local-stats-pixel fb-conv-api

12 lietas, ko sapratīs tikai cilvēki, kas iet naktīs vēlu gulēt.57

1245 5

Esiet sveicināta tauta! Jauns rakts no manas puses, pilnīgi viss ir no paša pieredzes rakstīts un stāstīts! Šis raksts sauksies `12 lietas, ko sapratīs tikai cilvēki, kas iet nāktīs vēlu gulēt`. Ļoti centos šo rakstu rakstot, ceru, ka atbalstīsiet mani! emotion Saku jau iepriekš, ka iespējams dažus sapratīs arī cilvēki, kas iet laicīgi gulēt un visi var neatbilst īstenībai! Ja kaut kas liekas dīvaini un neatbilst - pasmejamies un vienkārši pieduramies! Šis vairāk attiecināms uz skolniekiem! emotion


- nakts misija ir nepiecelt vecākus.
* šis no manas pieredzes, vienmēr, kad naktī staigāju pa istabām, virtuvēm, koridori vai vienkārši eju uz tualeti, es cenšos nepiecelt vecākus un tā jau ir tāda, kā misija iegājusies.

- naktī vienmēr garšo labāk.
* personiski es, naktīs ēdu vairāk nekā dienā, jo dienā negribas ēst, bet naktī gribas, un tad parasti, kamēr naktī visi guļ, es rakņājos pa ledusskapi un meklēju ko labāk notiesāt.

- pievilina vairāk dators, televizors un telefons.
* naktī, kad tomēr saprotam, ka vajadzētu iet gulēt, mēs ieslēdzam televizoru. Tur pēkšņi ir tik laba programma, ka miegs tiek atcelts uz vēl pāris stundiņām.

- grūti aizmigt.
* par šo var pastrīdēties, bet es, kad parasti ap 3:15 eju gulēt, aizmiegu tikai ap 4:20. Mani nedaudz vajā tas, ka nevaru aizmigt. Ja ej vēlu gulēt katru vakaru - komentāros padod ziņu, vai Tev ir līdzīgi.

- spilvens neērts, sega traucē, pašam karsti, vajag atliet.
* šīs problēmas piemeklē cilvēku, parasti tajos brīžos, kad beidzot ir uznācis miegs. Spilvens neērts - jāapmainam, sega traucē - jāsakārto, lai netraucē, pašam karsti - jāizdomā, ka lai iekārtojas, lai nav ne karsti, ne auksti, jāaiziet uz tualeti - vēl 1 minūte jāatlej. Beigās, kad iekāpjam gultā - viss mīksti, perfekti, bet... nenāk vairs miegs.

- nakts mājasdarbu pildīšana vai nepildīšana vispār.
* parasti, kad visu vakaru mūs ir pievilcis telefons, dators vai kāda cita iekārta, mēs naktī atceramies `%`#`()#, tak mājasdarbi`. Tad ir trīs varianti: vai nu pildīt visu nakti mājasdarbus, vai nākamajā rītā norakstīt no kāda drauga, vai nepildīt vispār un tikt sodītam.

- piecelties ir gandrīz nereāli.
* zinu, zinu. Visiem piecelties no rītiem ir grūti, taču, ja es aizeju gulēt 5-00 un man ir jāceļas 8-30, tad loģiski, ka piecelties ir gandrīz nereāli. Protams, ka nekas cits jau neatliek un ir jāceļas, bet nu līdz ar to ir sabojāts garīgais.

- visu dienu pastiprināti nāk miegs.
* ar šo problēmu es saskaros arī pēc nakts, kurā esmu aizgājis gulēt laicīgi, bet, ja aiziet pēc 3 naktī. Ojojoj, ir galīgā žo*ā. Visu dienu tiek sapņots par gulēšanu un reizēm sanāk aizmigt pat stundā. Iz dzīves - reiz aizmigu literatūras laikā, un piecēlos aptuveni pēc minūtēm piecām, kad man spieda vēderu un es palaidu gāzīti, domādams, ka esmu mājās. Labi, ka neviens to kluso purkšķi nedzirdēja, bet vilšanās gan bija, ka esmu skolā, ne mājās.

- mocošas galvas sāpes.
* ar šo es saskaros reizēm pēc tādām naktīm. Galva sāp, deguns ciet, paelpot nevar. Labāk tur pat aizmigt un neko nedarīt, vai labāk vienu dienu nosimulēt un palikt mājās.

- apsolam sev, ka iesim katru vakaru gulēt daudz ātrāk, lai izguļamies un nav jāmokas.
* man šķiet, ka ļoti faudz cilvēku no rītiem apsola, ka šovakar ies ātrāk gulēt, taču runājot atklāti - tikai retais šo solījumu tur un izpilda. Arī es sev nosolos bieži, ka iešu laicīgi gulēt, bet... 4 naktī, ātrākais, aizmiegu.

- pēkšņi, uzrodas jaunas lietas, kas jāizdara ( vakarā ), un apsolītais ir jālauž.
* man tā sanāk bieži - mājasdarbi, skolas darbi, savas lietas, un ja vēl grib paspēlēt, kādu spēli, vai pačatot ar draugiem, tad vispār ir graujoši.

- sākas viss no gala.
* jā. Viss pēkšņi sākas no pirmā punkta un iet kā līdz šim. Līdz ar to miegs nāk ar vien vairāk un vairāk, līdz kādu dienu pārguruši, mēs aizmiegam datorkrēslā septiņos vakarā.

