local-stats-pixel fb-conv-api

103 gadi, bet vēl mācās un gūst pieredzi7

106 0

Iepazīsties šī ir 103 gadus vecā Maria, viņa savu laik pameta skolu, lai pievērstos citādām darīšanām, piemēram, puiši, ģimene (ģimenē auga viņas 8 mazie brāļi) , strādāšana utt. Bet tad viņai pienāca 100 gadu jubileja un viņa iestājās vidusskolā, vidusskolu viņa pabeidza 3 gadu laikā, pirmstam viņa bija apguvusi tikkai pamata izglītību, bet tagad 103 gadu vecumā Maria pabeidza vidusskolu un beidza ar izcilību, matemātikā un fizikā.

Kā pati Maria saka :''Pa šiem 90 gadiem, es esmu daudz ko piedzīvojusi, rūpejos par saviem mazajiem brāļiem, rūpējos par saviem bērniem, bet kad visi tagad ir izauguši, nolēmu iestāties vidusskolā un neticēju pati tam, kad es viņu pabeigšu, pēc 90 gadiem, ar izcilību matemātikā un fizikā.''

Maria gāja pakaļ savam diplomam, kā skolā bija pieņemts, melns absolventa tērps un cepure, Maria beidza skolu tā pat kā visi, izsauca pēc diploma, nelielu runu teica un pēc tam gāja apsēsties, un arī kā visi skolnieki meta augšā cepures, kad visi saņēma diplomu.

Pašlaik Maria ir apņēmusies gatavoties koledžai un viņa jau šogad plāno iestāties koledžā un dzīvot kā koledžas meitene, jeb sieviete un mācīties kārtīgi, pati Maria neuzskata sevi, ka viņa ir veca. Maria saka :''Gavenais ir, lai tu pati domā, ka esi jauna un viss izdosies.''

106 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Jaa, peec iespeejas mazaak lietojiet vaardu VECs emotion

3 0 atbildēt

Nekad nav par vēlu mācīties

3 0 atbildēt

Tā vietā lai pukstētu, viss ir slikti, pensijas mazas, ko gan vairs es - viņa vismaz kaut ko dara. Tas tikai pierāda to, ka visas vecās PSRS laiku vecenes arī mierīgi varētu iemācīties latviešu valodu.

1 0 atbildēt

Labāk atlikušo laiku nodzīvot šādi nevis gaidīt to dienu stundu un minūti, kad apstāsies sirds.

0 0 atbildēt

Vecumam ir nozīme tikai pie gaļas pirkšanas! Apbrīnas vērts entuziasms! emotion

0 0 atbildēt
Neticu.
0 0 atbildēt

😎

0 0 atbildēt