local-stats-pixel fb-conv-api

16 kaimiņu veidi, kas ir sastopami katrā daudzdzīvokļu namā39

527 0

Ja tu kaut reizi savā dzīvē esi dzīvojis daudzdzīvokļu namā, tad tu zini, ka no kaimiņiem izvairīties nav iespējams - pat ne savā dzīvoklī.

Tā nu ir sagadījies, ka ir tieši 16 kaimiņu veidi, protams, ir vēl tas septiņpadsmitais, kurš vispār pārvietojas kā rēgs - neviens viņu neredz, neviens viņu nedzird, bet viņš tur ir. Un tas, iespējams, ir vislabākais kaimiņa tips pasaulē.

« 1  2  3  4  5 »
527 0 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

Tam visam ir viens risinājums - sava māja...kas pat dažreiz ir lētāka pierīgā, kā 3istabu dzīvoklis gulamrajonā. Tiesa, tur ir atkal citi kaimiņi - lapu dedzinatāji, ikrīta zālespļāvēji, neapklusinamie suņi utt 😀

48 0 atbildēt

Pēdējam jautājumam bija jāskan - kurš kaimiņš esi tu?

29 0 atbildēt

Dažu labu situāciju izraisītājs esmu bijis.., bet man ar kaimiņiem ir ļoti paveicies..

- ja ballīte bija par skaļu - atnāca pateica - viss nekādu kašķu.. (nu pašām tātad arī nācās pieciest - citu baļļukus)...

- perferātors- gan es, gan kaimiņi.. - a ko padarīt mūžīgais remonts..

- bērni- ripina, tas sīkums- kad puika braukājās ar mašinu (uz kuras var uzsēsties) .. tad lejas kaimiņi dabūja trūkties.. - tagad kompensācijai klausos es ..

- bet bērni.. tie ir bērni.. jāsaprot..

- nopludināt- ir sanācis, veļas mašīnai naktī pievads plīsa.. - pamodināja lejas kaimiņi.. viņiem lietus.. - jau teicu ar kaimiņiem paveicies- iztikām bez strīda (ja būtu vannā ūdeni aizmirsis, maksātu par remontu, a tā - force majore)..

- kaimiņus as nejaudā iznest atkritumus- nu pie viņa durvīm - degošs maisiņš, kam apakšā - kas "labs" - stāsts vecs kā pasaule.. piezvanam - šamais primāri metīsies nodzēst.. nu un iekāps..

21 0 atbildēt

Ir vēl vieni. Mīlējas tik skaļi ka visi kaimiņi var to izdzīvot un tikt gulēt tad kad lielie mīlētāji iet gulēt.

19 0 atbildēt

Labs 😁 Sapratu, ka esmu kaimiņš " skaļais šķaudītājs" (jā.. mājās es šķaudu no sirds un kārtīgi). Vīrs savukārt ir " remontu taisu tikai brīvdienās". Ja nedzīvotu pirmajā stāvā, tad apakšējie kaimiņi būtu sajūsmā arī par sīkās skraidīšanu virs galvas 😂

12 0 atbildēt

Kaitina visi, kuri ir skaļi. Pārējo var paciest līdz zināmam līmenim.

10 0 atbildēt

Man šitais viss ir svešs.

Toties man ir kaimiņš "zāģeris", kas visu gadu pa 5min darbina zāģi, lai nozāģetu vienu sīku zaru katrā reizē.

Vēl man ir kaimiņš "fermeris", kas govis dzen ganos puskilometru no mājas, bet ar traktortehniku gatavo sienu pie mājas.

Vēl man ir daži intersanti kaimiņi, kā piem, nūdisti (skraida pliki pa dārzu), heliobofisti (uzceļ māju, bet ārā gandrīz nemana) u.c.

10 0 atbildēt

Radiatoru dauzītāji ir klasika 😄

9 0 atbildēt

ir vēl kaimiņu veids ''Gaimeris'' kas vienmēr bļauj un dauza kautko kad nomirst fortnaitā.

9 0 atbildēt

Ir bijusi tadi debili kaimini. Kad berniba braucu ciemos pie vecmaminas, vina man nelava cibas vilkt jo par skalu staigat sanaca. Zem vinas dzivoja kaut kada traka vecene. Vel tagad atceros ka tevs vilka skabargas no pedam ara pes tiem apmeklejumiem.

6 0 atbildēt

visi

5 0 atbildēt

Visi kaimiņu veidi man besī, tāpēc nedzīvoju trušu būri 😄 Nevienu negribu satikt, nevienu negribu pazīt 😄

5 0 atbildēt

ir vēl kaimiņi, kuriem augšā ir liels suns, kurš skrien pa dzīvokli tā, ka man liekas tur zirgi pa griestiem joņo...

4 0 atbildēt

Mani, visticamāk, visvairāk kaitinātu radiatoru dauzītāji. Pašlaik man ar kaimiņiem tiešām ir paveicies! Nekas netraucē.

3 0 atbildēt

Nav pieminēti pīpētāji balkonos un logos. Mani kvēpina no augšas, apakšas un sāniem. Tāpat pelnus kaisa uz manas palodzes. Augšējie visu laiku ari kaut ko dauza, it kā ko remontētu vai ari ko no koka izgatavotu, jo arī zāģē, urbj un vīlē, un tā tas iet ar pārtraukumiem jau n-tos gadus. Citādā ziņā ir laimējies, klusa kāpņu telpa, dzērāju un narkomānu nav.

3 0 atbildēt

😀👍

2 0 atbildēt