local-stats-pixel fb-conv-api

13 psiholoģiski triki, ko izmanto negodīgi darba devēji18

400 1

Trešdaļu no savas dzīves pavadam strādājot. Mums vajag dzīvot un pelnīt naudu, bet strādājot tāpat ir svarīgs kolēģu atbalsts, labs kolektīvs un ērti apstākļi, kā arī cilvēciska attieksme no vadības puses.

Jau darba intervijas laikā mēs varam izvērtēt, kāda varētu būt iespējamā darba vieta un netērēt velti savu laiku toksiskām darba vietām. Zemāk atradīsiet padomus, kā tādas vietas aptazīt.

400 1 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Mūsdienās jau katrā otrā sludinājumā ir ''draudzīgs kolektīvs'' un ''elastīga darba vide'', kur draudzīgais kolektīvs pēc tam izrādās bars ar klaču vecenēm un elastīgam jābūt, jo būs jāstrādā savās brīvdienās. 😅

51 0 atbildēt

Pats esmu darba devējs un darba ņēmējs, tāpēc zinu šo problēmu no abām pusēm. Tev ir pilnīga taisnība. Galvenais darba intervijās atbildēt godīgi, un netēlot pārcilvēku ar super spējām, ļoti ātri to var atšifrēt, Esi tāds, kāds esi, kaut ar visiem trūkumiem, to novērtē, nekad neizliecies, tas noteikti būs milzīgs bonus un garantē vismaz 70% veiksmi. Raksts labs.👍

20 0 atbildēt

Tas punkts par testiem ir diskutabls. Reizēm smalks psiholoģisks vai loģikas spēju tests ne vienmēr var likties saistīts ar konkrētajiem darba pienākumiem. Bet nevar vainot darba devēju, ka viņš grib atsijāt, piemēram, lēnos vai tos, kam loģiskā domāšana nav stiprā puse, vai kaut kādus trakus sociopātus. Abās darba vietās, kur intervijas laikā bija jāpilda loģikas testi, bija izteikti manāms, ka neattapīgi cilvēki tālāk par interviju nav tikuši.

10 0 atbildēt

Nekad neesmu bijis neviena intervija. Reali aizeju, pajautaju vai vajag darbinieku - ja/ne. Pec nedelas stradat sak. Alga laba. Sudzibu nav.

6 0 atbildēt

👍

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Pirmais teikums jau galīgi garām...⅓ no mūža...atskaiti 18 gadus pirms tu sāc normāli strādāt un pensiju,kad tu teorētiski varēsi nestrādāt.nu,un laikam pieņēmi ka sēdēsi birojā 8h dienā.

0 0 atbildēt

Smieklīgi, bet darba intervija darba vietā, kurā strādāju nu jau vairāk kā 10 gadus man bija pa telefonu un ilga minūtes 3. Pēc pārbaudes laika man tika piedāvāts pastāvīgs līgums. Tiesa, kad pāgāju uz citu komandu, tad gan ar nākamo bosu vāvuļojām vairāk kā stundu.

0 0 atbildēt

Tas ,tikai ievadu izlasot,cik Tev gadu mazais? mani pilnīgi nerausta attieksme no vadības puses,jo NEKAD neviens Tev neko par velti nedos, visiem Tu būsi vergs,kas vajadzīgs ,kamēr nes peļņu. par kolēģiem man pilnīgi vienalga,esmu atnācis nopelnīt nevis strādāt,tā arī atšķiros no pelēkās masas ,kas grib atsēdēt savas stundiņas un saņemt savas kapeiciņas ,mana alga atšķirībā no kolēģiem pēdējos gadus ,strādājot dažādos uzņēmumos,jo viens nevar nodrošināt pastāvīgu darbu ,vienmēr ir lielāka,pat strādājot uz stundām.

https://media.tenor.com/images/d9a0716da6bab9e3e089f07b866f1c04/tenor.gif

3 6 atbildēt