local-stats-pixel fb-conv-api

10 šokējošākie un barbariskākie svētku rituāli21

905 1
« 2  3  4  5  6 »
905 1 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000
Tā iet ar tiem neandertāliešiem, kuri nesaprot, ka aiz loga jau 21. gs...
32 3 atbildēt

Šausmīgi un prātam neaptverami, ka nedaudz pārveidotā veidā šīs tradīcijas tiek turpinātas arī mūsdienās.

29 2 atbildēt
Es šaubos, ka viņiem ir logi...emotion
22 0 atbildēt

Labākais raksts šonedēļ!

13 0 atbildēt

Hmm normāli rituāli ne? Smagi piekaut bērnus reizi gadā. Gan jau ka mūsdienās arī tā notiek daudzās ģimenēs un pat biežāk, kā reizi gadā.

Meitenes iepērt lieldienās ar pūpoliem un apliet ar aukstu ūdeni es domāju ir ok. Lieldienas jau tuvojas, drīz mēs arī varēsim iepērt meitenes, lai saglabā savu jaunību un skaistumu.

Hmm, varbūt mūsdienās arī laucinieki izvēlas 2 neglītākos no sava bara, sadauza tiem ģenitālijas un izdzen no ciema, lai svētītu ražu? WTF?

Varbūt mums arī vajadzētu tādu rituālu, kur savācas vīrieši, sievietes un bērni, visi piedzerās liķieri, upurē lamu, padejo nedaudz un tad sāk sist viens otru, lai atbrīvotos no uzkrātajām dusmām. Un pēc tam varētu apēst nomirušos cilvēkus, lai raža labāk augtu kā nekā.

Varbūt arī veiksim rituālu, kad savāksimies bariņš ielās, graizīsim sev galvas ar dunčiem un sitīsim sevi ar ķēdēm un darīsim to arī bērniem un zīdaiņiem? Diez vai tas būs prātīgi.

Bet varbūt vienkārši savāksim visus pieejamos dzīvniekus - suņus, kaķus, peles, aitas, kazas, cūkas - un vienkārši nogalināsim tos, lai izlūgtos dievietei laimi? Izklausās labi vai ne? Tad redz kā var kļūt cilvēks laimīgs. Un man likās, ka laime nav kaut kas, ko var izlūgties, bet to radam mēs paši.

Diezgan vispār slimi, labi, ka mēs dzīvojam civilizētā pasaulē.

13 2 atbildēt

Jebkāda netaisnīga darbība, kas citam izraisa ciešanas, nav uzskatāma par pareizu, un šeit pat ir ļoti barbariski piemēri. Man pohu*, ja to kādam prasa viņa reliģija vai tradīcijas, tas tikai norāda, ka cilvēks ir galvā pists un zemisks izdzimtenis.

10 1 atbildēt

Musulmaņi - kuces. 

9 1 atbildēt

4. derētu uz bēgļiem izmēģināt. emotion

10 3 atbildēt
Tie acteki vispār baigie psihopāti bijaemotion Viņi pat bija aizdomājušies līdz tādam līmenim, ka vajadzētu uztaisīt speciālu akmeni uz kura uzlikot to gūstekni viņš izliecas tā, ka pieliekot klāt asmeni, gūstekņa ķermenis pats pāršķeļas uz pusēm tā, ka atliek tik saķert vēl pukstošo sirdi pirms ķermenis noslīd no akmens..
8 1 atbildēt

No Lama, nooo...

2 0 atbildēt

Ar to sharo festivala aprakstu iebrauci auzas.Ta iet kad tulko uz dullo.

2 0 atbildēt
Debīli cilvēki! 😢 Baigais Dievs😲
4 2 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt

Nu nez man pazistamais ir musulmanis tadas Ashura viniem nav. Tas laikam otrai skirnei ar izskalotajam smadzenem ir!

0 0 atbildēt

Neuzskatu, ka bērniem un visp cilvēkiem kas īsti nespēj paši par sevi domāt, būtu jāuzspiež kāda tradīcija vai rituāls, jo galu galā viņi nemaz nesaprot kas notiek un kāpēc.

0 0 atbildēt

"ziedo lamu un uzdejo" emotion 

0 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt
Globālajā pasaulē nav vietas tradīcijām. Varbūt kāds nepiekritīs, bet ja agrāk tradīcijas bija svētku svinēšana un atšķirības zīme, tad tagad tas ir tikai mākslīgi uzturēts bizness, kam nav īsti funkcionalitātes. Latvijā, par laimi, tradīcijas ir humānas, bet Spānijā tās ir vēršu cīņas, vai citās ciltīs kāsi nežēlīgi drosmes rituāli vai Dievību pielūgšana, kas nedod nekādu labumu sabiedrībai.
0 1 atbildēt