local-stats-pixel fb-conv-api

10 elementāri 1. aprīļa joki, kurus vari uztaisīt arī tu!4

Tu vēlies, kādu izjokot, bet galīgi trūkst idejas?

Atver šo rakstu un es tevi iepazīstināšu ar 10 idejām, kuru realizēšanai nevajadzēs ne daudz laika, ne naudas, toties iznākums būs smieklīgs.

P.s. Atceries, ka 1. aprīļa joki ir domāti, lai bez ļaunuma pasmietos vienam par otru. Ja tu gribi, kādu izjokot bet zini, ka joks var viņi fiziski vai garīgi sāpināt, izvēlies citu joku vai citu ko izjokot. Nepadarīsim nevainīgu joku dienu par ko sāpīgu vai pretīgu.

1. Tetovējums

Atrodi visrealistiskāk izskatošos dekoratīvo tetovējumu un uzlīmē to, kādam kamēr viņš guļ vai strādā uz rokas. Ja cilvēks būs pietiekami miegains, var sanākt, ka viņš tavu nedarbu pamanīs tikai krietni pēc pamošanās vai darbu beigšanas.

2. Apmaini kurpju auklas

Paņem māsas vai brāļa, tēta vai mammas botas vai kurpes un izņem īstās auklas, kuras apmaini ar krāsainām vai trakām - vai tieši pretēji. Ja tam, ko izjokosi patīk krāsainas un trakas kurpju auklas, aizvieto tās ar visgarlaicīgākajām kurpju auklām, kādas vari atrast.

3. Was is eto?

Kad izjokajamais neskatās paņem viņa telefonu. (Galvenais zināt viņa paroli atbloķēšanai, ja tāda ir) un nomaini valodu uz, kādu kuru viņš/a noteikti nezina.

4. Skābs piens un mazliet pārtikas krāsas

Ja, kāds tavā ģimenē mīl kellīšus ar pienu brokastīs, paņem kaut mazliet ieskābušu pienu un pielej tam zaļo vai zilo pārtikas krāsu. Kad nākamajā rītā neko nenojautošais upuris lies pienu bļodiņā, viņam pavērsies ļoti sabojājušās piena skats.

5. Augšup

Ja tev ir iespēja tikt izjokojamā mašīnā pirms viņa, tad piepildi mašīnu pilnu ar piepūstiem baloniem.

6. Džinkstiens ausīs

Uzgriez maksimālo skaņu uz, kāda televizora, datora vai skaļruņiem. iedomājies viņa sejas izteiksmi, kad pēc garas skolas vai darba dienas tiks ieslēgta tā ierīce ar vēlmi relaksēties...

7. Te ir vabole!

Nopērc plastmasas mazās rotaļu vabolītes un tārpiņus un saliec tās visur pa dzīvokli, māju, klasi vai ofisu. Kāds noteikti nobīsies pirms sapratīs, ka tās nav īstas.

8. Apmaiņa

Apmaini darbā vai mājās virtuvē trauciņo sāli ar cukuru, ja tev ir necaurspīdīgi trauciņi, var pievienot šim jokam arī piparus vai miltus. Iedomājies izjokotā sejas izteiksmi, kad būs sabēris sāli vai miltus kafijā.

9. Ūdenskritums

Nobalansē plastmasas glāzi ar ūdeni uz pusatvērtām durvīm un tad gaidi šļakatas brīdī, kad neko ļaunu nenojautošais upuris vērs vaļā durvis.

10. Vazelīns uz roktura

Vienkārši uzsmērē vazelīnu vai līdzīgu smērvielu uz durvju rokturiem un skaties kā cilvēki riebumā pētīs, kas palicis uz viņu rokām

80 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000
😴garlaicīgi joki
2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Ha! Par vazelīnu laba ideja..

0 0 atbildēt

tizli joki.. pat ne joki...

1 2 atbildēt