18

 221  3

Mēs izmetam pārāk daudz ēdiena. Pēc dažiem aprēķiniem pat 1/3 daļa no visa ēdiena nonāk vienkārši atkritumos, bet tā sagatavošanā ir izmantots daudz līdzekļu, tāpēc mēs dzīvotu krietni "zaļāk" vienkārši saudzīgāk apejoties ar pārtikas produktiem. Šeit būs 11 lietas, ko mēs parasti izmetam, lai gan tās patiesībā ir ēdamas.

Komentāri 18

0/2000

Dārzā audzēto produktu mizu varētu ēst, bet šaubos vai būtu ieteicams ēst importētu augļu mizu, jo, piemēram, banānus izmērcē visvisādās ķīmijās, lai nesabojātos ceļā.

 16  0 atbildēt

@ezkins es gribētu redzēt banānu mizu bekona pagatavošanu 🙂

 10  0 atbildēt

Kabačus jau sen lietoju ar mizu.

 9  0 atbildēt

Burkānu mizas? Wtf nekad nesu mizojis burkānu! 😂

 8  0 atbildēt

Internetā ir redzēts, ka var karamelizēt arbūzu un apelsīnu mizas. Tad ziemai sanāk sukāžu krājumi. Mēģināts gan nav.

 6  0 atbildēt

Cik daudz gan nezināšanas dēļ tiek izmests atkritumos.

 5  0 atbildēt

Es burkānus vispār nemizoju. Tātad nav mizas ko izmest. Puķkāpostu gatavoju ar visām lapām. Kāpostu kacēnu graužam tapat. Tikai cieto virsu nomizoju. Redīsus buntēs arī ar visām lapām lieku salātos. Pagājušo gadu no arbūzu mizām vāriju zapti. Mammai garšoja.

 4  0 atbildēt

Nu, nezinu - mani kaut kā neiesilda doma par ceptām banānu mizām brokastīs! 😉

 4  0 atbildēt

👍

 2  0 atbildēt

Padomju laikos no apelsīnu mizām taisīja sulu .. bija diezgan populārā lieta - gan jau internetā var atrast..

 2  0 atbildēt

piedomā pie apraksta,jo pēc Tavas loģikas sanāk,ka mēs visi ēdam arbūza mizas un kaifojam no tā:'' Arbūzu mizas ,tas laikam ir mīļākais ēdiens karstā vasarā...

 2  0 atbildēt

👍

 1  0 atbildēt

👍

 1  0 atbildēt