local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc un vai apgreidot interneta pārlūku uz jaunāku versiju?32

82 0

Interneta pārlūks ir programma, kas ir veidota speciāli interneta lapu, jeb dokumentus apskatei, gluži kā jūs to darāt šobrīd lasot šo rakstu. Interneta pārlūki, jeb pārlūkprogrammas ir dažādas un tām visām ir dažādas nianses, kas atšķiras, tomēr visas no tām ir brīvprogrammatūras un tas nozīmē, ka jūs viegli un bez liekiem tēriņiem varat izmēģināt kādu citu pārlūku un saprast vai tas jums patīk labāk par pašreizējo programmu. Internetā brīvi pieejamas un populārākās no interneta pārlūkprogrammām ir: Chrome, firefox , opera,internet explorer/Edge utt..

82 0 32 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 32

0/2000

Komentāri interesanti. emotion 

11 0 atbildēt

... popularitāte neko nepierāda!

Ņemot vidējo amerikāņa intelekta līmeni, viņu mīlestību uz Crome vispār var neņemt vērā.

Tostarp, 'mīlestību' uz visādiem antivīrusiem, un it īpaši uz Kaspersky - vajadzētu ierindot pat garīgu slimību kategorijā.

10 0 atbildēt

Man poh lietotoju Chrome 1.0 no 2008 gada un neko neupdeitoju emotion 

8 0 atbildēt

Man chroms automātiski meklē un lejupielādē jaunāko versiju .

7 1 atbildēt
Hroms, kaut kāds kancers palicis, bieži frīzo un karas augšā…
6 0 atbildēt

Es lietoju Mozilla.

Chrome ir dažas labas fīčas, bet tā kā bankas neiesaka Chrome lietot interneta banku pieslēgšanai, domāju, ka tam ir pamats.

Jāatzīst, ka Mozilla arī nav bez drošības caurumiem, jo pēc dažādu crack'u meklēšanas reizēm uzrodas kaut kādi jocīgi e-pasti uz manu google kontu!

5 0 atbildēt

rekur OS statistika

https://www.w3schools.com/browsers/browsers_os.asp

arī.. lielākā daļa atjauno savas programmatūras...

5 0 atbildēt

Chrome pats upteidotas fonā automatā bez brīdinājuma

Liekas es pēc 70   versijas atslēdzu updeitus, jo galīgi sūdīgs chrome pēc 70 versijas, gļuko dizains un nevar nomainīt pie flags dīzainu kā bija vecajam(Ap 60 versiju) kurš bija ļoti labs,. ceru ar vēl jaunākām versijām chrome izlabos šo murgu.

5 0 atbildēt

Pirms publicēt, izlasīji, ko sagatavoji? Nesakarīgi teikumi, aprauti, iztrūkstošiem vārdiem, interpunkcijas kļūdas... Vai pats spēj saprast nopublicēto tekstu? Vienkārši ārprāts!....

5 0 atbildēt

Rekur iespējas apskatīt - brauzeru popularitāti

https://www.w3schools.com/browsers/  

Tātad apgalvojums ka lielākā daļa lieto novecojušas versijas ir aplams.. - statistika pierāda pretējo.. vairāk kā 50% lieto ne  vecāku par 6 mēnešiem..  - apskataties paši...

4 0 atbildēt
Opera pati updeitu piedāvā emotion
4 0 atbildēt

Jāpiekrīt, ka jaunais dizains chrome smird, ar 71 verisju viņi noņēma opciju pārslēgties uz veco labu dizainu. Liela daļa cilvēku ir spiesti lietot 70 versiju, tāpēc ka chrome idioti ar 71 pirmo versiju izdomāja atslēgt opciju pārslēgties uz veco dizainu un piespiedu kārtā jālieto pretīgs dīzains.

3 0 atbildēt
Lietoju opera
2 0 atbildēt

Sēžu pie stacionārā datora ar XP, uzinstalēts visvecākais firefox(Mozilla)...un nekādu problēmu. Nebāžās virsū ar savu aizsardzību un mūžīgiem brīdinājumiem ... parole neaizsargāta, lapa nav droša u.t.t. A kas man... pasēdēt spokos un atminēt tikai dažas dienas mīklas. emotion 

2 0 atbildēt