local-stats-pixel fb-conv-api

2016. gads!25

200 9

Sveicināti, letiņi!

Šī ir pēdēja diena 2016. Gadā. Man ir skumja bet, vienlaikus laba sajūta. Man ir neduadz skumji redzēt ka šis gads aiziet projām jo tik daudz kas šajā gadā ir piedzīvots, bet ir arī prieks jo šis gads visnotaļ ir bijis viens no briesmīgākajiem gadiem pasaules vēsturē. Šajā rakstā es nedaudz atsvaidzināšu jūsu atmiņu! Iesaku uztaisīt tēju un paņemt kādu školādi vai cepumus jo raksts ir diezgan garš.

Rakstā esmu iekļāvis 12 spilgtākos mirkļus kurus es atceros no 2016. Gada.

200 9 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Piedodiet par dažām gramatikas kļūdām, rakstīju ļoti lielā ātrumā!

8 2 atbildēt
Briti izstāsies no ES tas ir skaidrs, jo Meja uz to stingri strādā. Iespējams jau pēc gada, tas būs jūtams pašiem britiem, jo tiks atcelti lielākā daļa ES fondu noplūde. Bet kas attiecās uz letiņiem, nebūs viegli, būs jākārto garas un kaitinošas uzturēšanās atļaujas un vīzas, arī ar darba meklējumiem būs problēmas. Būs diezgan liela deportācija, ko arī pati Meja atzina,ka notiks "tīrīšana."
6 0 atbildēt
Raksts uz ūsiņu! Cepums tev.
8 3 atbildēt
Es ceru, ka Sīrija atkaros savu zemi nākamgad. Kaut es varētu kaut kā viņai līdzēt.
5 1 atbildēt
Un starp citu, Amerikas prezidenta vēlēšanās es iepriekšējajā vakarā pie sevis teicu, "Tramps uzvarēs, Tramps uzvarēs, Tramps uzvarēs" Un arī uzvarēja.
5 1 atbildēt
Lielākā daļa tekstu izskatas caur transleiteri izlaisti
5 3 atbildēt

Stulbais krievu propagandists, brauc uz krieviju.

9 8 atbildēt

troļļo izrādās nav tikai delfos un apollo, tie pretekļi siro arī šeit. Kaut jums knaģi nokalstu krievu okupantu pielūdzēji !

4 3 atbildēt

Jā, bet gandrīz visi 'proxy' kari, apbruņošanas, kurās iesaistās ASV gadu desmitiem paliek bez atrisinājuma un izraisa tikai aizvien lielāku starptautisko saspīlējumu (bēgļu krīzes, tālāku sabiedrības šķelšanos, nevajadzīgus karus, līķus u.t.t...)

0 0 atbildēt

Īsta putina pakaļlaižas raxts !!!

2 3 atbildēt

Zajebis emotion Nevajag iet meklēt krievu portālos to Kremļa propogandu, paldies Brantevics par to ka tu to sūdu šeit liec. Godam nopelnīts - . 

5 7 atbildēt