local-stats-pixel fb-conv-api

10 bīstamākās vietas uz zemes!46

275 4

ceru ka būs interesanti, ja gadījumā kaut kas nav pareizi iztulkots dodiet man zinu izlabošu..

1.

IRĀKA

Tas nav svarīgi, vai Jūs esat Džordžs Bušs, Pele vai Caks Noriss - Jums nav droši Irākā. Neskatoties uz tās bagāto vēsturi un tās naftas rezervēm, šobrīd tā ir izpostīta valsts, kas pārpilna ar vardarbību, izmisumu un apjukumu. Kopš 2003.gada, Amerikas Savienotās Valstis ir iebrukušas Irākā, kas ir novedusi pie pilsoņu kara kurš paņēmis vairāk nekā 650 000 civiliedzīvotāju dzīvības. Al-Qaeda, sunnītu nemiernieki, šiītu drošības spēki, kurdu nemiernieki, amerikāņu karavīri, turku karaspēks un noziedznieki ir iesaistīti cikla vardarbībā, diemžēl, nekas tik drīz nemainīsies. Improvizēto spridzināšanas ierīču (IEDs), eksplozīvi Veidoja caur (EFPs) un raktuves ir pastāvīgi apdraudētas, jo ir pašnāvnieki spridzinātāji, kas nonāvēja simtiem un atrodas citi, kas gatavi tieši uz to pašu. Par nolaupīšanām un masu slepkavībām tiek ziņots ik minūti. Kopš 2003 2 miljoni irākiešu bēgļi ir aizceļojuši uz kaimiņu valstīm un vēl 1.9 miljoni Irākā joprojām ir iekšēji pārvietojas, izvairoties no karadarbību epicentriem . IRĀKA Patiesi, elle zemes virsū.

2.

KOLUMBIJA

Nolaupīšana ir galvenās bažas Kolumbijā. 2007 gada bijušas 2.338 nolaupīšanas no kurām 2115 nogalināti. Kolumbija Ieņēma ceturto vietu pasaulē pēc slepkavību skaita 80/100000 kopš 2006 gada populāri mērķi bija pilsētu mēri, ap desmit pilsētu mēriem tiek nonāvēti katru gadu. Un, protams, kas var aizmirst kokaīnu? Kolumbija piegādā 75% no pasaules piedāvājuma un pateicoties Pablo Escobar un Cali. Starp citu speciālisti noteiktuši, ka viena no visskaistākajām vietām uz pasaules ir rugged mountains, taču diemžēl, lai turp tiktu nepieciešams karaspēks.. jo šī vieta ir kaujinieku mītne. :P

3

SUDĀNA

Izmisums, nāve un iznīcināšana ir sinonīms vārdam Sudāna. Terorisms ir galvenais šajā valstī, kas tiek kontrolēta ar islāma militāro režīmu, kopš tās neatkarības. Daži no pasaules slavenākajiem slepkavām ir nopelnījuši savu slavu tieši Sudānā, apmētāšanās ar granātam, auto bombardēšanu, raķešu uzbrukumi un genocīds, Darfūras apgabalā notiek kaujinieku un militār peronu kaujas par valsts kontroli, pagaidām šo kauju uzvar valdības karaspēks, bet vai tā būs ilgi. Sudānai ir bijušas kaujas ar Čadu, jo daudz bēgļi no Darfūras ir aizbēguši uz Čadu un ieveduši Čadas teritorijā narkomāniju, HIV, zādzības. (Kopš 2003, 230.000 Sudānas bēgļiem ir emigrējuši uz austrumu Čadu no Darfūras). Vairāk nekā divi miljoni ir miruši 2 pilsoņu kara laikā, kas kalibrējas ar pēdējo 50 gadu laikā mirušajiem. Vienlaikus ar saviem drūmajiem tuksnešu nosacījumiem, Sudāna, ir viena no bīstamākajām vietām uz pasaules.

4

SOMĀLIJA

Somālija ir izdevies apkarot narkomāniju, terorismu, sīku zādzību šeit arī nav…. taču Ceļotāji tiek brīdināti kad ienāk, iebrauc Somālijā, jeb pašu pasludinātajā "neatkarīgajā Republikā Somālilendā". Ka šajā valstī ir citas problēmas, kuras saucas „ PIRĀTI” Somālijas ūdeņos apbruņoti ar AK-47 un nebaidoties tos likt lieta apzog kuģus, nolaupa cilvēkus, prasa izpirkuma maksu, taču lielāko daļu tik vai tā nogalina. Dienās, kad Somālijas piekrastēs nav neviena kuģa pirāti izbrauc krastā, lai sirotu piekrastē. Pirms dodieties uz Somāliju pārliecinieties vai jūsu apdrošināšana sedz negadījumus, kas saistīti ar Pirātu uzbrukumiem.. J

5

AFGANISTĀNA

Šī tauta jau simtiem gadu, bija viena no pasaules visvairāk stratēģiski svarīgajiem un pēc teritorijas nozīmīgajiem zemes punktiem. Tomēr tā joprojām ir viena no nabadzīgākajām, neattīstītajām un nestabilākajām valstīm pasaulē. Padomju iebrukumā, Sarkanā armija apslēpusi vairāk nekā 12 miljonus mīnas Afganistānā. Simtiem cilvēku iet bojā, jo tiek sasmalcināti, un sakropļoti dēļ šīm apslēptajām slepkavām. Pēc padomju varas nāca Talibani, kuru valsts kontroles laikā bija aizliegts sievietēm mācīties, strādāt, sportot, dziedāt un dejot pēc Talibanu kaujinieku vārdiem sievietes neesot nekas – tikai kaujinieku dzemdētājas. 2001.gadā, Amerikas Savienotās Valstis gāza Talibus, bet terorismu un narkomāniju nespēs apturēt neviens tā ir kā sērga kas pārņēmusi visu Afganistānu no Ziemeļiem līdz dienvidiem un no austrumiem līdz Rietumiem. Vislielākais terora akts pašnāvnieku uzbrukumā notika Baghlan provinces 2007.gada novembrī, kurā gāja bojā vairāk nekā 70 cilvēku. Vai es pieminēju, ka Afganistāna ir arī pasaules lielākā, augstākās klases hašiša un opija piegādātāja? J

6

ANTARKTĪDA

Kaut slepkavības, izvarošanas un laupīšanas, nevarētu būt liela problēma šajā pasaules daļā, taču šeit ir naidīgi apstākļi. Antarktīda ir mājvieta Dažādiem ārkārtēji mainīgiem laika apstākļiem, temperatūra var samazināties zem -60 grādi pēc Celsija (-100f) un vēja stiprums sasniegt vairāk nekā 100km/h. Ja būsiet pakļauti šim laikam vairāk nekā stundu, jums būs pavisam noteikti jāiet bojā. Antarktīdā nav slimnīcas, ne pārtikas, lopbarības un, ja jūs apmaldīsieties, nav daudz cerību palikt dzīvam. Palieciet ar tūrisma grupām un netēlojiet šeit varoņus, jo daudzi to ir mēģinājuši – ne pie kā laba tas nav viņus novedis.

7

BURUNDI

Šī nelielā, blīvi apdzīvotā, taču nācija ar milzu problēmām. Pilsoņu karš starp Hutusiem un Tutsis Tore tautām (1993.-2006.), pamiers it kā tika noslēgts 2006 gadā taču tomēr abas puses nespēj sadalīt teritoriju. Masu slepkavības un valstu līderu nogalināšana šajā valstī ir ikdiena, un valsts kontrolētāju rokas ir mainījušās vairākas reizes pēdējo 50 gadu laikā. Noziegumi, arī notiek uz katra stūra, tādēļ, ja jūs braucat uz Burundi, tad noteikti ņemiet līdzi pāris automātus un kasti ložu, kā arī daž ne dažādākās zāles un apsējus, jo profesionālu ārstu šajā valstī NAV.

8

DIENVIDĀFRIKA

Dienvidāfrikas tauta aprakstīta kā "izvarošanas galvaspilsēta pasaulē", taču, bija vērojama izvaroto cilvēku skaita samazināšanās tendence 113,7 2008.gadā tas pieaudzis 2009-118,3 uz 100 000. Vēl viena bēdīga statistika attiecībā uz Dienvidāfriku, augsts slepkavību līmenis. 2009 gadā, Dienvidāfrika ieņēma top5 vietu starp uzņēmēju slepkavībām pasaulē. Lielākā daļa noziegumu ir tikai nabadzīgos reģionos, bet to tik vai tā nav iespējas apspiest.

Sekss var būt ļoti bīstamas Dienvidāfrikā, jo vairāk nekā 10 miljoni cilvēku ir inficēti ar HIV.

9

BRAZĪLIJA

Ikvienam ceļojumā uz Brazīliju, tas nav jautājums par to, vai jūs aplaupīs, tas ir jautājums par to, kad! Slīkšana nabadzībā joprojām dzīvo kopā ar neticami turīgiem iedzīvotājiem valstī, kas spējuši izmantot ekonomisko lejupslīdi. Bet līdz ar ekonomisko sprādzienu, uzliesmoja arī noziegums. Ielas noziegumi ir daļa no Rio de Janeiro un Sao Paolo, un, lai gan daudzi upuri ir palikuši neskarti, ar šķeltām pudelēm, kas pieliktas jums pie kakla, lai tikai atņemtu pāris latus nebūt nebūtu patīkama sajūta. Tā saukto ātro zādzību gadījumi ir pieaugusi lielākajās pilsētās. Kopā ar ielu noziedzību, organizētās noziedzības grupām ir algoti kari pret policiju un valsts iestādēm, kas nespēj tik dot kukuļus. Cietuma nemierus dažkārt pat neizdodas apspiest, jo visu pamatā ir viena liela mafija, kas stāv galvas tiesu augstāk par valdību.

10

KRIEVIJA

Šajā noziegumu pārņemtajā, ex-padomju valstī vairs nav valdības, kura uztrauktos par saviem iedzīvotājiem viņus uztrauc Armani uzvalki un rubļu pilnas kabatas, valsti pārvalda nevis valdība, bet vandāļi un gangsteru bandas. Krievu mafijā darbojas vairāk cilvēki nekā policijā. Krievijā kāds noslepkavots tiek ik pēc 18 minūtēm, vidēji 84 slepkavības vienā dienā nācija ar 143 miljoniem cilvēku. Krievijas nozieguma Kodols ir izvietots Čečenijas reģionā, Krievijā uz ziemeļiem no Gruzijas Republikas. Prostitūcija, narkotiku tirdzniecību, kā arī pazemes restorānus patvaļīgi kontrolē čečeni.Bieži Krievijā tiek nolaupīti ārzemnieki, lai saņemtu izpirkuma maksas. Krievija visi noziegumi neaprobežojas ar: paņemtu Kabatas portfeli, mobilo tālruni, videokameru, skaidru naudu, un fiziskiem uzbrukumiem.

275 4 46 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 46

0/2000

atbildot uz Kasadors komentāru " 11. Latvija No zemajām pensijām pensionāri ... "

IDEĀLI UZRAKSTĪTS!

ĶER KREKERU;)  

7 1 atbildēt

paaraak daudz kluudu,lai labotu,vismaz uz sho briidi  :D bet taa ideja laba :)

6 0 atbildēt

Neaizmirsīsim arī to ka Krievijā katru gadu mirst ap 100 000 cilvēku no Skinheadiem...skumji...

tagad zināšu uz kādām valstīm nedrīkst braukt, žēl par Brazīliju....

5 0 atbildēt

ANYWAY-pat Krievija tikusi!!!!:D

5 0 atbildēt

atbildot uz krabis komentāru "izmantoji google tulkotāju-iemet tikstu un gata... "  vari domāt tā bet tas google tulkotājs ir sūds.. ja būtu caur google tulkotāju jūs diemžēl neko no šitā nesaprastu..

6 1 atbildēt

labi ka uz nevienu no šim valstīm un kontinetiem  nevelk :) ... 

 

un tas texts par Latviju .. ir vienkārši kā naglai uz galvas :D

4 0 atbildēt
biciic ANTARKTĪDA nav valsts bet gan pasaules dalja. ;)   a kur te mineeets kkas par to ka Antarktiiida ir valsts?
4 0 atbildēt

Raksts labs. Patika, + no manis!!!:) Bet uz Braziliju gan kadreiz aizbrauksu.

4 0 atbildēt

atbildot uz PUMA422 komentāru " IDEĀLI UZRAKSTĪTS! ĶER KREKERU;)   "

ĶER KREKERU ----> :) Labi teikts!!  

4 0 atbildēt

atbildot uz jolis komentāru "Grūti paciest pussimts trūkstošo un arī pussimt... " jolis.. kādēļ tad tew nav neviena raksta?  

4 0 atbildēt

atbildot uz Labatij ķemme komentāru "pilnigas muļkibas par krieviju sarakstitas :DDD... "  gaidu no tewis labaaku rakstu!.. ;)

4 0 atbildēt

ir riktigi straucoshs raksts ar savu odzinju :D

3 0 atbildēt

Prieks, ka vienā no topa vietām vēl nav ierindota LV :D

3 0 atbildēt

atbildot uz Jcis komentāru "Antarktīda ir valsts? "  izcēlies.. bija jau aizrādījums par antarktīdu..

4 1 atbildēt

Ne pa ķēksi tur antarktīda, tik pat labi varēja vēl pievienot Sahāras tuksnesi, jo tur ir neiespējami izdzīvot un tropu mežus jo tur bīstami dzīvnieki ... Bet nu labs raksts +

5 2 atbildēt

atbildot uz gudrais komentāru "antarktiida nav valsts!!! "  :) paldies par labojumu.. ;) taču bīstama vieta ir tā vai šā...

3 0 atbildēt

Antarktīda ir valsts?

4 2 atbildēt

atbildot uz darons komentāru "  izcēlies.. bija jau aizrādījums par a... " So?

3 2 atbildēt

par tulkošanu vien + :D:D

1 0 atbildēt

bet visbīstamākā uz zemes tomēr ir Eksosfēra

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »