local-stats-pixel fb-conv-api

10 pasaulē spēcīgākās armijas23

Šobrīd,gandrīz katrā valstī ir sava armija,kas izveidota lai aizsargātu valsts intereses no ārējiem un iekšējiem valsts ienaidniekiem. Lūk,piedāvajam ieskatu par 10 pasaulē spēcīgākajām armijām. Tās tika izvēlētas balstoties uz to vēsturi,militārajām operācijām un protams ieroču kvantitāti (un spēcīgumu). Daudzas no šīm armijām ir piedalijušās galvenajās kaujās Pirmajā un Otrajā pasaules karā. Kā arī daudzas valstis no šīm tika iesaistītas,lai aizsargātu savu neatkarību.

182 13 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

Kur pie velna ir Čaks Noriss un viņa 1 cilvēka armija. 

I want answers. I and want them now. emotion

15 3 atbildēt

Nezinu vai to var izmērīt, jo nejau visas valstis parāda savus "slepenos" ieročus.

13 2 atbildēt

Vareji piemeklt katrai valstij isto bildi savadak te ASV un Briti vien paradas.

Speku jau mera prasme nevis skaita, ja tev bus 1miljons tupu nemakuligu kareivju tu papisisi vai vinesi ar milzigiem zaudjeumiem, bet pietiek ar 100 000 spejigu, zinosu un gudru kareivju lai spetu izdarit to ko 1miljons bet ar labakiem rezultatiem.

8 4 atbildēt

ASV ir pati lielākā armija pasaulē un arī tās finansējums ir pārāk liels $218–262 miliardi tiek patērēti katru gadu uz aizsardzības saistītām lietām. 10+ gadi pagājuši kopš iebrukuma Irākā. Derekam Coyam ASV kajiniekam pajautāja NBC ziņas vai tas viss bija tā vērts? Dereks lepojas par savu dienēšanu, bet tagad 7 gadus kopš viņš pameta Irāku viņu nomoka cita kauja kā viņš pats saka: "Es joprojam cinos gan fiziski tā garīgi ar cenu kuru samaksāju tāpatās kā citi". Dereku moka nemiers, depresija, emocionāls nejūtīgums post-traumatiskā stresa simptomi.

Nauda iemesta šajā kampaņā pārsniedz 3 trilionus dolārus.

Vai tas bija tā vērts? Izmest tādu naudu, lai iegūtu atriebību? (Būsim godīgi tur ir krietni lielāki iemesli vairāk tendēti uz politisko dominansi) 

Karš radīs vairāk karu, ar naidu pret naidu. ASV sēj naida sēklas nākošajās paaudzēs. 8 gadīgi bērni neko citu no savas bērnības neatcerās. Līdzekļi kurus būtu saprātīgāk izmantot attīstībai tika izmesti.

Pašai Amērikas tautai griež nost veselības aprūpi un citas lietas tikai, lai armija varētu pasaulei palielīties cik šiem ir liels loceklis.

Labums nav nekāds, bet no cilvēkiem neko citu nevar gaidīt.

4 0 atbildēt

Bildes ar aprakstiem saskaņot varēji :)

3 1 atbildēt

Tā arī nesapratu pēc kādiem kritērijiem te vērtēja tās armijas? Uz vienu iedzīvotāju?? Šaubos vai britu armija ir labāka par krievu. Indijai ir daudz cilvēku, bet atkal viņa ir slikti ekipēta.

3 2 atbildēt

Autors neko nezina, visstiprākā armija ir šveicei, tieši tāpēc viņi ir uzvarējuši visus karus sākot no kristus dzimšanas

3 2 atbildēt

Man liekas, ka Krievu armija ir kādā 4. vietā. 

4 4 atbildēt

9. bilde. :D tas šķībacainais nepareizi tur stobru. :D

0 0 atbildēt

Un kur ir mūsu strēlnieki?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Krievija 8.vietā?! Tu laikam joko? emotion

C'on!

Trekns mīnuss no manis...

2 3 atbildēt

ASV sen jau nav pirmajā vietā, bet gan ķīna, kā arī krievu armija noteikti nav 8 vietā.

1 2 atbildēt
Kur urlu armija :D
1 5 atbildēt
domāju kad amīši ar 1 atombumbu var krieviju uzlidināt :D
0 7 atbildēt