local-stats-pixel fb-conv-api

18 ikdienas priekšmeti, kuriem ir slepena funkcionalitāte24

319 1
319 1 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

Par pudelēm.. paņemiet pudeli rokā.. -- nu vai tad aiz kakliņa to turat?

-Sulas paciņai "austiņas" ir vienkārš iemesla dēļ - savādāk paciņu vienkārši nevar izgatavot- apakšā arī ir "ausiņas" .. - nopērciet mazo suliņu un pamēģiniet to turēt divās rokās un padzerties - paliela garantija ka apliesieties..

-Mīts par skaitli 57 ir vienkārši mīts.. tā nebūt nav ērtākā vieta kur uz pudeles uzspiest.... .. - firma vienkārši uztur šo mītu (precīzāk, ne noliedz, ne apstiprina) ..

- atslēgās caurums pamatā ir eļļošanai .. (nu jā potenciāli arī lai ūdens varētu iztecēt...- bet pamats tomēr eļļai..)

Bronzas rokturi - elementāri, metāla rokturi gluži vienkārši sarūsēs.. pie tam dzelzs rokturi ir dārgāki izgatavošanā.. bronzu var krietni vieglāk izliet.. - praktiski nelielā lauku darbnīciņā.. ar mikrobiem tam nav nekāda sakara, tādus izgatavoja jau krietni pirms tam kad cilvēce vispār uzzināja par mikrobiem..

Bundžiņu attaisāmajiem tie caurumi ir - pavisam elementāra iemesla dēļ - tāda konstrukcija ar minimālu materiālu, iegūst maksimālu stiprību .. (precīzāk neļauj locīties..)

- savādāk vajadzētu 3 reizes biezāku .. 3 reiz vairāk metāla a kad tiek ražots daudzos miljardos eksemplāru - grama desmitdaļa dod simtiem tūkstošu ekonomiju..

Avio kompānija Lufthansa savulaik no pasažieru ēdiena izņēma 1 (VIENU) olīvi - ietaupot daudzus simtus tūkstošu dolāru gadā..

Par galvas balstiem.. izsist logu protams ar to var mēģināt.. bet būs pagrūti..

- apsēdies mašīnā, piesprādzējies un pamēģini izņemt to galvas balstu - diez vai tev tas izdosies..

- izņemami viņi ir elementāra apsvēruma dēļ- lai ērtāk iztīrīt, un arī ražot tādas konstrukcijas galvas balstus ir ērtāk, un lētāk..

22 0 atbildēt

Ir ko pamācīties!

5 0 atbildēt

noliekot autiņu uz jumta,durvis izspēru ar kāju,nemaz nesitu stiklus ārā,jo no tā nebūtu jēgas ,jumts bija pieplacināts beņķiem un pa stikla vietu izlīst nevarētu

6 2 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

Pēdējais - tad jau labāk ķieģelim pa rokai but! Bet tas galvas balsts manuprāt nederētu, piem., manam vecajam Opelim pat grūti ar akmeni stiklu izsist. (ražotāji ir padomājuši, lai avārijas gadījumā Tu neizlidotu ārā no mašīnas (nesen tāds gadījums bija, ka viens vīrietis izlidoja avārijā caur stiklu), bet reizē tas tevi nogalinās, jo avārijā netiksi ārā no mašīnas😳).

3 0 atbildēt

Galvas balsta pamat doma, ja kāds iebrauc, tev aizmugurē, lai tev galva nenolūstu uz otru posi.

3 0 atbildēt

Par apaviem un dzēšgumiju, nesapratu.

1 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

Par to otru bultiņu uz paneļa- tā ir tikai jeņķu mašīnām. Tāpēc, ka ir pieraduši nedomāt. Visām vācu mašīnām Eiropā tādu murgainu bultiņu nav, jo Eiropā bāka ir pa diagonāli vadītājam, t.i. labajā pusē.

1 0 atbildēt

Un vēl par Heinz 57. Skaitlis nozīmē 57 mērču veidus. Visus neesmu redzējis, taču kādus 18 noteikti.

1 0 atbildēt

Ta ! 🤔 un KAPEC tad dzešgumija ir divkrasaina ? 😂

1 0 atbildēt