local-stats-pixel fb-conv-api

1. Sociālo tīklu kaitinošākās lietas...239

3849 81

Sveicināti!

Nolēmu uzrakstīt par pāris lietām, kas iespējams jūs un pavisam noteikti mani, kaitina sociālajos tīklos [Facebook, draugiem.lv, etc.]. Padomājiet vai paši neietilpstat kādā no šīm kategorijām..

Iepriekš atvainojos, ja nu kāds tiek aizskarts, bet patiesībā.. man vienalga!

3849 81 239 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 239

0/2000
Tu lasi manas domas. emotion
4 0 atbildēt

Viņi neticami izmainījuši kombuļu Inesi otrajā bildē! emotion

4 0 atbildēt

fotožops

izradīšanās ar kaimiņu drēbēm vai mašīnām utt

stulbā cacu būšana( mcaaa mīļā, tu esi tā cmukulīte...ohhh...) 

aplikācijas ( tu jau 197 reizi šodien esi uzaicināts spēlēt spēli kur jāliek kluči kaudzē) - wtf - pi** na*uj!

 

 

raksts iz dzives + bus no manis....

4 0 atbildēt

3. Saprat Inesīt??? nav jāizliekas mes tevi tāpat pazīstam emotion

4 0 atbildēt
Redziet draugi mīļie... Tieši tādēļ es izdzēsos no Twitter, ieeju graudiem.lb 1x pa diviem mēnešiem uz 2 minūtēm. (: ir vēl visādas citādas pērlītes šajos sociālajos tīklo, kādreiz, sīkāks būdams, mēdzu būt līdzīgs tipiņš, bet es ātri vien apjēdzu cik šīs saites ir samaitātas un tās vairāk neapmeklējot, dzīvot paliek vieglāk. Vienīgais ko izmantoju ir Instagram (NORMĀLIEM DRAUGU KONTIEM NEVIS CACU SELFIJIEM SEKOJU) un pa retam Facebook. Vismaz Facebook'ā tās visas lietas neliekas tik "cheesy" kā graudiem.lb.
3 0 atbildēt

dažreiz man pat kauns par saviem draugiem, kuri ieraksta dienasgrāmatā pilnīgi anālu hu*iņu, jo domā, ka tas ir kruti, stilīgi utt. Kad ieraugu vēstuli, veru vaļā to ar cerību, ka ir kāds interesants piedāvājums uz brīvdienām vai kaut kas tmldz., bet atnāk ķēdes vēstule vai teksts "nokomentē allbūmu, uzraksti par mani viedokli" utt., kā arī kaitina tie, kas sūta kaut kādus linkus, lai nobalsoju.

3 0 atbildēt

Man patika raksts. ;D Piekrītu Tev par visu šito.

4 1 atbildēt

njaa pa tiem uzaicinaajumiem besi ka atwer bet tur izradas aizcina uz speeli :D

3 0 atbildēt

3. bildē pat ļoti patīk tā opcija - piedrāzt! :D Diez gan precīzi ;) 

3 0 atbildēt

Jā, šīs lietas ir kaitinošas, bet vis vairāk par visu dzīvē mani kaitina ķēdes vestules un tie sūdi "runā" sadaļā, kur iesaki un uzzinaši ka rīt jutisies (karoč kur pēc pēdējā cipara jāsaktās), itkā internets afiģennais gaišreģis un pateiks ka tu jūties. Tik pat labi varētu teikt iesaki un uzzini kas tu patiesība esi: Zirgs, suns, kaķis, urla, uttt. Vnk tracina!

3 0 atbildēt

Nr. 3 ir kautkas līdzīgs kā facebook.com Candy crush dievinu šos pieprasijumus!! emotion

3 0 atbildēt

hey, pašu problēma. man nav draugos tādu cilvēku, kas pielabotu bildes ar photoshop, piemēram, tāpat nav arī nevienas "mcaa sawljiites"... ir gan daži "fotogrāfēju sevi no visām pusēm unt ad visas bildes ielieku draugos", taču nav neviena "pakomentē albūmiņu" - vēstuļu sūtītāja. ir pāris bērni, kas regulāri pārsūta ķēdes vēstules "ja izdzēsīsi ar Tevi notiks nelaime utt.." bet tas ir no bērniem, to var piedod. Kāpēc, pie velna, tad Tev draugos ir cilvēki, kas Tevi kaitina? Pieklājības pēc?? vai arī - nav drosmes tādus izdzēst? Tad kāpec Tu viņus turi savos draugos, ja Tev nepatīk un kaitina? Man, piemēram, draugos ir tikai tie, ar ko tiešām esmu pazīstama, esmu parunājusi vairāk par "čau,kā iet" vai arī šie cilvē,ki vnk ir interesanti un manas uzmanības vērti. Tie, kas mani kaitina, piem, ar ķēdes vēstulēm, es mēdzu brīdināt - ja vēl sūtīsi, izdzēsīšu. ja atsūta, izdzēšu.. viss, punkts

3 0 atbildēt

Mīnusus droši vien salika tie, kuri rīkojas tā, ka rakstā izklāstīts emotion

3 0 atbildēt

Internets ir un paliks internets - ar visādiem brīnumiem var sastapties! :D

3 0 atbildēt

Parasti kaitina tām meitenēm tā ārišķība. Zem bildēm raksta tu esi tik ļoti skaista u.t.t. bet parasti jau viņas sacenšas savā starpā emotion tāda divkosība

3 0 atbildēt

Patiesība!emotion

4 1 atbildēt

Labākais nedēļas raksts! emotion

3 0 atbildēt
Man tikk ljhoti patiik sawles skathi.
3 0 atbildēt

Ļoti pat precīzi, verot vaļā rakstu domāju ka būs kārtējās žēlabas, bet tomēr ++ emotion

3 0 atbildēt

Bla, bet tie telefona numuri ir vajadzīgi. Tev nevajadzētu tam piesieties! Un tas, ka kāds šausmīgi par visu cepās ir vēl kaitinošāks par visu nosaukto. Vai nav vienalga?

4 1 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »