local-stats-pixel fb-conv-api

13 iemesli, kāpēc pasaule IENĪST TRANSSEKSUĀLI Keitlīnu Dženeri12

321 13

Transpersonu sabiedrība mūsu pasaulē ir nesaprasta un atstumta, tāpēc varētu likties, ka kāda iespaidīgāka pārstāvja parādīšanās ir visu sapņu piepildījums. Tas nodrošinātu vismaz kaut kādu viedokļa izteikšanu un varētu mēģināt iekļauties sabiedrībā veiksmīgāk. Bet kādi tad ir iemesli kāpēc visas pasaules transpersonas ienīst pašu slavenāko transseksuāli Keitlīnu Dženeri?

Ja nezini, kas ir Keitlīna, tad skaties ŠEIT.

321 13 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

Daži punkti bija galīgi neloģiski noformulēti. Visādi citādi - es pat nebrīnītos, ka čalis mierīgi kādā kūrortā incognito atpūšas, kamēr piemeklēta līdzīga lēdija, tracina tautu un pelna piķi gan viņam, gan viņu trakajai ģimenei, gan sev emotion

12 0 atbildēt

Nu nevajag, viss, kas notiek ap karandaškinu ģimeni ir tikai un vienīgi bizness nedarot neko. Neviens no viņiem nav lāgā strādājis, tik uztaisa seksa video un rāda pliku dirsu pēc iespējas biežāk. Beigās uztaisa šovu, kuram reitings nekāds, bet cik jau gadus iet tas glumais šovs....  Vienīgā starpība ir tāda, ka ārzemēs uz tādām šļaukām var ļoti labi pelnīt.

6 1 atbildēt

If Jessica Lange and Lana Del Rey had a love child, it would be Caitlyn Jenner

3 0 atbildēt

Man kaut kā vienalga.Tieši tādi cilvēki kā tu tādus šādus cilvēkus popularizē. Zem segas visas tās Kardašianas utt.

Pilnīgi Vienalga  emotion

4 2 atbildēt
Viens un vienīgs iemesls - viņa ir transeksuāle, ko tur vēl spriedelēt? Jeibogu.
4 3 atbildēt

Tu laikam dzīvo tālu no realitātes....

1 0 atbildēt

Viņa ir skaista. : )

10 10 atbildēt
0 0 atbildēt

Es nevarētu sadzīvot ar to ka iekšēji esmu vīrietis. emotion

0 0 atbildēt

7., 8. un 9. neliekas nekādi iemesli, lai ienīstu kādu, bet gan iemesli, lai apskaustu viņu. visi var izskatīties labi, tas vairāk saistīts ar sabiedrības uzskatu par  šo cilvēku vai šī paša cilvēka uzskatiem par sevi. ja vēlies sevi pielīdzināt kaut kādam standartam, tad jā, var gadīties, ka jāraud, ka nav tik daudz naudas. (nu, es domāju par to brīdi, kad vēlies izskatīties kā "šika dāma"emotion un ienīst kādu par to, ka viņš tiek pilnībā pieņemts un atbalstīts? tas nu gan ir muļķīgi. protams, žēl, ka nav paveicies ar ģimeni un žēl, ka visi nav saprotoši, bet nevajag tāpēc ienīst kādu, kuram šī situācija ir savādāka. tāpat arī pārmest par to laiku, kad viņa izgāja cauri pārvērtībām? tas arī šķiet nepareizi. jo tas taču ir paša ziņā, nevis citu. es, piemēram, arī neuzskatu, ka viņa var runāt visu vārdā un domāju, ka viņai daudz kas jāiemācās, bet lielākoties tie pārmetumi šķiet.. dīvaini mazliet. 

0 1 atbildēt