local-stats-pixel fb-conv-api

11 pazīmes, kas liecina par to, ka tu noveco17

310 4

Vienā skaistā dienā tu saproti, ka neesi vairs nekāds svaigais gurķis, un viss, ko tu dari, ir «veco» cilvēku stilā. Lai gan daudzi cilvēki baidās novecot, jo ar vecumu saistās tikai pensija, līdz kurai tu tāpat nenodzīvosi, krunkaina āda, bezsspēks, nepateicīgi mazbērni un iet gulēšana jau astoņos vakarā, tomēr novecošana sākas jau stipri ātrāk.

Ja tu īsti nezini, kurā dzīves posmā atrodies, tad apskati šīs 11 pazīmes. Ja tev atbilst kaut viena, tad apsveicu, tu vairs neesi jauns cilvēks!

310 4 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Ar visām šādām pazīmēm es ar mieru pat otru mūžu dzīvot. Esi par jaunu, lai īstās vecuma pazīmes saprastu, bet gan jau kādreiz...

Es tās drīzāk nosauktu par brieduma gadu pazīmēm. emotion 

34 0 atbildēt
Devītā pazīme: Jau ballītes sākuma tev gribas mājās un gulēt.😄
19 0 atbildēt
Muzika tiešam tgd ir mēsls.
14 0 atbildēt

Neatbilst neviena!  emotion 

7 0 atbildēt
Nu viena otra jau atbilst!
3 0 atbildēt

Man ir 8 gadinjjjiii un MN atbilsT LJoti davdzasss

2 0 atbildēt

Nu.. tagadējā mūzika tiešām ir pilnīgs mēsls... ciest nevaru. Par laimi esmu izskaudis fona radio klausīšanos darba vietā. Demonstratīvi izmetot miskastē radio. Ja grib, lai klausās austiņās, bet nevis uzspiež visiem kaut kādu sūdu.

2 1 atbildēt
Man atbilst nulle pazīmes. Man ir desmit gadi
1 0 atbildēt
divas atbilst. sēžot vairākas stundas no vietas, tiešām spranda mēdz sāpēt, un otrs - vecās filmas man patika labāk. mūzika patīk gan 2000 gadu gan mūsdienu.
1 0 atbildēt

Par pēdējo toč

0 0 atbildēt

Es vēl jauna, un man līdz novecošanai vēl tālu, bet tā es domāju šobrīd. Laiks paskries ātri, un, kā par nelaimi, novecošanas laiks pienāks.

0 0 atbildēt
👍
0 0 atbildēt
Nu faktiski visas 🤫
0 0 atbildēt