local-stats-pixel fb-conv-api

10 galvenie vēsturiskie mīti22

615 2

Hei ho! emotion

Šajā pasaulē ir ļoti daudzi mīti. Gan par veselību, gan par produktiem, gan par visu ko citu. Šoreiz apskatīsim 10 galvenos vēsturiskos mītus. Kādēļ galvenos? Nezinu gan, tikai iztulkoju...

615 2 22 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://supercoolpics.com/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 22

0/2000

Interesanti faktiņi, paldies!

Komentārs par: Patiesība: Tomass Edisons vien izdomāja veidu, kā lampiņa varētu degt pastāvīgi.

Patiesībā, tieši tas, ka lampiņa spēj degt pastāvīgi ir arī tā nozīmīgākā izgudrojuma daļa! emotion

13 0 atbildēt

+++ par pvn darbam

bet atļaušos pielabot:

1. ceturtajā Edisons nevis pilnveidoja to, bet gan patentēja to. Kvēlspuldzes autors ir viņa laborants Nikolā Tesla, kura vārdā ir nosaukta gan indukcijas mērvienība, gan auto marka.

2. astotajā - Napaleons tiem laikiem bija augumā, kurš atbilda tā laika franču vidējam augumam, kas savukārt šodien būtu pieskatiāms pie knariņu auguma. 

a par Kleopatru - par to arī šodien zinātnieki strīdas, jo tam laikam vienīgie, kam bija saprotam un fiksējama rakstība, bija grieķi un romieši. Jo par to, ka Kleopatra dzima Aleksandrijā (Ēģiptē), šodien īsti nav strīdi. Līdz ar to, viņas vārda izrunāšana latīnu vai grieķu valodā nenozīme, ka viņa ir no Grieķijas. Tas būtu tas pats, ka izdrāzt Rihannu Arēnas Rīga aizskaros, un nosaukt viņu par latviešu izcelsmes Barbadosiešu dziedātāju. 

10 1 atbildēt
Mīts: Fernāns Magelāns pirmais veica ceļojumu apkart pasaulei. Patiesība: Fernāns Magelāns gāja bojā, paveicot tikai pusi no ceļa. Nav rakstīts ka pabeidza ceļojumu, bet iesāka. +
9 0 atbildēt
Visu zināju, bet interesanti tāpat.
6 0 atbildēt

Par Kleopatru nezināju.

5 0 atbildēt

asv, ja tev ir paveicies piedzimt čurku ģimēnē, kura nerunā angļu vai vācu valodā (divas visizplatītākās valodas asv), tu esi asv pilsonis. Līdzīgi ir ar mūsu čali, kas uztaisīja bērnu Rihannas bekvokālistei. Tas pats ir ar Kleopatru. Varbūt, ka senči ir grieķi, bet leģendas saka, ka ir seksīga ēģiptiešu sieviete, un es piekrītu, ka bija seksīga sieviete, ja jau spēja savaldzināt ietekmīgus večus.

p.s. grieķi bija liberāri cilvēki, kuri pi*ās ar visiem, kas kustējās, jo liberārisms saka, ka vissvarīgi ir paša bauda, pārējais ir sabiedrības intereses, un sabiedrībai ir jāsamierinās ar atsevišķa indivīda izlēcieniem, ja tas nav pretēji valsts interesēm. (Hērods un Odisejs) . 

5 0 atbildēt

Labi pastrādāts

4 0 atbildēt

Magelāns savulaik bija ceļojis arī austrumu virzienā. LĪdz Indijai un pat tālāk.

4 0 atbildēt

 emotion 

4 0 atbildēt
Par magilanu pat pervalkashkas zin
4 0 atbildēt

Kā to var zināt, kur tieši tas jēpis nokrita Izaka Ņūtona gadījumā?

4 0 atbildēt

 emotion  emotion 

3 0 atbildēt

Par paintu neko neesam dzirdējuši?

3 1 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt