local-stats-pixel fb-conv-api

12 dizaina elementi, kas ir izplatīti Krievijā, bet ne Eiropā18

323 6

Lai iepazītu cilvēku vajag apmeklēt viņa mājas. Nekārtība uz galda norāda uz radošu personību, bet pārpildīts veļas grozs uz paradumu atlikt lietu risināšanu. Vai dizaina elementi nenorādīs arī uz mentalitāti? Kas būs raksturīgs Eiropas stila dzīvokļiem un kas krieviskajam stilam?

323 6 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Man ir aizskari un būs, man ir tapetes un skaistas, man ir četri lācīši, un man ir maisiņi maisiņā...musoram! Spogulis priekšnamā nebūtu slikti. Nu sitiet mani nost, bet no tā neatteikšos!😂

58 0 atbildēt

Un kāpēc tikai Krievijā? Paskaties uz mūsu dzīvokļiem, kas ir celti padomju laikos. Viss tas pats. Arī mēs karinām biezus aizkarus, lai neviens nelūrētu logos utt.

38 0 atbildēt

Vienu lietu jau gan varēja arī pateikt--- tās ir zemas algas un nabadzīgas pensijas attiecībā pret algām un pensijām arzemēs(pat Latvija ir stipri kaimiņos rašai ar savu nabadzīgo pensiju un zemo algu ), pārējais viss kā jau pie nabagiem--pods viens jo telpa ir tik niecīga ka diviem podiem un čurātājam tur vietas nav, pārklājs uz gultas piesedz ne jau to jaunāko gultas veļu un izskatās šiki tāpat kā sienas un grīda paklājos liek domāt pa bagātību šai nelielajā alā un dažādas mēbeles ir tik pat izcili kā dažādu laikmetu gleznas pie sienas kādā savrūpmājā Vācijas rietumos.Bet jauno krievu dzīvokļi ne tikai pārsit rietumnieku mītnes bet vairāk velk uz austrumnieku pils aprīkojumu,kur netrūkst ne zelta podu ,ne bidē ne kādu citu brīnumu kuru pat nav Dubajas priņča apartamentos.Balkons ar parpalām ir viens no bagātību skalas rādītājiem -kā tik tur nav-labumi vēl no revolūcijas laika kad vecmāmiņa bij jauna un Ļeņins vazājās apkārt pa plašo rašu.Nu kaut kā tā .

34 0 atbildēt

Runājot par paklājiem pie sienām - bez siltināšanas tas veica arī kaut nedaudz , bet skaņu izolācijas funkcijas - to saku pēc personīgās pieredzes, bieži vien varēja dzirdēt kaimiņu skaļāku šķaudienu😉

23 0 atbildēt

nepilnīgs un vienpusējs raksts ,kur ''franču'' griesti,kur plastmasas logu ailes utt.?

20 0 atbildēt

Patiesībā aizkari ir arī siltuma taupītāji, jo vecie logi ļāva noplūst krietnam daudzumam siltuma.

19 0 atbildēt

Tu nopietni?! Viss šis ir atrodams katrā otrajā Latvijas mājā.

14 0 atbildēt

spogulis koridorā - jau vairāk ir domāts , lai uzmestu aci sev pirms dodies ārā no mājas.

Ziemas laikā , lai to pašu šalli ērtāk piekārtotu. Masku uzliktu taisni 🙂

9 0 atbildēt

Paklāji tāpat kā kristāla trauki vairāk liecināju par saimnieka statusu. To naudu tāpat nebija kur tērēt un tad nu pirka ko uzskatīja par vērtīgāku. Pie mums vairāk dižojās ar kristāla traukiem. Krievzemē, ja pie sienas nebija kārtīgs paklājs, tad saimnieks tāds plukata vien bija.

4 0 atbildēt

tas viss palielam ir arī Latvijā. arī man mājās ir palielam viss minētais, protams paklājs gan pie sienas nav, un skapis ar virsjakām atrodas istabā nevis priekšnamā. un arī gaumes lieta, nu piemēram man riebjas vienkārši krāsotas sienas, labāk tapetes un jā ne vienkrāsainas. un aizkari - man lauku mājā svešas acis maz lūkotos, bet nu nevaru iedomāties dzīvot bez aizkariem, un žalūzijas nepatīk.

4 0 atbildēt

tapetes jau vairāk ir saistītas ar to , ka ne katrs var atļauties zīmējumus uz sienām.

Kur nu vēl laikā kad veikalā ir pieejams 3 vedu krāsas. grīdas, sienu ,griestu.

Un tas varētu būt saistīt arī ar siltum izolāciju un kā minēts ar skaņas izolāciju.

p.s. aizkari - es vairāk domāju, tas ir pret rīta un pēcpusdienas sauli (kas tev var tā visas mantas izbalināt dzīvoklī, ka maz neliksies). var jau salikt žalūzijas balts un krāsot sienas, griestus baltus pēc tam varētu būt sajūta kā slimnīcā ar linoleju zilu uz grīdas.

paskaties jebkuru britu seriālu visiem ir aizkari.

2 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Nav jau nekāds brīnums, ka mums te LV arī daudz līdzību.

Pirkārt te ir daudz vaņkas un otrāmkārtām dudziem iepatikās dzīvot kā vanjkām!

0 0 atbildēt

Ar retiem izņēmumiem, nekas no tā nav tiesa.

0 1 atbildēt