local-stats-pixel fb-conv-api

23 lietas, kuras sievietēm nevajadzētu darīt, lai iepatiktos vīriešiem6

Cik bieži sievietes grib zināt, kas notiek vīriešu galvās? Par ko viņi domā? Dažkārt sievietes uzvedās tā, lai izskatītos labak vīriešu acīs (vismaz viņas domā, ka tā uzvedās). Neatbildēt uzreiz uz ziņu, padarīt sevis par neaizskaramajām un neiegūstamajām, izliekas dumjākas kā ir patiesībā un tā tālāk. Cik labi, ka interneta laikmetā ir iespēja uzprasīt vairākiem tūkstošiem vīriešu to - ko, viņuprāt, sievietēm vajadzētu zināt par viņiem. Šāds pētījums tika veikts, kādā no Reddit forumiem un iegūtās atbildes ir visnotaļ interesantas.

62 0 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Sāksim ar to ka nevajag pārspīlēti smērēties un kļūt par klaunu gotu un tamlīdzīgi.

0 0 atbildēt

Kur sieviete tur intrigas, viņām smadzenes uz to labi darbojas. Man ir spēja to redzēt, bet labāk ir tēlot neaptēstu nekā tai putrā vārīties.

0 0 atbildēt
Vivairāk piekrītu par mājieniem.Tie nestrādā. Varbūt starp sievietēm vienīgi.Man arī teikts "kā varēji nepamanīt un nenoprast!?" Atbildēju,ka man viņa neko neteica! Un man tiešām interesanti,kas man bija jānoprot?😕
0 0 atbildēt
Cietēji, nabadziņi. 😂 Vīrietim ir jāspēj ieinterisēt sevieti, ja tu viņu esi vedis uz vienu un to pašu ēstuvi visu laiku un piedāvā atkal un atkal un viņa tev 2reiz atsaka, tad izdomā ko citu, gribu lai vemj no taas paikas? Vīrieši biezi vien ir tik neorģinali, bet par majieniem piekriitu, savā zinā.
0 0 atbildēt