local-stats-pixel fb-conv-api

16 lietas, kas ir aizliegtas Ziemeļkorejā44

603 4

Interese par šo pasaules vienu no noslēgtajām valstīm ir augsta. Savukārt Ziemeļkorejas līderi mēģina izsargāties no ārpasules ietekmes. Droši vien tas nav pārāk grūti, jo ieviesto sankciju dēļ neviens arī īpaši nevēlas ar šo valsti tirgoties vai sadarboties. Tomēr pastāv arī pašas valsts ieviesti aizliegumi, kam vajadzētu mazināt rietumu ietekmi.

603 4 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000
Un viņiem, vismaz lielākajai daļai liekas, ka viss kas tur notiek ir pašsaprotami. Nav jau viņu vaina. Pienāks diena, kad kimu, vai kādu citu līderu gazis, un valsts saks strauji attīstīties.
33 1 atbildēt

Ir vēl viens aizliegums - brīvdomāšana.

25 0 atbildēt
Skumji tas, ka vairums no mums pieņem kā pašsaprotamu to, kas nav ne pareizi ne normāli! Saraksts ir garš, bet kā piemēram: maksāt NĪN-savas dzīves laikā iznāk īpašumu nopirkt otru reizi vai tas ka valstij ir lielāka noteikšana par bērniem nekā viņu vecākiem... Rodas iespaids, ka valsts uzskata pilsoņus par garīgi vājiem, bet ja vairākums pieņem un pilda nenormālo tad tas apstiprina to ka tā arī ir! 😡 P.S. Ir interesanti palasīt par to kā ir citviet pasaulē, bet ir labi redzēt arī to kas notiek pašmājās!😎
10 0 atbildēt
Traki, bet nevar trūkt tā Kas nav bijis.
9 1 atbildēt
Zk ir valsts, kurā pasūta slepkavības. Piem. uzlaist gaisā dienvid korejas prezidentu.
4 0 atbildēt
😲👈😲👈😲👈
4 0 atbildēt
Slima valsts!!! Kims ir dzīvnieks!
3 1 atbildēt
pirmkart 16 lietas, KURAS ir aizliegtas ziemelkoreja
1 0 atbildēt

Varbūt pietiks taisīt šos propagandas rakstus par Ziemeļkoreju? Pirmkārt, šāds raksts šeit tiek ielikts ik pa dažām nedēļām, un otrkārt, viss šis ir tīrākā spekulācija un ASV imperiālistu propaganda. Ne ar ko neatšķiras no ASV propagandas par masu iznīcināšanas ieročiem Irākā, kurus tur neatrada, ķīmisko ieroču uzbrukumiem Sīrijā, kuriem nav nekādu pierādījumu, un meliem par to, ka Venecuēlas valdība nedod pārtiku saviem iedzīvotājiem. Jo Ziemeļkoreja ir neatkarīga valsts, bez ASV kontrolētas centrālās bankas, kura nespēlē pēc ASV noteikumiem.

4 3 atbildēt

es rūpīgāk apskatīju 16.bildi, un tajā virpulī pa vidu stāv laikam kontrolieris, kas uzrauga, lai viss notiktu tikumīgi, frizūras atbilstu noteiktajiem standartiem un nebūtu kontrabandas peldkostīmi.

1 0 atbildēt

Holy shit!😳

0 0 atbildēt

Un kāda vaina? Es uzskatu, ka lielākā daļa no šiem aizliegumiem nes labumu valstij un iedzīvotājiem. Kola tikai indē iedzīvotājus, privātīpašuma neesamība ir laba lieta, kā Padomju savienībā jebkurš varēja dabū māju vai dzīvokli, bet tagad, lai kaut ko nopirktu tev 20 gadus jāvergo kā muļķim. Sporta auto ir bezjēdzīgs izrādīšanās rīks, apple pārcenots produkts, kabeļtelevīzija zombē cilvēkus un atņem cilvēkiem laiku normālām nodarbēm, mode un modes žurnāli arī cilvēkus iedala kārtās, bez tā visi ir vienlīdzīgi un nav nabadzīgajiem jājūtas nabadzīgiem izejot ielās. Utt.

Par privātīpašumu runājot. Mūsdienās viņš ir tik pārcenots tikai banku un banku kredītu dēļ. Bez bankām un banku verdzības privātīpašumu cenas būtu vairākkārtēji zemākas, jo lielākā daļa no cenas ir mākslīgi uzpūsta.

2 4 atbildēt

ZK ir valsts --tā ir viņu valsts   un nekādā gadījumā nedrīkst  jaukties viņu lietās un uzspiest kaut kādu izvirtušu demokrātiju un brīvību..ir jāsaprot ,ka tā saucamie  ,nu kaut vai Latvijas brīvības cīnītāji ,nekaro par savu ,bet gan par jeņķu brīvību un jeņķu labklājību..tas ir pretīgi pazemojoši.

  Amrikāņu cūkas bombardēja un slpekavoja ZK iedzīvotājus tr'is gadus no vietas..un tagad atkal draud to iznīcināt..ir jāiznīcina ASV !!!!!!!!!!!!!!

5 8 atbildēt