local-stats-pixel fb-conv-api

16 pārbaudījumi, ar kuriem tikt galā var tikai pieredzējuši mīlnieki7

210 0

Lai varētu vadīt automašīnu, vajag iet autovadītāju kursos un nolikt eksāmenu, lai tiktu pie tiesībām. Patiesībā to vajadzētu arī jaunajiem vecākiem. Lai arī krietni atbildīgāks darbs (Jā! Darbs 24/7, vismaz 18 gadi), par vecākiem var kļūt jebkurš un tam nevajag nekādu speciālu sagatavošanos, lai gan vajadzētu, jo daudziem tas ir grūti. Ja mēs zinātu, kas mūs sagaida, tas noteikti būtu vieglāk, tā katrā ziņā šķiet ar nākamajiem bērniem.

Iedomāsimies, ka mums ir iespēja iziet jauno vecāku skolu...

210 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

👍

6 0 atbildēt

Mīlnieki... Kādā sakarā ? emotion 

3 0 atbildēt

manējie ir tie 2 no 10, kuri pampst līdz pēdējam, mierīgi noguļ pat līdz 12 dienā, un ja ir iespēja, ceļas vēl kādas 2 stundas pēc modinātāja.

2 0 atbildēt

Aha, ja tā mošanās ik pēc 2 stundām beigtos gada vecumā, būtu baigi labi. Vēlāk viņi var mosties arī ik pēc stundas un pat pus stundas visu nakti līdz nenosakāmam vecumam. Laikam vēl vairāk iedrošināju jaunos censoņus ar savu komentātu 😁

2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Par negulēšanu runājot;

Nesen ar mammu tieši šo tēmu apspriedām. Viņa stāstīja, ka tiešām bija ļoti daudz negulētu nakšu, jo, tā kā rakstā minēts, ik pēc divām stundām bija jāslauc piens. Grūtības sagādāja arī tas, ka ar pieniņu nevarēja tā kā ar ūdeni no krāna, pieskaries un ir. Bija pamatīgi jāpiepūlas, lai pienu no krūts varētu izdabūt.

Vēlāk jau bija vieglāk, jo mani ēdināt vajadzēja vairs ik pēc četrām vai vairāk stundām. Atceros, kā mamma ar prieku stāstīja, ka pēc ilga laika beidzot varēja piecas vai pat sešas stundas no vietas gulēt. Šis laiks viņai bija kā zelts.

0 0 atbildēt