local-stats-pixel fb-conv-api

12 savdabīgas modeles, kuras maina izpratni par skaistumu9

158 0

Sārai ir tikai 28 gadi, bet viņa izskatās krietni vecāka par saviem gadiem. Pie vainas ir reta ģenētiska slimība, kura ietekmē ādas elastību. Par spīti savai nokarenajai ādai, Sāra ir atradusi drosmi iemūžināt sevi fotogrāfijās un ir ceļā uz to, lai kļūtu par profesionālu modeli.

Lilija Maknemamija ir Amerikā dzimusi angļu modele. Viņai ir neparasti lielas ausis, zobi un lūpas. Par spīti tam viņa ir piesaistījusi daudzu jo daudzu cilvēku uzmanību un simpātijas.

 

Dārgumiņš Lī. Šī dāma kļuva par pirmo plus izmēra tumšādaino modeli, kas pozējusi uz Amerikāņu Vogue vāka.

 

Refilve Modiselle ir pirmā Austrumāfrikas modele, kura cieš no albīnisma. Savas modeles gaitas viņa uzsāka 13 gadu vecumā un, pateicoties saviem sejas vaibstiem, ir kļuvusi par gana pazīstamu modeli.

Lara Stouna. Larai piemīt tik ļoti angliskā izteiktā šķirba starp augsējiem priekšzobiem. Tā vietā, lai iegūtu Holivudas smaidu, viņa nekad nav slēpusi savus zobus. Šobrīd viņa ir tika zināma un atpazīstama, ka pat ir iedvesmojusi dažus cilvēkus doties pie zobārsta, lai arī tiem izveido šādu šķirbu starp zobiem.

 

Nastja Kumarova izskatās pēc skaistas porcelāna lellītes. Šāda izskata iemesls ir jau iepriekš pieminētais albīnisms. Interesantais izskats ļāvis viņai spert soļus modes biznesā.

 

Alba Parejo bija meitene, kura piedzima ar vairāk nekā 500 dzimumzīmītēm, kas klāja visu viņas ķermeni. Lai atbrīvotos vismaz no dažām, viņa ir pārcietusi apmēram 30 operācijas un tikusi pie vairākām rētām. Lai gan daži viņu sauc par briesmoni, viņa ir pievērsusies modeles gaitām un piesaista cilvēku uzmanību ar savu neparasto izskatu.

Madelīne Stjuarte ir 22 gadus jauna meitene, kura cieš no Dauna sindroma. Viņa ir drosmīga meitene ar apbrīnojamu gribasspēku, kura zaudēja vairāk nekā 20 kilogramus un mainīja savu dzīvesstilu. Rezultātā viņa kļuva par otro modeli ar Dauna sindromu, kura piedalījās Ņujorkas modes nedēļā.

Kellija Knoksa jau piedzima bez daļas no rokas. Kopš 7 gadu vecuma viņa ir atteikusies nēsāt rokas protēzi. Viņa labāk parāda to, kā ir, afišējot savu personību.

Eiprila Stāra. So 14gadīgo meiteni skolā nemitīgi apcēla, līdzi viņa iepazinās ar puisi, kuram bija tieši tāda pati slimība. Puisis bija modelis, un pievērsa modeles gaitām arī Eiprilu. Tagad Eiprila iedvesmo pusaudžus visā pasaulē nekautrēties par savu izskatu.

Arī Melānija Gaidosa cieš no kādas ģenētiskas slimības. Šī slimība ietekmē zobu, matu, nagu un pat nelielu kaulu augšanu. Bet tas neatturēja Melāniju no modeles karjeras izveidošanas. Viss sākās ar to, ka viņa piedalījās kādā Rammstein mūzikas videoklipā. Kopš tā laika viņa ir kļuvusi par visai veiksmīgu modeli un aktrisi.

 

Jazemīna Rossi ir dzīvs pierādījums tam, ka vecums ir tikai skaitlis. Jazemīna dzimusi 1955.gadā, tātad viņai jau ir 64 gadi. Viņa apgalvo, ka viņai tik labi palīdz izskatīties rūpēšanās par sevi un veselīga diēta.

158 0 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000
Tā no vogue lat diezgan skaista, bet kas attiecas uz 8. Kurš normāls cilvēks sev gribētu zobu šķirbu? emotion
4 1 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Vienmēr esmu apgalvojis, ka skaistums nāk no dvēseles, un kas ir dabīgs vienmēr ir skaists. Man sķiet, ka mākslīgās, plastiskās operācijas visiem ir apnikušas Kas tur ir tik pievilcīgs? Par rakstu +  emotion    emotion  

0 0 atbildēt

Tāi Aiprilai Stārai taču nav nekāda slimība vienkārši 2 dažādu rassu vacāki.

0 0 atbildēt
Musdienu kroplju shovs.😂😂😂
1 4 atbildēt