local-stats-pixel fb-conv-api

25 mums pašsaprotamas ikdienas lietas, kuras ir aizliegtas Ziemeļkorejā59

Ja atceramies PSRS, tad tur bija aizliegtas lietas, kas šobrīd šķiet pašsaprotamas. Ideoloģiski viena no (ja ne vistuvākā) valsts PSRS mūsdienās ir Ziemeļkoreja. Šajā rakstā iepazīstināšu tevi ar 25 lietām, kas mums sastāda ikdienu, bet Ziemeļkorejā ir aizliegtas ar likumu.

Ņemot vērā, ka tas ir rietumos veikts apkopojums, 100% kredibilitāti tam nepiešķirtu, jo propaganda pastāv visur, taču, zinot briesmu stāstus par to, kas notiek Ziemeļkorejā, reizēm šķiet pat ļoti ticami. Domāju, ka ir interesanti ar to iepazīties.

564 1 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 59

0/2000

Toties tur nav problēmu ar pārmērīgi daudz negatīvām ziņām. Un...Kivičiem

54 0 atbildēt

Es nekad neesmu vēlējusies doties uz turieni. Manuprāt, PSRs apstākļi bija labāki.

31 0 atbildēt
Slima tā kimonkuļa blīce, slima .
30 0 atbildēt

Trakas lietas, vēl trakāk kā PSRS. emotion  Par internetu esmu dzirdējis, ka pat Google un Facebook nav pieejami.

18 0 atbildēt
Telefons tieshām nevar piederēt. Olimpisko spēlju dalībnieki tirgoja savus telefonus, jo nevarēja paturêt. Vinjiem atljāva tos telefonus paturêt spēlju laikā, bet mājās braukt ar telefonu neljāva.
15 0 atbildēt

Ilgi tas vairs neturpinasies.

15 0 atbildēt

  Vergo un nerunā pretī,tad viss būs VARBŪT!!! labi  emotion    emotion  8+

14 0 atbildēt
Cerams kāds to resno pelmeni aizsūtīs viņsaulē! Kaut gan no tā nekas nemainīsies,būs cits preteklis vietā!
8 0 atbildēt

Kārtībai ir jābūt, arī disciplīnai, taču padarīt tautu par beztiesīgām būtnēm mūsu  laikmetā ir lielākais absurds kāds var būt. 1.

5 0 atbildēt

"25. Kļūdīties Nesen žurnālistu sodīja ar nāvi par to, ka rakstā pieļāva gramatikas kļūdu. Un daži vēl saka, ka skolotāji un spoku admini ir nezvēri."

Nav nezvēri, bet dažus raksu autorus derētu sodīt ar nāvi!

5 0 atbildēt

ja tā iedomājās, tad tā būtu takā cita planēta emotion tur viss ir savādāks stingrāks stulbāks... bet virsraksts kautkā neatbilst emotion(

4 0 atbildēt
"Pats Kims gan normāli saresnējis" (autors pazudis bez vēsts)
4 0 atbildēt

Ir teorija, ka tie stāsti par n-tajiem nāvessodiem ir rietumu izgudrojums, lai parādītu Ziemeļkoreju un tās režīmu, kā kaut ko drausmīgu. Patiesībā neesot tik traki. Bet nu kas zin, kam ticēt vispār nevar saprast.

2 0 atbildēt

Lielākā daļa ''faktu'' šajā rakstā ir based on nothing. Tīrākā režīma maiņas propaganda, kura rietumu medijos tiek nepārtraukti izplatīta, jo Ziemeļkoreja ir viena no retajām valstīm, kas pretojas ASV impērijai. Tāda pati propagandas kampaņa notiek pret Irānu, Kubu, Venecuēlu, Sīriju, Palestīnu, un jebkuru citu valsti, kura atļaujas nacionalizēt savus naftas resursus, nepārdot naftu dolāros, balsta savu valūtu zeltā, nepieņem kapitālismu, vai jeb ko citu, ko rietumu imperiālisti grib šīm valstīm uzspiest. 

Ja Ziemeļkoreja nepretotos ASV, tad neviens šādus rakstus neceptu, un nešausminātos par kārtējām ''zvērībām'' valstī, kura nepakļaujas ASV. Nav brīnums, kāpēc mediji vienmēr bāž acīs to, cik *evil* ir Ziemeļkoreja, Irāna vai Venecuēla, bet klusē par cilvēktiesību pārkāpumiem, kad tos dara Saūda Arābija, Izraēla, vai ASV *miera nesēju* armija.

4 3 atbildēt

Pēdējo arī Tev vajadzētu piesiet..

0 0 atbildēt
Ha ha copycat
0 0 atbildēt

Izskatās ka pie mums LV ar tā drīz būs

0 0 atbildēt

Šodien ieraudzīju ziemeļkorejiešu plakātu-afišu (viņiem nav interneta emotion ).

Tad nu tur rakstīts....visiem saprotami un mums pieņemami 25 likumi, kas parazītiskā veidā ikdienā tiek pārkāpti tādā valstī kā Latvija. Nesaprotami un nepieļaujami! emotion 

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Omg, this is what I was talking about. Tev nav nekādu zināšanu par Ziemeļkorejas situāciju, tu neizproti šīs valsts vēsturi un sistēmu, tu izplati ''komunisms ir ļauns'' propagandu, jo tu esi iemācīts baidīties no komunisma, etc. Neviens no taviem pieņēmumiem nav balstīts uz faktiem, viss, uz ko tu balsties ir ''Padomju Savienība bija ļauna''.

Yeah, tu vari saukt mani kā gribi, idgaf, at the end of the day, vismaz es savu viedokli balstu uz faktiem, bet tu tikai pārpublicē vairākas dekādes vecu propagandu. Tu pat neatbildēji uz manu komentāru, jo tu saproti, ka tev nav reālu faktu. Tiklīdz kādam ir vairāk pierādījumu nekā tev, tu beidz ''diskusiju'' (šī pat nav diskusija, ar tevi nevar neko diskutēt, jo tev pat nav nekādu faktu, tikai pieņēmumi). Tu probably ticēji arī pasakām par masu iznīcināšanas ieročiem Irākā, vai, ka Osama bin Ladens izdarīja vienu no lielākajiem teroraktiem pasaules vēsturē no alas Afganistānā. You're a fucking joke.

0 1 atbildēt