teroraktiem pasaules vēsturē no alas Afganistānā. You're a fucking joke.

0 1 atbildēt
Kāda tev starpība, kā es rakstu? Saka cilvēks, kurš atbild uz manu komentāru ar bullshit'u par Padomju Savienību, lai gan es pat nepieminēju Padomju Savienību savā komentārā. Varbūt paskaidrosi, kādā sakarā tu to vispār rakstīji? Cuz it makes no sense.
0 1 atbildēt

Exactly. Tas ir viss, ko tu vari pateikt.

0 1 atbildēt

Man tā vien izskatās, ka tu pat neizlasīji manu komentāru, vai arī tev pietrūkst brain cells, lai saprastu, par ko es runāju. Tavam komentāram nav nekāds sakars ar to, ko es rakstīju savā komentārā. 

0 1 atbildēt

''Visi, kam es nepiekrītu ir KREMĻA TROĻĻI''. Holy shit. Are you fucking serious? Šādi izteicieni nekad neļaus tevi uztvert nopietni, lai gan, es tā domāju par 90 % tavu komentāru, so who cares, am I right? ''turpini vien smelties savus "faktus" savas dzimtās krievzemes samazgu tv kanālos'' - vēl viena pērle. Pirmkārt, Krievija nav mana ''dzimtā zeme'', un otrkārt, tas, ka tu automātiski noraksti visu, ko publicē Krievijas kanāli kā propagandu, bet tev nav nekādas problēmas ar rietumu medijiem, kuri izplata tieši tādu pašu propagandu, pasaka pietiekami daudz par tevi. Un nē, tas, ka es neatbalstu rietumu imperiālismu un neskaitāmos karus, nenozīmē, ka es iegūstu ziņas no Krievijas kanāliem. Tas vienkārši nozīmē, ka es domāju independently, un nekrītu par upuri imperiālistiskajai propagandai, kura ir pamatīgi ietekmējusi tevi. 

Tu nedzīvo Latvijā? That's great. Jo mazāk regresīvi domājošu cilvēku šajā zemē, jo lielāka iespēja, ka mēs jeb kad sasniegsim kaut kādu progresu. Izsaku līdzjūtību Lielbritānijas iedzīvotājiem, ka viņiem jādzīvo vienā valstī ar tādu trash kā tu, tas varētu būt diez gan bargs sods.

0 2 atbildēt

Tev nevajadzētu smieties par faktu, ka tu esi probably viens no ignorantākajiem cilvēkiem šajā saitā. It's just sad.

0 2 atbildēt
Pilnīgs fufelis. Daļa no taviem faktiem ir pārspīlēti un pilnīgi nepareizi.
1 10 atbildēt