local-stats-pixel fb-conv-api

12 pāri tīršķirnes kaķu, kurus cilvēki pastāvīgi sajauc vienu ar otru17

Diemžēl daba ne vienmēr var spīdēt ar oriģinalitāti. Radošās stagnācijas periodos viņa var aizgūt dažas interesantas lietas no savām idejām, kas jau ir izmantotas iepriekš.

Nav pārsteidzoši, ka pasaulē ir dzīvnieki, kas ir ļoti līdzīgi viens otram. Izrādās, ka daba savā ziņā tās dublēja, pievienojot pāris raksturīgās detaļas. Šī maģija skāra arī tīrasiņu kaķus.

Dažas no tām ir diezgan grūti atšķirt, it īpaši, ja neesat kaķu eksperts vai vismaz amatieris, kurš pārzina populārākās pūkaino skaistuļu šķirnes. Lai izvairītos no neskaidrībām, iesaku aplūkot kolāžas, kas palīdzēs labāk tikt galā ar kaķu "dvīņiem".

46 1 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Nezinātājam tumša bilde!!!

9 0 atbildēt

Mīlu kaķus. Bet tās šķirnes ir vienaldzīgas. Visi smuki. ❤️

8 0 atbildēt

👌

7 0 atbildēt

Man kā divu kaķu līdzdzīvotājam (Britu īsspalvainais monarhs un Abesīnijas princis) šī tēma protams tuva un interesanta. Jau gribējās iedot medaļu. Līdz vietai - ei pats uz Wikipedia un meklē atšķirības pats". Un tad vēl nesakritība secībā bildēm ar tekstu "Korāts un krievu zilais kaķis" liek apšaubīt arī pārējo tekstu un bilžu secību. Īsumā- Tēma laba un interesanta, bet izpildījums pieklibo.

7 0 atbildēt
6 0 atbildēt

Man vienreiz maziņš bomžu kaķēns pārkoda pirkstu līdz kaulam! Kopš tās dienas es mazliet savādāk jūtos. 🐈‍⬛ 😬

https://media.tenor.com/M5LL4UUdl3UAAAAd/cat-meow.gif

6 0 atbildēt

👍

6 0 atbildēt

👍

6 0 atbildēt

Ja autoram kaķu tēma ir tuva,varu ieteikt rakstu par atšķirībām kaķu raksturos. No savas pieredzes varu teik- Abesīnietis ir aktīvs drošs un draudzīgs kaķis kurš vienādi mīl visus ģimenes locekļus(un arī svešos). Pie visiem pienāks, kāps klēpī, visus samīļos, ne no viena nebaidās. Brits gan izvēlas vienu cilvēku par savu uzticību personu pie kura iet mīļoties,kuram seko kā astīte(sēž un skrāpē WC durvis- laid mani iekšā,tev tur draud briesmas) un pat sargā. Ja Abesīnietis grib kko (piemēram bļoda tukša) aktīvi prasa- staigā un brēc, nāk un baksta ar purniņu, utt. Tad brits vienkārši aristokrātiski sēž pie bļodas un skatās uz tevi ar skumjām acīm.

6 0 atbildēt

🙂✌

4 0 atbildēt