local-stats-pixel fb-conv-api

10 patiesi joki par pārīšiem un «IKEA» mēbeļu likšanu kopā46

434 8
434 8 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

Vai tās IKEA mēbeles ir tik sūdīgas, ka grūti salikt?

Es visas mēbeles jaunā mājā esmu viens pats salicis, bet tās pamatā ir poļu (dažādu galu) un aziātu. Nekādas problēmas nav bijušas, ar pāris izņēmumiem varbūt, bet arī to var novērst. Manuprāt, jābūt dundukam, lai neprastu mēbeli pēc instrukcijas salikt.

27 0 atbildēt

Ja beigās pietrūkst skrūves, var izmantot momentlīmi.

Ja paliek pāri skrūves, tad priecājies, paliks citai reizei.

13 0 atbildēt

Kas tur ko nesalikt mēbeles, tas ir elementāri !!! 

12 0 atbildēt
Lielākās problēmas rodas cilvēkiem, kas nekad neko nav darījuši. Ja spuldzītes nomainīšana sagādā problēmas, tad labāk nemaz nekerties pie mēbelu montāžas
9 0 atbildēt
Mēbeles nav nemaz tik grūti salikt kā Tu apgalvo to šajā rakstā. Ja vienīgi šis raksts tikai tāpēc ka pati nemāki salikt mēbeles. Nav pat jābrauc uz Ikea jo Latvijā ir daudz normālu mēbeļu veikalu. Un šis raksts ir vispār diskriminācija kas parāda to ka sievietes mēbeļu likšanā ir stulbas. Nedēļu atpakaļ saliku rakstāmgaldu un instrukcijā ir parādīts kura skrūvīte ir kurā vietā.
5 0 atbildēt

Nav vajadzīgi testi "Vai mēs saderam kopā?" utt. ja izturēsiet skapīša salikšanu kopīgi kā pāris, tad tas ir viens no rādītājiem, ka ar šo kadru varētu kopā nodzīvot ilgi un lamīgi kā Pelnrušķe ar savu princi emotion

2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

Jácer, ka cilvēki ātri sapratīs, ka lielākā daļa IKEA mēbeles ir sūdi. Vispār jau šādi veikali ir izvaro vietējo ekenomiku, Tagad atkal, pāris mazie ģimeņu uzņēmumi aizvērsies ciet..........un tā peļņa, ko IKEA gūs aizies prom no Latvijas, Šitais ir mega naudas sūknis, kas iemests Latvijā. 

Lētās lietas ir taisītas no papīra, un tās kuras ir daudzmaz normālas, maksā vēl dārgāk kā citos veikalos. Fuck IKEA!!!

3 2 atbildēt

Patiesībā IKEA mēbeļu instrukcijas ir perfektas. Ja vēl talkā ņem veselo saprātu, tad visu var salikt kopā ātri nu nekļūdīgi.

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt
Aplami. RIKTĪGS Mīnuss un tu stulba esi ja nevari pat ar instrukciju salikt sūda mēbeli. Loģiskā domāšana NULLE.
3 2 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Pasūtot,jeb pērkot mēbeli Tu redzi to gatavu,tad kādu vēl instrukciju vajag lai to saliktu.Ir gadījies ka trūkst detaļas un jāgaida līdz atsūta.

0 0 atbildēt
Man jau patēvs nopirka un pa 5 min salika kumodi
0 0 atbildēt

Atgādināšu, ka ne jau es sūdzējos par situāciju un peļņas iespējām valstī emotion

Katrs var darīt kā grib, protams, bet ir diezgan smieklīgi man no malas vērot tos, kas grib, kā tautā saka "uzlēkt augstāk par savu dir*su". Ja rocība neļau, tad jāsamazina prasības, nevis jāvaino viss iespējamais pie tā, ka kaut ko nevar atļauties.

Beidzot pieskaramies vienam svarīgam jautājumam, kur savu pozīciju labprāt izklāstītu, bet man ir ļoti lielas aizdomas, ka Tu to nesapratīsi vai negribēsi saprast, līdzīgi kā es nesaprotu lielo vairumu ļaužu, kas kā vienīgo mērķi redz dzīšanos pēc naudas, ceros, ka tā visu atrisinās. Diemžēl nevaru piekrist tam, ka Tev tēvs būtu iedevis labu padomu dzīvei.

0 0 atbildēt

maorāle--ikea mēbeles ir goavno

0 0 atbildēt
EU kas tur bija ar to evakuāciju šodien Ikea?
0 0 atbildēt
Nekad nepērku mēbeles vairumtirdzniecības veikalos. Izvēlos individuālu pieeju ar ekskluzīvām mēbelēm, modelētām tikai man. emotion
0 0 atbildēt