local-stats-pixel fb-conv-api

10 mazliet trakas lietas, ko dara pāri, kuri kopā ir ilgāk par 6 mēnešiem22

163 11

Attiecības, kas ilgst jau vairāk kā 6 mēnešus, vairs nav tādas kā sākumā. Divi cilvēki ir paspējuši iepazīt viens otru jau tik labi, ka nekautrējas darīt viens otra klātbūtnē pat visneiedomājamākās lietas. Un pirdieni ir tikai sākums!

163 11 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000
Nuu man ir attiecības jau 10 gadus un lielākā daļa no tevis uzskaitītā man šķiet pretīgi. Vienīgais ko varu attiecināt uz mums ir 8. un 6 punkts. Un tad partneri brīnas, kāpēc otrs sāk krāpt, neizsaka komplimentus utt... Apmēram tā- jūs esat sasvīduši, smirdat, bet tas jau nekas, jūs esat pieraduši pie sviedru smārda, tad viens otram nogriežot melnus, netīrus nagus, vēl paknibinat, vīrs aiziet uz WC, padir* ar vaļā durvīm, pēctam vēl pastāsta kāda bija forma, cik svēra un tad nu abi iet uz gulamistabu, sieva nopiržas un tad abiem ir sex? Cik patīkami un romantiski...
47 3 atbildēt
Attiecības 20 gadi bet šeit sarakstītais ir bik pa traku! Tomēr savstarpējo cieņu neviens nav atcēlis!
33 0 atbildēt
Nu ja savā mājā pat nopirsties nevari, tad tur nevar būt attiecību...
21 0 atbildēt

Pietiekami ilgi, lai mēs ar vīru būtu 3 bērnu vecāki.

Laikam neatbilst nekas. Nejauši jau viskaut kas gadās, bet sistemātiski noteikti nē - pat pēc krietni daudziem gadiem ir patīkami redzēt otro pusīti sakoptā izskatā, vari man ticēt!

20 0 atbildēt
Pilnīgs sviets.
15 1 atbildēt
Nu nez, mēs esam kopā ilgāk, bet ar preteklībām nenodarbojamies. emotion
9 0 atbildēt

28 gadi. Šitās lietiņas bija aktuālas tīņa gados. Toreiz darījām visvisādas cūcības un tas likās baigi mīļi. Tagad tas ir neiedomājami jo neesam vairs vieni, bērni var nesaprast vecāku vaļības. Tualetes durvis ir jāver ciet un arī skuvekļi ir katram savi.

5 0 atbildēt

Pūcīte jau kādreiz jāpalaiž, bet ne speciāli otra klātbūtnē. Tas ir pilnīgi normāli ka pārim otra sviedri patīk labāk par franču smaržām, neviens jau nestaigā dienām nemazgājies. Pārējais ir muļķības.

4 0 atbildēt

Matilde rdoši vien nav bijusi ilgstošās attiecībās, ja šādu drazu var ierakstīt

4 0 atbildēt
Man ir attiecības 5 gadi bet no visa tā murga ko lasiju man un draugam ir tikai 6. Parejais ne muzam nav bijis un man nebus. Ja varbut 1 punkts ir gadijies gan man gan draugam netisam( kam nav gadijies netisam 1 punkts un nemuldiet ka nav ta bijis visiem ir bijis 1 punkts kam klusaks kam skalaks bet lai speciali to daritu nu nē.
3 0 atbildēt

Hm 30 gadi ( + , - ) derēs ?  emotion 

Man ka vīrietim gruti atcereties to laimigo dienu !  emotion 

3 0 atbildēt

8 gadi kopā un atbilst tikai 7.un 8. punkts (pēcsaunas procedūras nevis tikko no dārza ar melniem nagiem) . Un 1.no viņa puses  emotion 

2 0 atbildēt
5 gadi un tikai pirmais punkts, bet jo skaļāk jo labāk. Tā tāda sievas kaitināšana 😂
2 0 atbildēt
Kas par pediņu šito rakstu sataisīja?
4 2 atbildēt

Esmu ar sievu kopā jau gandrīz 15 gadus un neviens no šiem punktiem nav aktuāls. Diezgan pretīgi palasot...

2 0 atbildēt
3 mēneši emotion
1 0 atbildēt

Nu, es reizēm palūdzu kādu spalvu izraut uz muguras, pats tak nevar, neesmu akrobāts. Bet kas tie par melnajiem punktiem tādi?

0 0 atbildēt

Mēs esam kopā 6 gadus ,mums ir bērns un mēs nedaram gandrīz neko no uzskaitītā.🤦🏻‍♀️

0 0 atbildēt
6.gadi. Daram praktiski visu, kas aprakstits, iznemot turam ciet Wc durvis, lai smakas neizplatas. Bernu nav, tapec netradicionala uzvediba ir musu gaume.
0 0 atbildēt
Kopā esu 9 gadus un vienīgais,kas no šī visa raksta ir patiesība,ka dažreiz draudzene ar palaiž smirdīgo zem segas.Es,protams,vairāk ļaužu ārā balodīšus.Visi cilvēki pirž un nav ko tur turēt iekšā,mums skolā mācīja,jā gribi piestāv netīri,laid brīvībā purkšķi,jo kaitē veselībai tavai,ja aizturi.
0 0 atbildēt