local-stats-pixel fb-conv-api

2. Sociālo tīklu kaitinošākās lietas...212

3367 72

Sveicināti!

Jā, izlēmu uzrakstīt otro daļu..

Vai zinājāt, ka uzrakstīt labu un piesaistošu rakstu ir diezgan grūti? Tas nav kā paņemt no interneta saglabāt melnos rāmjus un bez jebkādiem komentāriem tos iesviest spokos, kas pēdējā laikā ļoti bieži notiek. Starpcitu, uzrakstīt otro daļu kādam rakstam ir vēl grūtāk, it sevišķi, lai tā būtu vismaz tikpat laba kā iepriekšējā jo kā zināms, arī filmas ar katru daļu paliek aizvien sliktākas..

Bet runa šoreiz nebūs par to.. Runa būs par vēl pāris lietām, kas iespējams kaitina sociālajos tīklos daudus, ne tikai mani. Tad nu, here it goes..

Starpcitu - pirmā daļa

http://www.spoki.lv/aktuali/Lietas-kas-jus-iespejams-kaitina/337646

Neaizmirstam balsot, komentēt un padot tālāk. Paldies.

3367 72 212 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 212

0/2000

+ par "ka" un "kad"

9 0 atbildēt

par rakstīšanu arī besī, ja č vietā liek 4 un š vietā 6 pieņemsim - 4etri, se6i. nu šausmīgi

9 0 atbildēt

6. tādi atraksta pat tad, ja zem profila nav tas idiotiskais tekstiņš... es viņus vnk ignorēju!

8 0 atbildēt

kur palika albumu stulbumi?

Tu esi tik skaista. :*

Nē, tu!

Ai beidz , tu esi skaistā...

emotion

8 0 atbildēt

Man tracina RUNĀ sadaļā tie cipari un tad tip kā loterija. NU wtf. Un galvenais, ka iesaka ne tikai sīkie. Tas ir vnk afigennijs daunisms. Baigā jautrība.

8 0 atbildēt

Mani arī jau sāk kaitināt visi tie neskaitāmie troļļi, kas domā, ka ir smieklīgi. Neattiecas īsti uz sociālajiem tīkliem, bet gan visādiem forumiem/komūnām. 

Būtu jauki, ja uzrakstītu vispār neta kaitinošākās lietas, piemēram, pop up reklāmas (kas, starp citu, ir arī te)

8 0 atbildēt

Man nepatik kad shajaa raksta ir tik daudz par kkadu gramatiku.

Labi joks, nevaru nepiekrist daudziem punktiem. Bet.. Runājot par 9. Jā tā parasti notiek, bet manuprāt attēlā parādītā situācija ir neatbilstoša pašam punktam. Pavisam loģiski ka graudiem.lb neļauj tev mainīt personas datus, tas ir lai izvairītos no krāpniekiem. Padomā loģiski ja tas vārds ir Anna Rūda un tu ar savu vārdu reģitrējies draugos.lv, tad nafig tev viņu mainīt? Apmēram tā, itkā mēs katru dienu mainītu vārdu. PROTAMS ja tu uzraksti savus personas datus kļūdīgi /jo tā jau gadās, aizmirs savu vārdu/ tad tev tik dotas vēl 2 iespējas visu labot.

Bet par rakstu +

7 0 atbildēt

... jā, nekas nenāk prātā..

izsmēli visu kaitinošāko no dr.lv =]

7 0 atbildēt

pokeram tos 50$ tiesham var dabūt, bet tikai savā pokera istabas kontā un no tā konta to dabūt laukā nav īsti iespējams:)

7 0 atbildēt

Visam rakstam pilnībā piekrītu, bet reizēm jau gadās draugos ieteikt kādu sūdu, bet tas aiz nav ko darīt. Kaut arī neesmu ģēnijs vai latviešu valodas skolotāja un tik pat labi zinu, ka neviens nav ideāls, bet reizēm ļoti kaitina, ka nemāk ielikt komatu pirms "ka", "kad", "kur", "bet" utt. Tas jau, manuprāt, ir elementāri! Pati arī neciešu, ja man nav garumzīmju, nevaru vienkārši parakstīt. Arī man telefonā nav latviešu valoda, bet gan angļu, tāpēc man nav garumzīmes un sms esmu spiesta rakstīt bez tām.

7 0 atbildēt

drausmīgi besī visi šitie "Runā" - kas tu pēc cipara esi.. Visus to cilvēkus pakārt un sadedzināt uz sārta!!!

6 0 atbildēt

"Ārzemnieki. Ja neesi skaista meitene vari pat tālāk šo punktu nelasīt"

Esmu puisis un godīgi tālāk nelasiju emotion

6 0 atbildēt

waau , kaads forshinjsh rakstinjsh . emotion

5 0 atbildēt

Principā viss kļust kaitinoš, kad cilvēks sāk iet pie sajēgas (rakstība), pat pati mazāka drukas kļudiņa vai punktiņš,komatiņš. Es nezinu kā citiem, bet man ir apmēram šadi. emotion Kautvai pats ideāli nezinu latviešu valodu emotion

4 0 atbildēt

7.  Par pokeru ir patiess... piemēram, es reģistrējos FullTiltPoker, tad man vajadzēja izpildīt vienu mazu testiņu (neierobežots laiks un viegli jautājumi- google protams). Tā nu es ieguvu 50$, bet tu viņus nevari izņemt līdz neesi nospēlējis noteiktu daudzumu, piemēram FullTiltPokerā vajag dabūt 1000 FTP punktus bez nekādādām akcijām kas palielina iegūto punktu skaitu. Un to tūkstoti ir ļoti grūti dabūt, un ja tu esi ieguvis to 1000 punktu, tas nozīmē, ka FullTiltPokers no tevīm ir nopelnījis 100$+ no Rake :P

4 0 atbildēt

Es vispār dr.lv ieeju 1 reizi 1-3 dienās xD Tur vairs nav ko darīt, facebookā un odnoklasņikos ir interesantāk emotion

3 0 atbildēt

vai arī vēl labāk- tu tiešām esi skaista meitene [ uzraksti man]. 10/10 IGN

3 0 atbildēt
Manai meitenei ari biezhi raksta tie pargribejushies pusnegeri un pat piedava tiri smukas summinas par satikshanos vien.
3 0 atbildēt

9 - mērfija likums :D man ar tā vienmēr ir :D

bet raksts tiešām interesants. parasti man ir slinkums lasīt visus šitos garos penterus, bet šoreiz ar aizrautību lasīju, tapēc +

2 0 atbildēt

esmu pats pieķēris sevi rakstot ''kad''  ''ka'' vietā

tad es apzinos, kādā intelekta slānī esmu nokļuvis ,prātā uztaisu emotion un vēlāk arī pārlaboju.

 

jums tā nav bijis? emotion

2 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »