local-stats-pixel fb-conv-api

TOP 7 konspirāciju teorijas Krievijas televīzijā35

240 2

Kospirācija ir veids kā izplatīt dezinformāciju. Tādā veidā izplata neticību, diskreditē autoritātes un apšauba jebkuru iespējamu notikumu. Šeit būs izplatītākās, kas ir sastopamas Krievijas medijos

240 2 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000
Lielākā daļa no tām konspirācijām nav tikai RUS TV bet arī tajā pašā ASV. Pietrūka vienas teorijas ko pavisam nesen, slēgājot kanālus dzirdēju - Tutanhamonam ir krievu gēni un cilvēki radusies Urālu dienvidos nevis Āfrikā
11 0 atbildēt

  emotion   Kārtējās REN TV pasaciņas ar Prokopenko priekšgalā  emotion Bet raksts jau nav slikts,tikai neticiet šitam visam!!!8+

7 0 atbildēt
Mana teorija ir, ka eksistēju tikai es un viss pārējais ir simulācija xD
6 0 atbildēt

To garīgo stavokli sauc paranoja.

7 1 atbildēt

Krievi ar amerikāņiem  aizmirst par britu nopelniem karā. Kamēr vieni draudzējās ar Dolfiju un otri izlikās ka nekas nenotiek pasaulē, pēdējie pierādija, ka fīrera kara mašīna  tomēr ir apturama.

5 1 atbildēt

Mana teorija ir tāda, ka mans kaķis, kamēr es neesmu mājās viņš sarīko traku balīti. emotion 

3 0 atbildēt

"Saskaņā ar viņu novērtojumu, visi tie mutantie tomāti dzimušiem no cūkas gēna, var apmānīt cilvēci ārpus jebkura līmeņa" - tas ir kādā valodā rakstīts? It kā vārdi latviešu, bet jēgas nav.... Un tā vēl daudzkur rakstā.

2 0 atbildēt
Par mēnesi piekrītu, ka nebrīnītos ja tā būt. Par aidu viņi totāli ir nošāvuši greizi. Bet par plakano zemi, tur smagiem pierādījumiem, ja tā ir, jo savādāk izklausas nereāli. Es piekrītu, ka cilvēki ir stulbi un aitas, kas dzīvo bundžā un neredz vai negrib redzēt īstenību, bet es šaubos, ka tik stulbi ir. Lai nemuld, Krievi ir paši pārakstījuši vēsturi un iejaukšanās citu valstu lietās, un to viņi dara uz nebēdu vieni no lielākajiem hipokrātiem tā pat kā Amerikāņi.
2 0 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu esi ticējis/tici kādai sazvērestības teorijai?

Cits variants: Cits variants- cilvēku alkatība un varaskāre valda pār pasauli.

0 0 atbildēt

Vel viena ,,teorija,, - arvien vel ir cilveki ,kas tic pasakam ... ka zeme un cilveks - nejausibas rezultats, ka visa pamata ,,lielais blikshkjis,,  ,un vel kaudzei stulbibu no musu ,,zinatnieku,,repertuara. Un ja ,krievijas RENtv tik atgremo rietumu teorijas ,piemetot klat ari so to no sevis ,piemeram ,ka visi cilveki celusies no krieviem ... kaut gan ,Pleskavas apgabala varbut daleji ta ari ir .

1 1 atbildēt

@Aptauja: Vai tu esi ticējis/tici kādai sazvērestības teorijai?

Cits variants: Karoce mums bus jāpaņem kāds no spokiem par valsts līderi...

0 0 atbildēt

ir jābūt galīgi neleitim ,lai peirakstītu Krievijai to ko t'a NAV darījusi..Un tomēr galu galā visām šīm tā saucamajām  teorijām ir pamatīgs pamats..nu kaut vai ņemsim Asanžu----no sākuma likās ka kaut kas tik necilvēcisks nav iedomājams..taču kā izrādījās Asanžšs rakstīja patiesību.Tas pats par Rotšildiem ,rokfelleriem..,morganiem..vēsture rāda ,ka tā ir patiesība..

Un tas ko šodien sauc par ""feiku"" ir ņēmis citu nozīmi--feiks ir nevis melīga ziņa ,bet šodien par feiku jau sauc to  ,ko nepatīkami dzirdēt>> Piemēram to ,ka lidamašīnu  nogāza  nevis Krievija ,bet gan haholi paši--(krieviem nebija nekādas vajadzības to darīt) ASV 1986 notrieca Irānas pasažieru lidmašīnu ..jeņķi saka ,ka tas esot feiks))  tāpat esot feiks tas ,ka Vjetnama uzbruka pirmā nabaga ameriķāņiem..))tas pats ir ""feiks "" ka jeņķi iznīcināja visu Songmi ciemata idzīvotājus --bērnus ,sievietes .vecos ((karotāju tur nebija))  paŗi par 600 cilvēku--zvērīgi iznīcināja ,tiesa gan ,,sievietes pirms tam izdrāza visos caurumos..

taču ,ja paskatās vērīgi  ,un raksta pakaļdarītājs un zaglis nav darījis,tad visas ""sazvērestību ""ziņas nāk tieši no rietumiem..))un par t tas ,ka jeņķi it kā nav bijuši uz Mēness..

nu bet zemajam slānim jau vieglāk domāt to ,ko saka varas iestādes ,nevis pašiem sākt domāt..Un tas ir tas ,ko sauc par plebejiem ,pūli ut.t.  -pakaļskrējējiem.

un kā pajoļiem patīk sazvērestību teorija sversija par to ,ka tieši krievi ielika Trampu tur kur tas ir tagad??)))

Vnk no kurienes parādās visi šie spoku raksti??/  tieši tā --no Krievijas tv !! jo Latvijas televīzijā cits nekas kā šovi nav)))

0 0 atbildēt

pēdējam nepiekrītat?    

kur valstvīri (visu valstu) glabā sazagto naudu- protams bankās- kam bankas pieder?

Un tā arī kontrole tiek veikta.

0 0 atbildēt

Tu aizmirsi "Un meteorīds ietrieksies zemē, iznīcinot lielāko tās daļu. Krievija gan netiks skarta, jo tas nokritīs ASV teritorijā"

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu esi ticējis/tici kādai sazvērestības teorijai?

Cits variants: Kas ir sazvērestības teorija? emotion

0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu esi ticējis/tici kādai sazvērestības teorijai?

Cits variants: Vai zeme ir plakana?atkariigs kas un no kaada skatupunkta skataas..Ebreji valda par pasauli,pielauju ka lielaka dala no viniem ir uz aukstasinu baazes,ja reiz kirzakveidigie tika piemineti,pavisam reaali pastav indianu cilts kuriem aug iistas zviinas uz muguras ..sazverestibas teorijai taaads piemers ka ebreji neder un lielaka dala no viniem nekam neder ,ja jau reiz lelaka dala vinus ciest nevar pretiigaa rakstura deel. Meeness?meeness ir apals kaa lode..un neviens lidz sim tur daudz netuseeja -ne arii ko citu un tas vien ir diivaini, Savu teoriju jaabuut drosmiigam lai izvirzitu bez pieradijumiem..Katra lietaa ir dala patiesiibas.. Ja teiktu ka neticu,pierditu vnk savu stulbumu taadaa veidaa.

0 0 atbildēt
Tulkojums diezgan briesmīgs, bet tā - nav ne vainas.
0 0 atbildēt

@Aptauja: Vai tu esi ticējis/tici kādai sazvērestības teorijai?

Cits variants: Esmu "ticu", ka zeme ir piramīdas formā un saule ir viens liels illuminati, kas mūs novēro emotion

0 0 atbildēt
ASV vēl ticētu, bet krievija ir tik nabadzīga bedre, ka tur nekā nav.
0 0 atbildēt