Līdz ar to, es šo rakstu noslēdzu! Izsakiet savas domas komentāros, es būtu priecīgs, ja Jūs uzspiestu plusiņu, un atceries, ka iesakot rakstu sociālajos portālos, Tu saņem +10 cepumus. emotion

1245 5 57 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 57

0/2000
Pacelsim glāzes par to, ka šobrīd ir brīvdienas un par to nav jāuztraucas. emotion
75 0 atbildēt

Raksts aizies labāk, ja būs arī bilžas. Spokiem patīk bilžas emotion 

59 0 atbildēt

Neatliec uz rītdienu to, ko var nedarīt vispār. - par mājas darbiem!  emotion 

19 0 atbildēt
Nepamodinat vecakus. Neiespejama misija, ja tava istaba ir blakus vecaku istabai...
19 0 atbildēt

Bezmiegam ir vairākas lietas ko ieteikt pīpē zaļo vai dzer kaņepju tēju emotion

16 1 atbildēt
Man pirms kāda laika bija paradums vakarā neko nedarīt un naktī rukāt visus mājasdarbus. emotion
13 1 atbildēt

Man diena par īsu lai naktīs gulētu, jādarbojas, jāstrādā   emotion  

9 1 atbildēt

Labrīt! Es visu šo saprotu! emotion 

6 0 atbildēt
Ieteikums visiem negulētājiem - Necentieties aizmigt, ja ķermenis to nevēlās. Labāk aiziet tajos divos naktī gulēt. Pamodos un bija sajūta, ka aizgāju desmitos gulēt! Ar domu, ka jums ir jāaizmieg jūs neaizmigsiet. Vienvārd sakot ejat gulēt tad, kad ķermenis to lūdz.
6 0 atbildēt

Yep, true story...

Man tikai dažas reizes ir izdevies aiziet gulēt rekordātri (līdz desmitiem vakarā). Un tad no rīta septiņos acis kā pogas emotion 

Vasarā, kad ir viskarstākais periods, ar gulēšanu vispār ir traģiski. karstākajās naktīs guļu bez segas, logs vaļā 24/7 (izņemot, kad ir lietus), bet gulēt es varu tikai tad, ja apkampju 2l pudeli ar aukstu akas ūdeni, kas labi atvēsina. Un ziniet, tas nav nemaz smieklīgi... ar apkamptu auksto ūdens pudeli var gulēt bez problēmām. Tikai no rīta viņa ir tāda silta...

5 0 atbildēt
Tiešām. Man tas viss jau ir sen. Tāpēc mainīju darbu un šobrīd strādāju naktsmaiņās. Tici man, miegs pat ļoti uzlabojas darba laikā 😁
5 0 atbildēt

Nu man ir tā emotion es strādāju konditorejā un man ir jāceļas trijos naktī,lai četros jau būtu darbāemotion Cikos eju gulēt?Kā kuro reizi,bet ir gadījies 12 naktī tikai aizmigt pirms darba un tad pirmais ko darbā izdaru-spēcīgu kafiju uztaisu emotion Kad vēl gāju autoskolā,man drausmīgi nāca miegs un es jau rakstīju pa miegam un pēctam skatoties burtnīcā-es neko nesapratu emotion

5 0 atbildēt

Man gandrīz vienmēr tā ir kad eju vēlu gulēt. +   emotion  emotion  emotion  emotion  emotion 

4 0 atbildēt

es gribēju iet gulēt, bet tad atvēru spokus. emotion

4 0 atbildēt

Par to aizmigšanu ir vienkārši. To sauc par režimu. Ja vienu dienu aiziesi gulēt 4:00 tad pamodīsies kā parasti, taču tev nāks miegs. Kad gribēsi atkal iet gulēt normālā laikā piemēram 12:00, tad miegs tev pāries, jo organisms atcerēsies, ka pagāšnakt aizgāji gulēt 4:00. Tā ar laiku tu sāksi iet gulēt 4:00 un celsies aizvien vēlāk. 

Vienkārsa pamāciba.- Ja gadās aiziet gulēt vēlāk, tad nākamnakt ej gulēt parastajā laikā kaut arī nenāk miegs. Ar laiku režims nostabilizēsies un būs čiliņā.

3 0 atbildēt
Viss tik trueemotion vēl tikai (man personīgi) atliek skaitīt laiku, cik stundas es gulētu, ja tagad aizietu gulētemotion
3 0 atbildēt

Uztin džointu un PEACE OUT - no problems!  emotion  emotion 

4 1 atbildēt

Tā tas miega režīms iestrādājies. Mana ideja ir noturēties vienu dienu miegainam un tad ātrāk aiziet gulēt. Kāds to ir mēģinājis? Es esmu. Piecēlos ļoti agri, bija dranķīgs miegs. Es domāju, lai būtu veselīgs miges nepieciešamas pietiekami daudz fiziskas aktivitātes. Tas ir tā, ka no ballītes atnāc mājās un atslēdzies.

Kad zaļo pīpēju, tad bijis vislabākais miegs.

4 1 atbildēt

Precīzi!

3 0 atbildēt
Moo avatarsMoo
Problēmas ar iemigšanu neatkarīgi no tā, cikos ieeju gulēt! Bet nu domāju, ka tam ir racionāls izskaidrojums. Parāk daudz tēja uzturā, pluss vēl salda.😃🖖🏼
3 0 atbildēt
« 1  2  3 »