local-stats-pixel

13 ārkārtīgi reti ēdieni, kurus tikai daži cilvēki ir redzējuši savā ēdienreizē8

Pārtika vienmēr ir ieņēmusi īpašu vietu cilvēka dzīvē. Lai no viņas gūtu lielāku prieku, viņš iemācījās īstenot dažādus kulinārijas eksperimentus. Īpašu vērtību ieguvuši ēdieni, kas gatavoti no retiem, grūti atrodamiem produktiem. Parasti daudzas no tām vienkārši nav pieejamas jebkuras valsts vidusmēra iedzīvotājiem, tāpēc viņi ir spiesti no tiem atteikties, izvēloties lētāku pārtiku.

Ir produkti, kuru vērtību nosaka ieguves grūtības. Piegādātājiem dažreiz ir smagi jāstrādā, lai veikalā vai restorānā piegādātu vērtīgus labumus. Tāpēc ar viņu garšu var iepazīties tikai īpaši laimīgi gardēži. Un daži produkti vienkārši nav saņēmuši pietiekami daudz publicitātes, lai tie nonāktu uz pusdienu galda.

46 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Varētu dažu ēdienu noprovēt, tikai kur lai ņem tos labumus.

9 0 atbildēt

👍

6 0 atbildēt

Ko tik cilvēks nav gatavs noprovēt!!!

5 0 atbildēt

🤤🙂

5 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

Kazbārda pareizi saucas pļavas plostbārdis. Aug arī Latvijā. Tā saknes ir ēdamas, tāpat kā melnsaknes jeb skorzoneras. 🌹

3 0 atbildēt

Albinā Beluga? - sapinies tulkojumā, Beluga- ir zīdītājs 😉

Bet albīnā store- ir zivs..

Krieviski- abas sauc par belugām...

2 0 atbildēt

🌹😀

2 0 atbildēt