local-stats-pixel fb-conv-api

12 kaitīgi paradumi, ko mēs joprojām uzskatām par noderīgiem12

194 0
194 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

👍

3 0 atbildēt

Tiešām mīti? Pusi nemaz nezināju 😆

3 0 atbildēt

👍

3 0 atbildēt

Nu nez.. daži patiesi, daži mitu mīti...

Taisnība "mikrene" neiznīcina vitamīnus.. jo mikroviļņi uzsilda tikai ūdeni, un jo mazāks karsēšanas laiks, jo vairāk vitamīnu paliks - it īpaši C..

Par tīrību - ja mētāsies apkārt ēdiena iepakojumi- nekas labs nebūs- pelējuma sēne savu darbiņu padarīs.. - jābūt tīram, bet ne sterīlam.. - patiesībā Zelta vidusceļš ...

- Mugursoma jebkurā izpildījumā būs labāka nekā plecu soma - kaut vai plecu vienmērīgas noslodzes dēļ ....

- spilgtā saule, jebkuras saulesbriles būs labākas nekā nekādas .. - acu zīlites reāģē uz redzamo gaismu nevis uz UV .. CILVĒKS NEREDZ UV spektrā.. - domājiet ar smadzenēm.. (UV nav nekas sevišķi labs, bet DZĪVĪBAI NEPIECIEŠAMS starojums..

UV ietekmē cilvēka āda veido D vitamīnu (harmonu?) .. bez tā .. nekas labs nebūs...

Par to Sauli.. - +++2 MILJONUS GADU.. HOMO ir idzdzīvojis.. - domājiet, tagad pēdējos 10-50 gados LIELĀS KORPURĀCIJAS atrada līdzekļus kā izdzīvot?

- neesiet naivi - DOMĀJIET AR GALVU.. (ar smadzenēm, ja ir)...

2 0 atbildēt

Pa lielam, cilvēku ķermeņi ir dažādi, tāpēc visiem šie padomi nederēs. Vienam pietiek 5 h, lai izgulētos un viņš jūtas možs, bet citam vajag 10 stundas, lai justos labi. Tāpat ar vitamīniem, tiem, kuriem vājāka imunitāte, būs nepieciešami papildus vitamīni, nepietiks tikai ar tiem, kas ir ēdienā. Piekrītu par pamošanos, ka nevajadzētu tūlīt pēc modinātāja lekt augšā, jāļauj ķermenim normāli, lēnām atmosties. Būtībā jau ķermenis pats visu pasaka priekšā, ir vajadzīgas tās dažas stundas vēl pagulēt, vai ir jāēd vairāk kādu konkrētu ēdienu, lai uzņemtu attiecīgos vitamīnus, vai varbūt ir vajadzīga kāda atslodzes diena.

2 0 atbildēt

👍

1 0 atbildēt

pa to gulēšanu toč piekrītu. ja guļu ilgāk pa desmit stundām, kautvai tik vārtos pa gultu un ik pa laikam iemiegu, kad pieceļas sajūta daudz tizlāka nekā gulēts pa maz. galva dulla un besis jūtams vismaz stundu pēc piecelšanās. un jā, mosties arī labāk pamazām nevis pēc pirmā modinataja lekt ārā no gultas, vismaz es tā jūtos labāk, ne velti man pieci modinataji un ne uz skaļāko uzlikti.

1 0 atbildēt

👍👌

1 0 atbildēt

Interesanti 👍

1 0 atbildēt

pa lielam sheit sarakstitas NENORMAALAS glupibas

0 0 atbildēt