local-stats-pixel fb-conv-api

12 dāvanas, ko nevajadzētu dāvināt sievietēm 8. martā8

92 0

8. marts ir Sieviešu diena. Iespējams, ka daudziem tas liekas saprotamāks pasākums nekā 14. februāris, bet daudzi to vispār izvēlēsies neatzīmēt. Brīva vieta Jūsu izvēlei, bet, ja jau atzīmējat, tad pacentieties uzdavīnāt tādu dāvanu savai mīļotajai sievietei, kas patiks un nebūs aizskaroša.

Nav viegli saprast, ko vēlas sievietes. Tā noteikti ir uzmanība un iespēja viņām pašām izvēlēties, bet kā to izpaust reālā dāvānā? Tas ir tests, lai pārbaudītu, cik labi jūs pazīstat sievietes, bet mēs varētu sākt ar to, ka uzskaitīsim lietas, kuras nevajadzētu dāvināt!

92 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Ļoti subjektīvs viedoklis ar pamudinājumu neko nedāvināt. Vispār tajā dienā izslēgt telefonu un nebūt sasniedzamam.

3 0 atbildēt

Runājot par mani, es tieši dotu priekšroku dažām lietām, ko iesaka nedāvināt.. 🤔

Puķi podiņā es labāk pieņemšu nekā grieztus ziedus. Labāk, lai tie ziedi aug, kur auguši, nevis plūkti tikai, lai pastāvētu kādam vāzē uz pāris dienām.

Augu no podiņa arī var iestādīt sev (vai kādam paziņam) dārzā..

Ēdamas lietas, ekstrēmus piedzīvojumus utt, jā, tieši laikā! Šie ieteikumi ir vairāk vispārēji, ko dāvināt vai ne jebkuram nevis tikai sievietei. Vajag ieklausīties, ko otrs cilvēks vēlas, kas interesē un tad jau trāpīs tieši desmitniekā ar dāvanu.

Viena paziņa man vēl mācās, ko man dāvināt un ko ne, jo man nepatīk vienkārši "lietas" un nevajadzīgi plastmasas "štrumi",bet mēs sarunājām, ja viņa man dāvina kaut ko, kas man nav vajadzīgs un pielietojams, es dodu to atpakaļ viņai. Un visi ir priecīgi.

Viena no labākajām dāvanām, ko saņēmu Ziemassvētkos no draugiem bija kaudze kastaņu (jo ar tiem mazgāju drēbes, neizmantoju nekādu veikalā nopērkamu ķīmiju..), ietīta skaistā drānā un koka piekariņš rotājumam. Ļoti vienkārši, noderīgi un precīzi atbilstoši man.

2 0 atbildēt

Tās visas ir ļoti labas lietas, par kurām es priecātos, ja man uzdāvinātu.

2 0 atbildēt

Kā var ienākt prātā kādam uzdāvināt kaķi (vai jebkuru dzīvnieku)? 🙄 Jā, tā diemžēl diezgan daudzi dara, bet nu bāc... atbildība, izmaksas.. Maksimums savam bērnam uzdāvināt ar domu, ka principā esi dzīvnieku paņēmis sev.

2 0 atbildēt

Ko tad lai dāvina?

1 0 atbildēt

Labi ieteikumi.

0 0 atbildēt

Varbūt dāvināt konkrētai sievietei dāvanu saistītu ar viņas interesēm un vēlmēm?

0 0 atbildēt