local-stats-pixel fb-conv-api

10 nežēlīgākie nesenie terorakti, par kuriem ziņas knapi ieminējās22

435 1

Kad Islāmistu teroristu zvērības skar Londonu, Parīzi, vai Briseli, pasaule ieklausās. Mēs sanākam kopā, mēs raudam kopā, un apvienojamies mērķim nepieļaut līdzīgu notikumu atkārtošanos. Taču šīs traģēdijas notiek biežāk nekā mēs domājam. Ir valstis, kurās terors nav tikai negaidīts miera traucējums - tas ir drauds, kas uzglūn ik dienu.

« 1  2  3  4  5 »
435 1 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Palasot dažus komentārus var just, ka cilvēkiem neinteresē, kas notiek pasaulē. Diezgan skumīgi, ka nav tik daudz cilvēku, kuri ciena visus civlēkus, jo pēdējā laikā esam palikuši rasisti Tas neattiecas uz visiem, bet, manuprāt, tāda ir lielāka daļa. Kāpēc bēgļi nāk uz savām valstīm? Jo viņiem ir bail zaudēt savu dzīvību, tāpat kā mums savējo. Nevajag cilvēkus šķirot pēc reliģijas. Savā ziņā visi mēs esam vienādi. Protams, teroisti, tas jau ir cits stāsts, bet visi bēgļi jau nav vienādi.

16 2 atbildēt

Daudzi heito youtuberus, kontentmeikerus un cilvēkus, kas mēģina

kautko labu darīt un sevi radoši izpaust! Paskatities uz šitiem

mau*u dēliem! Šitos vajag heitot! Uzmet atombumbu uz tiem dauņiem! Lai

izbeidzas tas sūds kopā ar to debīlo ticību un lai tie kropļi

pazūd no mūsu pasaules!   emotion  

18 6 atbildēt

Domāju, ka ziņu portāli nevēlas pieminēt nevienu, kas ir vai atrodas tuvumā ISIS valstīm, lai nedomātu, ka viņiem rūp tie cilvēki, kuri izraisa visus teroraktus Eirpas teritorijā (protams, visi cilvēki jau nav vienādi un ne visi ir teroristi). Skumji emotion

12 1 atbildēt

Bail pat paliek iedomājoties, kas vēl nākotnē sagaida.  emotion   Šie ir pagātne, bet nākotnē šīs darbības atkārtoties...   emotion  

5 0 atbildēt

Viņi ir nabadzīgi un nepareizajā ādas krāsā. Visiem par to ir  vienalga tāpēc. Ir jāsaprot, ka nevar paglābt visus no visa.  Tie ir cilvēki ar pavisam savādāku mentalitāti. Mans personīgais viedoklis ir tāds, ka ir absurdi uzskatīt, ka viņi ir tādi paši kā mēs. Mūsu kultūra no tās atšķirās ļoti krasi. Tāpēc arī mūsu un viņu prioritātes ir dažādas. Protams, ir izņēmumi un tamlīdzīgi, bet lielās masas ir absolūti atšķirīgas. Tāpēc, sapņot par pasaules mieru, ir pavisam bezjēdzīgi, ja viena kultūra ir tendēta uz mieru, bet tai kaimiņos mīt kultūra, kurā reliģisko normu pārkāpēji tiek nomētāti ar akmeņiem, pakārti vai izkropļoti. Trusis un zilonis arī abi ir dzīvnieki ar četrām kājām, 2 lielām ausīm un asti, bet visi zin, ka viņi abi nav vienādi.

5 0 atbildēt

 emotion  emotion 

4 1 atbildēt

muzika man nomierina visasizejas iznemot stridi ar puisi 

2 0 atbildēt
Viņi spridzina potenciālos spridzinātājus, ja tie būtu EU valstīs. Daļu no tiem. Ne visi cilvēki ir vienādi.
2 1 atbildēt
Kāds pārsteigums un ironija - tas viss notiek Tuvajos Austrumos.
5 4 atbildēt

skumji

1 0 atbildēt

Viens mazs "bet", atšķirībā no latviešiem, lietuviešiem, rumāņiem, portugāļiem, spāņiem, tie bēgļi diez vai vēlas strādāt. Tai labākai nākotnei tad būtu jāpienāk kādā ceļā?

0 0 atbildēt

Diezgan slimi. Bet dažus prātus neizglābt un neizmainīt. Vienīgā atbilde, kas galu galā var tikt izvirzīta, ir tā pati vardarbība. Miera nebūs, aizmirstiet.

Mazliet dīvaini laikot  šādu rakstu.. Kur avoti, starp citu?

0 0 atbildēt

tacu galigi pohu* lai tik spridzinas, kamer Latvija tas nenotiek neinterese. 

6 16 atbildēt